Andree Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Taka tam scenka. Troche sie na niej nauczylem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Hmm.. brak zacieków przy chodniku i pod okanmi.. zero realistycznych zabrudzeń... w szkolnej skali tak może 3+... złabo - stać CIę na więcej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Mam te same zastrzeżenia co M@ti... Zrobiłeś teksturki, pewnie się nad nimi napracowałeś, ale nie mają się one nijak do geometrii budynku. Brakuje tez lączenie ściany z podłoa, szybka wydaje się zbyt czysta. Teraz plusy. Podoba mi się oświetlenie i ogólny zamysł. Oceny nie będe wystawiał, bo... ponieważ:] Nie lubię wystawiać ocen:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Parapet gdzieś zniknął :)) . Rynna wygląda jak pień brzozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 dzieki za komenty :) wyszlo tak po trochu bo nie mam doswiadczenia z teksturowaniem i nie przemyslalem niektorych rzeczy :( a pozniej juz sie nie dalo poprawic,ale spoko czegos tam sie nauczylem.Wkoncu uczy sie na wlasnych bledach :P Nastepna postaram sie zrobic lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Następna praca na pewno będzie lepsza. A jeśli chodzi o tą to mam jakieś zastrzeżenia jeszcze do okna. Wygląda tak, jakby to niebo, które w rzeczywistości chyba się tylko tam odbija było po drugiej stronie tej ściany. Trochę tak jakby ten budynek nie miał dachu. Szyba powinna być chyba bardziej zabrudzona. Ogólnie jest nieźle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 wiem ,tez mam takie wrazenie ,ale niezabardzo wiedzialem co zrobic i tak zostawilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Mogłeś dodać jakieś zabrudzenie, może jedna część okna powinna być lekko stłuczona. A przede wszystkim niebo nie powinno się odbijać aż tak bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 a ja powiem ze praca mi sie podoba, dobor kolorystyczny i prostota mi odpowiada, ma pewien klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 6 Styczeń 2004 Share Napisano 6 Styczeń 2004 W tych drzwiach nie ma klamki - no chyba że tak miało być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi