zgred Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Witam, wrzucam pod ocene taka prace: Mam nadzieje ze sie komus to spodoba bo jest 3 w nocy a rano musze wstac :PP
Johny Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 Volume light cos nie teges, do poprawy. Napisy na blachach chyba za duze. Tkaniny na belce rozlozone nienaturalnie. Co do wiszacych lamp na suficie, wyglada to tak jakby z sufitu wystawaly 2 cylindry. Dorob jakies mocowanie, moze zastap te sliczne blyszczace preciki jakims lancuchem, kablem? dorob instalacje elektryczna, poprowadz kable pod sufitem/dachem. Imadlo jest brzydkie ;P Pudelko tez :) Co do samochodu, nie znam sie, wyglada ok poza materialem siedzen
zgred Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 no dobra zaczne poprawiac to co wyzej napisal Johny. Ktos ma jescze jakies sugestie??
zgred Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Kurde nikt nie komentuje: Zapodam malego update ze zmianami ktore zalecil mi johny, moze cos sie ruszy watek:
Orangegraphics Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 render ani troche nie dorasta modelom. popraw w asadzie większość materiałów i oąświetlenie. po prostu głupio zmarnowac taki modelling
zgred Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 Ktore materialy leza?? Co jest nie tak w oswietleniu?
DiO Napisano 3 Grudzień 2007 Napisano 3 Grudzień 2007 klimat bardzo fajny :) poprawilbym szyby w jeepie.jesli to sa wibite szyby(chyba taki byl zamiar?) to nie tak to powinno wygladac,teraz przypomina to rozkruszona cinka warstwe lodu.nie podpowiem ci jak to zrobic bo nie mam pojecia :P ale sprobuj to zmienic
zgred Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 to nie sa szyby popekane... Jak widac sa one brudne - tam gdzie maja zasieg wycieraczki szyba jest czysta...
pecet Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 też miałem robić taką scenke ale jakoś nie wyszło, masz dobre modele ale materiały ... przez nie wygląda to troche game-artowo
Sebastian Ozga Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Według mnie problem leży w oświetleniu - zrób lekko żółtawe spotlight (taka słabiutka żaróweczka). Ps: Wygląda jak tzw. "dziupla" ;)
zgred Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 no wlasnie ze vraylighty maja lekki zolty, podrece jeszce troche i zobacze co z tego wyjdze. Ale znowu pytanie, co za materialy sa zle??
zgred Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 gdzies przegladalem takie prace i bylo troche podobne, ale nie wiem gdzie to bylo
Rekomendowane odpowiedzi