Andree Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 Taka tam scenka. Troche sie na niej nauczylem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User190 Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 Hmm.. brak zacieków przy chodniku i pod okanmi.. zero realistycznych zabrudzeń... w szkolnej skali tak może 3+... złabo - stać CIę na więcej!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozioo Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 Mam te same zastrzeżenia co M@ti... Zrobiłeś teksturki, pewnie się nad nimi napracowałeś, ale nie mają się one nijak do geometrii budynku. Brakuje tez lączenie ściany z podłoa, szybka wydaje się zbyt czysta. Teraz plusy. Podoba mi się oświetlenie i ogólny zamysł. Oceny nie będe wystawiał, bo... ponieważ:] Nie lubię wystawiać ocen:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIERZBA Posted December 28, 2003 Share Posted December 28, 2003 Parapet gdzieś zniknął :)) . Rynna wygląda jak pień brzozy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andree Posted December 29, 2003 Author Share Posted December 29, 2003 dzieki za komenty :) wyszlo tak po trochu bo nie mam doswiadczenia z teksturowaniem i nie przemyslalem niektorych rzeczy :( a pozniej juz sie nie dalo poprawic,ale spoko czegos tam sie nauczylem.Wkoncu uczy sie na wlasnych bledach :P Nastepna postaram sie zrobic lepiej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafex Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 Następna praca na pewno będzie lepsza. A jeśli chodzi o tą to mam jakieś zastrzeżenia jeszcze do okna. Wygląda tak, jakby to niebo, które w rzeczywistości chyba się tylko tam odbija było po drugiej stronie tej ściany. Trochę tak jakby ten budynek nie miał dachu. Szyba powinna być chyba bardziej zabrudzona. Ogólnie jest nieźle. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andree Posted December 29, 2003 Author Share Posted December 29, 2003 wiem ,tez mam takie wrazenie ,ale niezabardzo wiedzialem co zrobic i tak zostawilem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafex Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 Mogłeś dodać jakieś zabrudzenie, może jedna część okna powinna być lekko stłuczona. A przede wszystkim niebo nie powinno się odbijać aż tak bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obywatel Posted December 29, 2003 Share Posted December 29, 2003 a ja powiem ze praca mi sie podoba, dobor kolorystyczny i prostota mi odpowiada, ma pewien klimat Link to comment Share on other sites More sharing options...
soshka.cg Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 W tych drzwiach nie ma klamki - no chyba że tak miało być ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts