SansSerif Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 projekt: architektura wnętrz projektant: adam kraszewski, anna kochman lokalizacja: warszawa klient: prywatny etap: koncepcja . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 ha! pierwszy jestem :D no to zaczynamy: - te takie pseudokadzidełka (nie widze tam źródła światła więc zakładam, że to nie są lampy) - rewelacja - modelowales sam czy zdobyczne ? (swietny koncept w ogole, jeśli możesz to daj linka gdzie można znaleźć referencje do tego ) - albo przynajmniej jak to sie nazywa - co jest na podłodze? (imo pasuje do wnętrza taka biel, ale zastanawiam się właśnie jak takie cos w rzeczywistości zrobić) - nie za nisko miska umywalki w tym zabudowaniu siedzi ? (chyba ze jest jakis patent na ochrone tego drewna przed wodą - nie znam sie na tym, ale tak rzuciło mi sie w oczy) - fajny prysznic, ogólna zabudowa a w zasadzie jej brak. (odkad widzialem "Specjaliste" - mierny nawiasem mowiac film - to też chce prysznic w takim klimacie :D - ogolnie bardzo fajne materialy i render na spodziewanym wysokim poziomie. no co Ci moge powiedziec, no nie rozwijasz sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 no jak zawsze wysoki poziom prezentujesz. baaaardzo fajny projekt. można wiedzięc co to za materiał na ścianach? wygląda na jakiś piaskowiec, na beton to za bardzo kremowy kolor ma. fajny i orginalny patent z półką w prysznicu. takie pytanie jeszcze: gdzie dokładnie są drzwi do łazienki? bo jeżeli naprzeciwko prysznica tooo ja chyba bym jakoś podłoge odciął bo woda się pod samo wejście poleje ;] widze że dalej promujecie prysznic przy kibelku ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Tak na Sans'owe kopyto, ale taki Twój styl;) (to nie zarzut) Lampy skrajnie niepraktyczne (ich rozmieszczenie) i wydaje mi się, że trochę prześwietliłeś podłogę. Hehe, a przyznaj się ile Ci zajęła ta wizka?;] Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 nice...jak zwykle.. + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SETH Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Jak zawsze fajnie!! :) Hmm... Zastanawiam się z jakiego materiału są ściany wykonane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masaj Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Fajny patent z tym „przedłużeniem” obudowy umywalki na półeczkę prysznicową. Nie pasuje mi czarny kolor wiszących lamp. Ogólnie ładnie – choć może troszkę monotonnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 prawie jak rzeźba, "architektony" Malewicza! ale do tego wiszącego finezyjnego "czegoś" jeszcze nie dorosłem :) Szkoda że ściany nie są tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 peter-nie ściemniaj! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 wypas! nie moge powiedzieć złego słowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 - te takie pseudokadzidełka (nie widze tam źródła światła więc zakładam, że to nie są lampy) - rewelacja - modelowales sam czy zdobyczne ? (swietny koncept w ogole, jeśli możesz to daj linka gdzie można znaleźć referencje do tego ) - albo przynajmniej jak to sie nazywa - co jest na podłodze? (imo pasuje do wnętrza taka biel, ale zastanawiam się właśnie jak takie cos w rzeczywistości zrobić) - nie za nisko miska umywalki w tym zabudowaniu siedzi ? (chyba ze jest jakis patent na ochrone tego drewna przed wodą - nie znam sie na tym, ale tak rzuciło mi sie w oczy) 1. almi decor 2. kamień syntetyczny 3. lakier na litym drewnie no jak zawsze wysoki poziom prezentujesz. baaaardzo fajny projekt. można wiedzięc co to za materiał na ścianach? wygląda na jakiś piaskowiec, na beton to za bardzo kremowy kolor ma. fajny i orginalny patent z półką w prysznicu. takie pytanie jeszcze: gdzie dokładnie są drzwi do łazienki? bo jeżeli naprzeciwko prysznica tooo ja chyba bym jakoś podłoge odciął bo woda się pod samo wejście poleje ;] widze że dalej promujecie prysznic przy kibelku ;] pozdrawiam na ścianie jest trawertyn naturalny. bump mi nie wyszedł :) drzwi są na przeciw umywalki. podłoga ma mininalny stopień 1cm i spadki. higiena intymna ma ogromny wpływ na pożycie seksualne, dlatego promuję bidety lub jak tu prysznic przy wc :) Tak na Sans'owe kopyto, ale taki Twój styl;) (to nie zarzut) Lampy skrajnie niepraktyczne (ich rozmieszczenie) i wydaje mi się, że trochę prześwietliłeś podłogę. Hehe, a przyznaj się ile Ci zajęła ta wizka?;] Pozdr lampy są tylko ozdobą. downlighty rozmieszczone są w sposób który ma dać światło takie jak na wizualizacji. projekt ze zmianami 3 dni. wizualka 2 dni. prawie jak rzeźba, "architektony" Malewicza! ale do tego wiszącego finezyjnego "czegoś" jeszcze nie dorosłem :) Szkoda że ściany nie są tłem. jak przez mgłę pamiętam jakąś Twoją łazienkę nagrodzoną w cersanicie z ornamentami wpakowanymi "pod publiczkę" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat52 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Ciepły a zarazem sterylny klimat i ta "prostota" sprawiają, że chce się tam być. Tak trzymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 To surowe drewno jest świetne, ale czy to nie utopia? Lampy...trochę ze swiętem zmarłych mi się kojarzą, takie znicze ;), bardzo ładne. Sans, a Ty architekturę też projektujesz czy tylko wnętrza? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winkiel Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Ale najfajniejszy jest patent z szafką. SUPER!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Czemu jest słuchawka prysznicowa przy toalecie..? Tam jest też prysznic czy jak..Te lampy bardzo fajny akcent dekoracyjny chodź w praktyce to nie wiem jak Bedze się sprawowało ( trącanie i bujanie jak na statku;)) jak wygada mocowanie takiej szyby..Przed układaniem kafli czy po? Ona jest mocowana w jakiejś prowadnicy stalowej? Co nie zmienia faktu ze bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Czemu jest słuchawka prysznicowa przy toalecie..? Sansowy wynalazek na WC i Bidet w jednym ;] tak mi się zdaje. Co do łazienki to przyjemna, świetny patent z formą przechodzącą przez szybe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 na ścianie jest trawertyn naturalny. bump mi nie wyszedł :) Chciałbym jeszcze zapytać: 1. Jakiej wielkości planujesz płyty kamienia na ścianę? 2. Spotkałem się z firmami ( teoretycznie fachowymi ) które oświadczaję że przygorowane przez nich elementy mogą mieć odchyły +- 2mm. Spotkałeś się z czymś takim? Czy może firmy które znam nie są fachowe ... :/ 3. Jakie jest wykończenie kamienia: poler, czy cięty bez polerowania a wyłącznie szpachlowane pory żywicą? Z góry dziękuję i prozdrawiam / kuback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomy_3d Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 ściany można zrobić też czymś takim : http://www.allegro.pl/item288929543_to_nie_kamien_sciany_elewacje_luki_kominki.html myślę że nadaje się to do łazienek, pewnie są i płyty o podobnej powierzchni. Zastanawiam się ostatnio nad użyciem takich płyt , ma ktoś doświadczenia z takim materiałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synthax Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Nie to zebym, marudził, ale jakoś to mi zawsze wpada w oko i przeszkadza - Zamiast marnego efektu textur sciany na pierwszym planie, chyba lepiej dac brak głębi ostrości... No bo to czego innego tu sie czepiac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi