Cichy Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Taka zwykła postać żaden superbohater. Wszelkie sugestie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobby_digital Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 nieźle nieźle :) dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Co on ma na pasku ?? Model jak najbardziej dobry...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2003 Na paseczku ma walkmana. :) A na szyji słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Strasznie mi sie podoba ubranko, realistycznie sie uklada. Moglbym zobaczyc ulorzenie siateczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2003 spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 28 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2003 koszulka. Jeszcze nad tymi ubraniami chce troche popracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Ładny modelik... A moja sugestia - moze niech sie usmiechnie, bo taki przygnebiony jakis stoi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 ten chlopiec jest chyba z tych \"krepawych\", sadzac po przedramionach? te spodnie - jaki material planujesz - bo gora wyglada tak \"ciasno\" przez te zmarszczki (nie pija go w kroku?) jak by byly ze skory, a dol wyglada materialowo. na czym mu sie zaklada jego lewa nogawka od wewnatrz? fajny pomysl z walkmanem i sluchawkami. no i model tez calkiem sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Dla mnie kawal dobrej roboty :D.....tylko zgadzam sie z kru ze gora spodni wyglada tak \"ciasno\" chyba, ze jest to zamierzony efekt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Chyba z tymi spodniami rzeczywiscie przesadziłem. Mają być jeansy. Teraz jak patrze w lusto to moje spodnie się tak mocno nie zagniatają. Przedramiona też poprawie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 Kurcze nie zalogowałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Rozumiem ze skoro po lewej stronie koszula jest tak do gory..to ten chlopiec bedzie mial wlozona reke do kieszeni? poza tym modeling super...zobaczymy jak wyjda Ci texturki :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Super modelik tylko jak dla mnie : nogi za grube, i koszulka w okolicy klatki piersiowej dziwnie sie układa. Gosc wyglada jakby byl tam płaski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Pablo: A nie pomyślałeś że ta koszulka może się opierać o walkamana?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 mi sie nie podoba. sadzac po rzutach ciuszkow z boku model jest plaski. z przodu wyglada tak sobie ale z boku... juz plasko i nieciekawie. spodnie to dwie rury lekko rozrzezbione a faldy ... brakuje mi grubych faud, zagiec pod kolanami, na dole przy butach, zbyt drobne sa te fadki... malo przekonywujace. koszulka to inna sprawa... jak dla mnie model na 3+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 Łyżka dziekciu na ten miód hehe. Ale OK teraz wiem jakie błedy popełniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Originally posted by Fafex Pablo: A nie pomyślałeś że ta koszulka może się opierać o walkamana?? A wiesz nawet ze go nie widzlaem dopioero teraz zauwazylem :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 model spox tylko wrzuć na niego ładne teksturki ;) A tak poza tym to ja bym tego walkmana powiększył pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Jak dla mnie bardzo ladnie wykonany model. W szcegolnosci zgiecia materialow-wygladaja bardzo realistycznie. Rzeczywiscie jedynie czekac na teksturki zostalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Popraw rękawy! Reszta bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 27 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2004 Wziąłem się w koncu za tekstury ale bardzo ciężko idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 nio fajnie wyglada, pracuje dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Przypomina mi troche jak te posagi z wysp wielkanocnych :D ale podoba mi sie... szczegolnie tak jak posag z wielkoanocy :D wyglada na tym przedostatnim obrazku :D ale to moze moja tylko wyobraznia:D lubi platac figle hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 jakies dziwne proporcje ma ten ludek:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Zrob mu jeszcze jakas czapke z daszkiem, fajnie bedzie wygladal. Mam male zastrzezenie do tych rekawow, strasznie one cos sztywne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 bo mama przesadzila z krochmalem :P a tak na serio to pracuj dalej bo naprawde fajnie wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Praca wykonana poprawnie, faktycznie popraw te rekawy, walkmana ppwieksz albo nazwij go Odtwarzaczem MP3 :) no i tekstury skory zmien. Ale tak ogolnie to wporzadku jak na moje oko. Dodasz jeszcze jakies tlo, albo wkleisz go w jakas scenke i bedzie super. Dawaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Nieźle, nieźle.. tylko teksturki takie jakieś.. hmm.. no jeszcze nie perfekcyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 No właśnie tekstury to dla mnie największy ból. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 hehe no offence ale jakbys mu dal kij bejzbolowy to by wygladal jak rasowy dres ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi