Napisano 14 Listopad 200717 l Hello! Pokazuje kolejną łazieneczke - tym razem nie ma już tylu błędów co w poprzedniej, ale ... i tu się coś znajdzie:). 15 godzin pracy w Max 7.0, V-Ray 1.5 (w PS tylko podpis)
Napisano 14 Listopad 200717 l coś mi sie zdaje że nie modelowałeś tego wszystkiego;) ładnie, chociaż kibel lewituje i oświetlenie nie perfekt... no i te kwiatki w wazonie? troszke psują [wg mnie] hej
Napisano 14 Listopad 200717 l Przyjemnie tylko badyle swym kontrastem psuja calosc :/ Ten recznik tez taki brzydki ale nie wiem moze tak moda jest :P Reszta wyglada fajnie ba bardzo fajnie moze ktos sie dowali do bumpa ale wedlug mnie to podwieksza realizm.
Napisano 14 Listopad 200717 l Miejscami zbyt ciemno, słabe GI, poza tym koszmar estetyczny. Ręcznik intrygujący, chociaż bardziej wygląda na dywan ;)
Napisano 14 Listopad 200717 l Autor Hello! Radzisz: Muchas gracias za odpowiedź! Pewnie, że nie modelowałem wszystkiego sam - bo po co? Jeśli mam gotowe siatki to po co wywarzać drzwi już wywarzone. Co do kibla to powiem - kurcze ... Temporal: Gracias! Co do ręcznika, to właśnie szukam innej metody robienia. Jest właśnie na forum świeża praca Scena 3D: Sauna - tam jest reczniczek ... Moj to raczej dywan :) kozio: Gracias! Slabe GI bo słabe CPU - i tak render time tego obrazka to 25 godzin ... Estetyka odwzorowana w miare wiernie ze zdjęcia.
Napisano 14 Listopad 200717 l Um mi sie tak w miate podoba .. chociarz te odbicia na kafelkach troszke rozpraszają mnie... a co do 25h renderingu... morze sproboj odpalić maxa 2008 i nowego v raya...? coś mogli poprawić
Napisano 14 Listopad 200717 l Fajne kafle i zdobienia pod sufitem. Ale marnie prezentują się łodygi kwiatów w wazonie. No i trochę zbyt kudłaty ręcznik;]
Napisano 14 Listopad 200717 l Autor D4D4L: Gracias! Raczej nie mam dostępu do nowego maxa. Ale myślę, że to raczej wina sprzetu: pracuje na laptopie Toshiba z P4 3Ghz. avant.garde: Gracias! Ten ręcznik to podręczny dywanik - przynajmniej taki wyszedł. kafelkę zrobiłem z mapy jakiegoś marble - jest w załączniku.
Napisano 14 Listopad 200717 l O niebo lepiej niż poprzednia! Mi się podobuje! Widać, że masz ciągoty do odważnych kolorków. Z zastrzeżeń to przedmioty "dodatkowe" typu ręcznik, kwiatki w szklanym dzbanku na środku (mógłbyś się szarpnąć na odrobinę kaustyki;), bateria prysznicowa itp, mogłoby być lepiej wykonane, jednak praca robi bardzo dobre wrażenie, przynajmniej na mnie.. pozdro!
Napisano 15 Listopad 200717 l Autor Lewus: Muchas gracias! To miło usłyszeć komentarz w większości pozytywny:)
Napisano 15 Listopad 200717 l pomijając negatywy ... mozna sie doszukać to ciekawych rzeczy .. :) wg mojej osoby... spoko tylko ... jak tu sie skupić na kiblowej robocie jak wokoło tyle czerwieni .. szlak by mnie trafił :) ale fajne bardzo fajne ... :)
Napisano 15 Listopad 200717 l Lewus: Muchas gracias! To miło usłyszeć komentarz w większości pozytywny:) Ale na laurach nie spoczywaj:p Pozatem nie jestem specem od renderów, podoba mi się plastycznie, pomijając negatywy ... mozna sie doszukać to ciekawych rzeczy .. :) wg mojej osoby... spoko tylko ... jak tu sie skupić na kiblowej robocie jak wokoło tyle czerwieni .. szlak by mnie trafił :) ale fajne bardzo fajne ... :) Wiesz, w ładnej łazience można robić wiele różnych ciekawych rzeczy, którym czerwień sprzyja:)
Napisano 15 Listopad 200717 l ogolnie fanie wyglada. co do bledow to jak przedmowcy, recznik/dywan i zielsko w wazonie ale jedna rzecz mnie zaciekawiła :) dlaczego glazura z prawej strony jest taka skoszona ???? bład czy planowane ? jesli tak to czemu ma to słuzyc? aha i bateria faktycznie z wężem na czela bardzo ambitna ;] jak w starej frani do odprowadzania wody :D Pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200717 l Ładnie, fajne kafelki. Podoba mi się też to światełko padające przez rozetę. gdyby nie było takie kontrastowe (czytaj nie przykuwało tak uwagi) było by wręcz wyśmienite. Nie wiem tylko jak z tym przysznicem bo ta tutka kończy się jakby w powietrzu.. ;) Pzdrawiam
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor Witam! kaligraj: Gracias! hehe, w mojej lazieneczce trzeba zamykać oczy aby sie skupić. Lewus: I tak wielkie dzięki! Co do laurów, to napewno nie spoczne, gdyż nie moge - musze robic nowe projekty aby zdobyc pracke. arturprx2: Gracias! Te plytki z prawej - he, czekalem na to pytanie. Sam jak zobaczylem zdjęcie to myslałem, że to jakies dziwne, az nie przyjrzalem sie rysunkowi w projekcie. Okazale się , że ta sciana nie jest pod kontem 90 stopni ale 45, stąd ten skos. Ale masz sprzet - pewnie ci wszystko smiga. Przydało by się tyle ramu ... u kamil.ochel: Gracias! Hym, nie zastanawialem sie z tym swiatlem - w przyszlosci bede na to zwracal uwage. Master Kiełbaster: Cygański:) po kąpieli się chce tańczyć flamenco!
Napisano 23 Listopad 200717 l spoko zamykać oczy .... ale jak podziwiać piekno i głębie wystroju łazienki ???:)))))))poza tym fakt czerwień swiece piekna kobieta w wannie ... hmm no coś w tym jest :))))