dino1984 Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 Kiedy warto uzywać MR a kiedy lepiej zastosować prostsze materiały które mniej spowalniają render??
piotrek Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 W mentalu też są proste materiały :) Sam musisz wiedzieć czego używać, w zależności od efektu jaki zamierzasz osiągnąć.
tweety Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 Kiedy warto uzywać MR a kiedy lepiej zastosować prostsze materiały które mniej spowalniają render?? zawsze .
JunioR Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 w tych czasach to chyba tylko zalezy od sprzetu, tak mi sie wydaje ? :o
dino1984 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Napisano 16 Listopad 2007 dzięki :) ja jestem heavy-beginner więc nie wiedziałem :)))
gientekwl Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 z tego co siedzę na MR, najgorszym okazał się DGS material, nie dość, że trzeba próbkować go z poziomu całej sceny to często wywala błędy i na dodatek strasznie powolny jest. Generalnie polecam arch&design material, który jest zaimplementowany w 9'tce
Rekomendowane odpowiedzi