Napisano 30 Grudzień 200321 l Oto skończona praca, która przywędrowała tu z WIPów. Oceńcie co z tego wyszło :)
Napisano 30 Grudzień 200321 l Bardzo fajne ale mi się wydaje że oświetlenie powinno byś trochę zmienione. a mianowicie: trochę żółtawe a \"zciemnienia\" sniegu (nie cienie) powinny lekko zalatywać na niebiesko/błękitno:) ale tak czy siak praca mi się podoba
Napisano 30 Grudzień 200321 l Ładne...ale szkoda ze tak pusto...mogles chociaz zrobic jakas foczke lub niedzwiadka... pozdr
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor Nie, nie powsrzymujcie się. Mówcie co jest źle, żebym mógł to poprawić w następnych pracach. :)
Napisano 30 Grudzień 200321 l Moim zdaniem pracka jest bardzo fajna, jednak bardzo rzuca sie w oczy ta \"piekna pogoda\" w polaczeniu z sniegiem ;) Pozdrawiam
Napisano 30 Grudzień 200321 l Fajne by było, gdyby nie te bąbelki latające w powietrzu - śnieg wygląda nieco inaczej (całe szczęście, że za oknem już się rozpuścił :)).
Napisano 31 Grudzień 200321 l bajkowy klimacik można powiedzieć udało się uzyskać. ale żucają mi się w oczy błędy: -co do śniegu. widać dwie \'ściany\' spadającego śniegu, jedna zrobiona obiektami, a dróga (bardziej w głąb) wygląda na rysowaną. niema nic pomiędzy. -kolejny błąd dotyczący śniegu. spójż na dolną część renda, bardzo widoczne jest miejsce gdzie \'ściana\' rysowanego śniegu się kończy, i pozostaje tylko \'cieniutka ścianka\' śniegu zrobionego obiektami. narazie tyle. mam nadzieję że pisałem z sensem i jasno 8).
Napisano 31 Grudzień 200321 l Autor Tam nie ma żadnego rysowanego śniegu. Wiem, że to może tak wyglądać, ale to jest taki sam śnieg jak z przodu tylko rozmyty przez DoF.
Napisano 2 Styczeń 200421 l no to w takim razie pała za ustwienia dof\'a 8D. to ja pisałem, tak przy okazji.
Napisano 2 Styczeń 200421 l Autor To może napisz jeszcze jak powinienem był go ustawić. Tak żebym wiedział na przyszłość ;)
Napisano 2 Styczeń 200421 l snieg do bani - od kiedy to z nieba spadaja kulki!!! poza tym malo widac ten sopelek wiszacy pod tablica - a to moglby byc fajny detal przyciagajacy uwage, za duzo tez pustki z lewej - wykadrowac koniecznie. Do poprawy i bedzie znacznie lepiej. pozdro
Napisano 15 Styczeń 200421 l hehe bombelki :) Wyglada jakby ktos tam na Gorze toczyl bitwe na sniezki... bardzo lekkie do tego :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l Przeciez to bajkowa sc3nka wiec czemu nie babelki ? Fajne klimacik jakby prosto z filmow familijnych ze swietym mikolajem w roli glownej !! Ale ja bym dal jeszcze balwanka przy tym iglo czy cos ! Pozdrowionka i fajnie ze zostalo u niektorych cos z dziecka :D
Napisano 29 Styczeń 200421 l Oprócz tego co już napisano można przyczepić się do chmurek w tle, takie śniegu nie dają.... ale to już szukanie dziury w całym.... Ogólnie ładnie, ale mogło być znacznie lepiej.