Andree Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 Taka tam scenka. Troche sie na niej nauczylem :)
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 Hmm.. brak zacieków przy chodniku i pod okanmi.. zero realistycznych zabrudzeń... w szkolnej skali tak może 3+... złabo - stać CIę na więcej!!
kozioo Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 Mam te same zastrzeżenia co M@ti... Zrobiłeś teksturki, pewnie się nad nimi napracowałeś, ale nie mają się one nijak do geometrii budynku. Brakuje tez lączenie ściany z podłoa, szybka wydaje się zbyt czysta. Teraz plusy. Podoba mi się oświetlenie i ogólny zamysł. Oceny nie będe wystawiał, bo... ponieważ:] Nie lubię wystawiać ocen:P
WIERZBA Napisano 28 Grudzień 2003 Napisano 28 Grudzień 2003 Parapet gdzieś zniknął :)) . Rynna wygląda jak pień brzozy.
Andree Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 dzieki za komenty :) wyszlo tak po trochu bo nie mam doswiadczenia z teksturowaniem i nie przemyslalem niektorych rzeczy :( a pozniej juz sie nie dalo poprawic,ale spoko czegos tam sie nauczylem.Wkoncu uczy sie na wlasnych bledach :P Nastepna postaram sie zrobic lepiej :)
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Następna praca na pewno będzie lepsza. A jeśli chodzi o tą to mam jakieś zastrzeżenia jeszcze do okna. Wygląda tak, jakby to niebo, które w rzeczywistości chyba się tylko tam odbija było po drugiej stronie tej ściany. Trochę tak jakby ten budynek nie miał dachu. Szyba powinna być chyba bardziej zabrudzona. Ogólnie jest nieźle. :)
Andree Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 wiem ,tez mam takie wrazenie ,ale niezabardzo wiedzialem co zrobic i tak zostawilem :)
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Mogłeś dodać jakieś zabrudzenie, może jedna część okna powinna być lekko stłuczona. A przede wszystkim niebo nie powinno się odbijać aż tak bardzo.
Obywatel Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 a ja powiem ze praca mi sie podoba, dobor kolorystyczny i prostota mi odpowiada, ma pewien klimat
soshka.cg Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 W tych drzwiach nie ma klamki - no chyba że tak miało być ;)
Rekomendowane odpowiedzi