Fafex Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Oto skończona praca, która przywędrowała tu z WIPów. Oceńcie co z tego wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Bardzo fajne ale mi się wydaje że oświetlenie powinno byś trochę zmienione. a mianowicie: trochę żółtawe a \"zciemnienia\" sniegu (nie cienie) powinny lekko zalatywać na niebiesko/błękitno:) ale tak czy siak praca mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Ładne...ale szkoda ze tak pusto...mogles chociaz zrobic jakas foczke lub niedzwiadka... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 No teraz mi sie podoba... mam kilka zastrzeżeń, ale... powstrzymam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 :-) tez sie powstrzymam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 Nie, nie powsrzymujcie się. Mówcie co jest źle, żebym mógł to poprawić w następnych pracach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Moim zdaniem pracka jest bardzo fajna, jednak bardzo rzuca sie w oczy ta \"piekna pogoda\" w polaczeniu z sniegiem ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 mile dla oka ale niedopracowane -moze taki styl jest zamierzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Fajne by było, gdyby nie te bąbelki latające w powietrzu - śnieg wygląda nieco inaczej (całe szczęście, że za oknem już się rozpuścił :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 prosta ladnym pracka z fajnym klimacikiem. Mi sie podoba !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 31 Grudzień 2003 Share Napisano 31 Grudzień 2003 bajkowy klimacik można powiedzieć udało się uzyskać. ale żucają mi się w oczy błędy: -co do śniegu. widać dwie \'ściany\' spadającego śniegu, jedna zrobiona obiektami, a dróga (bardziej w głąb) wygląda na rysowaną. niema nic pomiędzy. -kolejny błąd dotyczący śniegu. spójż na dolną część renda, bardzo widoczne jest miejsce gdzie \'ściana\' rysowanego śniegu się kończy, i pozostaje tylko \'cieniutka ścianka\' śniegu zrobionego obiektami. narazie tyle. mam nadzieję że pisałem z sensem i jasno 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2003 Tam nie ma żadnego rysowanego śniegu. Wiem, że to może tak wyglądać, ale to jest taki sam śnieg jak z przodu tylko rozmyty przez DoF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 no to w takim razie pała za ustwienia dof\'a 8D. to ja pisałem, tak przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 To może napisz jeszcze jak powinienem był go ustawić. Tak żebym wiedział na przyszłość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 snieg do bani - od kiedy to z nieba spadaja kulki!!! poza tym malo widac ten sopelek wiszacy pod tablica - a to moglby byc fajny detal przyciagajacy uwage, za duzo tez pustki z lewej - wykadrowac koniecznie. Do poprawy i bedzie znacznie lepiej. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 fajne bombelki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 hehe bombelki :) Wyglada jakby ktos tam na Gorze toczyl bitwe na sniezki... bardzo lekkie do tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Przeciez to bajkowa sc3nka wiec czemu nie babelki ? Fajne klimacik jakby prosto z filmow familijnych ze swietym mikolajem w roli glownej !! Ale ja bym dal jeszcze balwanka przy tym iglo czy cos ! Pozdrowionka i fajnie ze zostalo u niektorych cos z dziecka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Oprócz tego co już napisano można przyczepić się do chmurek w tle, takie śniegu nie dają.... ale to już szukanie dziury w całym.... Ogólnie ładnie, ale mogło być znacznie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 mila, prosta pracka nie meczaca wzroku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi