Ex3 Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Witam, przedstawiam wam efekt mojej dzisiejszej pracy ( około 6h ). Do końca tyg musi być skończony:) 2243 face`ów Czapeczka będzie jeszcze modelowana bo teraz jest mirror. Ma ktoś jakiś pomysł jak poprawić brodę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Model swietny ale poczekamy na teksture xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 swietny model !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 koniecznie go skończ :D bo wygląda nieźle Broda jest qll - choć mogłaby się z wąsami jakoś gdzieniegdzie łączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 koniecznie go skończ :D bo wygląda nieźle hehe chyba musi skonczyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 He he, prawda MUSZĘ go skończyć bo to dla klienta :) Postudiowałem trochę siatki nielota i teraz jakoś mi tak łatwiej to wszystko idzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Suuuper - az swiateczny nastroj mnie naszedl :) - Musisz go skonczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 świetne! ciągnij sprawe dalej, morda i wogle całość bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 Modelik skończony, później pokażę siateczki. Do zestawu robię jeszcze sanki :) ale to później pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Może przeskaluj trochę dolną cześć buta bo z widoku od frontu wg. mnie nie wygląda dobrze... i coś z długością palców też jest chyba nie tak, ale ja się nie znam na anatomii.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 Nie mam pojęcia o który element buta Ci chodzi Tony. Dłonie były wzięte z wcześniejszego modelu i lekko poprawione bo czasu mało a pracy dużo :) Dzięki wszystkim za miłe słowa, to jednak strasznie pomaga i napędza :) Siateczki dla siatkofobów ;) i początki mazania teksturki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Ma za małe dłonie w stosunku do twarzy. mikołaje mają raczej takiej mięsiste dłonie:) Pozatym bardzo cool:) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony M. Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Buciki za wąskie mi się wydają, zakładając że mają konkretne "ocieplenie" powinny być chyba bardziej puszyste... mam nadzieje że teraz łapiesz co miałem na myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Ho ho ho, jedziemy dalej z Mikołasiem :) Co do butów to raczej nie chciałem robić bardzo grubych, dodatkowo ściągnięte są paskiem z wielką sprzączką ( pewnie niezbyt wygodne to :) ), co sprawia że wyglądają jeszcze bardziej szczupło Łapki mu jeszcze pewnie poprawię ;) Pozdro :) Update teksturki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 Widzę że do świąt jeszcze daleko i zainteresowanie małe :) ale co tam, i tak pokażę. Nie jestem zadowolony z tex, ale jest jaka jest i inna raczej nie będzie, jeszcze tylko czapeczka, mordka i lapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 jedyne do czego moge sie przyczepic to broda wedlug mnie nie wyglada na brode :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 W zasadzie koniec, jeszcze trochę ze szwami w bodypaincie powalczę, ( może nawet jakiegoś tutka szybko napiszę bo jeszcze nigdzie nie widziałem żeby ktoś wykorzystywał technikę jakiej ja używam ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 broda to chyba jednak za szara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 oj nie nie, to jeszcze nie koniec! model jest spox, ale tekstura dopiero zaczęta, jeszcze dużo pracy nad nią zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Prawda, ale termin był na dzisiaj i tyle zdążyłem wyskrobać do dziś, czasu było mało bo w międzyczasie trzeba było robić milion innych rzeczy. Może dla własnej satysfakcji popracuję jeszcze nad nim ale nic nie obiecuję, Dzięki za commentsy i wsparcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 to jak nie ma czasu to chociaz (jedynie) brode zmien z szarego na biala bo wszystko psuje Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 No i warstwę brody zmieszaj na krawędzi z warstwą skóry. Przenik zrób jakiś, bo to aż boli, broda jak brzytwą ucięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi