Napisano 28 Grudzień 200321 l Taka zwykła postać żaden superbohater. Wszelkie sugestie mile widziane.
Napisano 28 Grudzień 200321 l Strasznie mi sie podoba ubranko, realistycznie sie uklada. Moglbym zobaczyc ulorzenie siateczki?
Napisano 28 Grudzień 200321 l Ładny modelik... A moja sugestia - moze niech sie usmiechnie, bo taki przygnebiony jakis stoi ;P
Napisano 28 Grudzień 200321 l ten chlopiec jest chyba z tych \"krepawych\", sadzac po przedramionach? te spodnie - jaki material planujesz - bo gora wyglada tak \"ciasno\" przez te zmarszczki (nie pija go w kroku?) jak by byly ze skory, a dol wyglada materialowo. na czym mu sie zaklada jego lewa nogawka od wewnatrz? fajny pomysl z walkmanem i sluchawkami. no i model tez calkiem sluszny.
Napisano 28 Grudzień 200321 l Dla mnie kawal dobrej roboty :D.....tylko zgadzam sie z kru ze gora spodni wyglada tak \"ciasno\" chyba, ze jest to zamierzony efekt....
Napisano 29 Grudzień 200321 l Chyba z tymi spodniami rzeczywiscie przesadziłem. Mają być jeansy. Teraz jak patrze w lusto to moje spodnie się tak mocno nie zagniatają. Przedramiona też poprawie. :)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Rozumiem ze skoro po lewej stronie koszula jest tak do gory..to ten chlopiec bedzie mial wlozona reke do kieszeni? poza tym modeling super...zobaczymy jak wyjda Ci texturki :) pozdr
Napisano 29 Grudzień 200321 l Super modelik tylko jak dla mnie : nogi za grube, i koszulka w okolicy klatki piersiowej dziwnie sie układa. Gosc wyglada jakby byl tam płaski :)
Napisano 29 Grudzień 200321 l mi sie nie podoba. sadzac po rzutach ciuszkow z boku model jest plaski. z przodu wyglada tak sobie ale z boku... juz plasko i nieciekawie. spodnie to dwie rury lekko rozrzezbione a faldy ... brakuje mi grubych faud, zagiec pod kolanami, na dole przy butach, zbyt drobne sa te fadki... malo przekonywujace. koszulka to inna sprawa... jak dla mnie model na 3+
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor Łyżka dziekciu na ten miód hehe. Ale OK teraz wiem jakie błedy popełniam.
Napisano 29 Grudzień 200321 l Originally posted by Fafex Pablo: A nie pomyślałeś że ta koszulka może się opierać o walkamana?? A wiesz nawet ze go nie widzlaem dopioero teraz zauwazylem :) pozdr
Napisano 29 Grudzień 200321 l model spox tylko wrzuć na niego ładne teksturki ;) A tak poza tym to ja bym tego walkmana powiększył pozdr
Napisano 7 Styczeń 200421 l Jak dla mnie bardzo ladnie wykonany model. W szcegolnosci zgiecia materialow-wygladaja bardzo realistycznie. Rzeczywiscie jedynie czekac na teksturki zostalo ;)
Napisano 27 Styczeń 200421 l Przypomina mi troche jak te posagi z wysp wielkanocnych :D ale podoba mi sie... szczegolnie tak jak posag z wielkoanocy :D wyglada na tym przedostatnim obrazku :D ale to moze moja tylko wyobraznia:D lubi platac figle hehehe...
Napisano 28 Styczeń 200421 l Zrob mu jeszcze jakas czapke z daszkiem, fajnie bedzie wygladal. Mam male zastrzezenie do tych rekawow, strasznie one cos sztywne :)
Napisano 28 Styczeń 200421 l bo mama przesadzila z krochmalem :P a tak na serio to pracuj dalej bo naprawde fajnie wychodzi :)
Napisano 28 Styczeń 200421 l Praca wykonana poprawnie, faktycznie popraw te rekawy, walkmana ppwieksz albo nazwij go Odtwarzaczem MP3 :) no i tekstury skory zmien. Ale tak ogolnie to wporzadku jak na moje oko. Dodasz jeszcze jakies tlo, albo wkleisz go w jakas scenke i bedzie super. Dawaj dalej
Napisano 28 Styczeń 200421 l Nieźle, nieźle.. tylko teksturki takie jakieś.. hmm.. no jeszcze nie perfekcyjne :)
Napisano 28 Styczeń 200421 l hehe no offence ale jakbys mu dal kij bejzbolowy to by wygladal jak rasowy dres ;]