Napisano 20 Listopad 200717 l Hello! Praca w max 7.0, v-ray 1.5 i oczywiscie w PS:) Troche mi to zajeło czasu (2 dni), kompek mi już ledwo dyszał (około 500 tysiecy scianek to dla niego zabójstwo) Pozdrawiam! jarek
Napisano 20 Listopad 200717 l sliczniem kolorowo ale spękanie choć sliczne nie pasuje do reszty idealnego wnetrza
Napisano 20 Listopad 200717 l Szybko się uczysz :) chyba nawet szybciej niż sądzę... Co do kuchni to powiem,że jest bardzo ładnie jak na takiego Żółtodzioba :P
Napisano 20 Listopad 200717 l bardzo fajnie, material drewna na szafkach moglby byc lepszy. modele Twoje?
Napisano 20 Listopad 200717 l Autor Hej! piksar: Gracias, a te spękania to taka próba urealnienia, byc moze nie pasuje tu jako do wizki. Cornelius Scipio: Bardzo mi miło, co do uczenia, to mam na to dużo czasu. t0m3k: Super dzięki! Drewno to wiadomo, zawsze mże byc inne i lepsze - na coś się trzeba zdecydować. Modele - odpowiem dyplomatycznie - niektóre mam kupne i darmowe z sieci:> Pozdrawiam!
Napisano 20 Listopad 200717 l dokladnie to samo chcialem napisac - szybko awansujesz:) swiatlo i render ladne ladne, szkoda ze modele nie twoje pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200717 l wow , piekne sloneczne oswietlenie ! :) az chce się taką kuchnie mieć, tylke te spękania nie na miejscu ale poza tym bomba
Napisano 20 Listopad 200717 l Autor Kedzior:No bardzo mi miło, z tymi spekaniami to chyba macie racje, ale co tam, nicech juz tak bedzie:) pozdr!
Napisano 20 Listopad 200717 l Modele - odpowiem dyplomatycznie - niektóre mam kupne i darmowe z sieci:> pytanie czy modele twoje nie oznacza czy je kupiłeś czy nie, to twój problem - chodziło czy modelowałeś sam czy nie
Napisano 20 Listopad 200717 l belki pod sufitem bleeee :P i ściera nie naturalnie wisi :P a po za tym elegacko no moze jeszcze... buraczany zegar wstawiłes :P ale to tylko mi sie moze nie podobac wizka spoko, 3ma siekupy ;) pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200717 l Autor Yo! piksar: ok! arturprx2: Dzieki, belki trudno zrobic jakies wypasione:) belka to belka - byly one na zdjeciu , z ktoreg robilem ta scenke.
Napisano 20 Listopad 200717 l witam:) jak tak dalej pojdzie to do konca roku bedziesz mial pokazne portfolio:):) powodzenia w dalszej pracy
Napisano 20 Listopad 200717 l Autor arturprx2: z radoscia bym to zrobil, ale to zdjecie z gazetki: nie mam skanera ani nic czym moglbym je sciagnac, ale sprawdze numer tego czasopisma, strone i tytul (chyba "moje mieszkanie" czy cos takiego). osiris85: Dzieki, wlasnie o to chodzi:)
Napisano 21 Listopad 200717 l postep ogromny,wizka ladna,zegar troszke odstaje i belka sie nie opiera ale o progres az sie zazdrosny zrobilem:)tak dalej pozdro
Napisano 21 Listopad 200717 l Autor Eden-3d: bardzo dziekuje! Dzieki za info z color mapingiem - szczerze mowiac kompletnie intuicyjnie tam dzialam. peteRlo: Byc moze, szczere nie rzuca mi sie to w oczy:) lukasz3d: Dzieki, te bugi sam juz dojrzalem ale co tam! Tomuś: mi sie juz nie chce, teraz robie juz co innego!