serratus Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Witam, Idąc za ciosem wątku o siatkach wpadłem na taki pomysł, aby zgromadzić tutaj modele postaci oraz postacie skończone (z teksturą i po renderze :]). Jeśli macie coś co chcielibyście tu wrzucić to droga wolna ! :) Za chwilę ciąg dalszy :) -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning. 1
serratus Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 Ok następne: To be continued :)... -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning.
serratus Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 To by było na tyle, później jeszcze coś wrzucę. -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning.
Shalivan Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 A juz myślałem ze to twoje :P, spoko pomysł popieram :D
serratus Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 Następne: -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning.
Tomala Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 No pomysł fajny ale nie prościej byłoby dać linka do galerii na zbrush central?
Adek_CG Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 e tam dobrze jest, ja tam niektorych niewidzialem naprzyklad :)
nielot007 Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 hmm troche nie rozumiem czemu tylko sculpty ? ja mam spora kolekcje mam ponad 12 tyś. obrazkow ktore waza niespelna 3gb :)
Adek_CG Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 no faktycznie mozna by zmienic temat, bo wolverine to mial tylko jakis mikro detal sculptowany, low poly tez widze sie znalazlo :),a jest przecierz mase modeli niesculptowanych bardzo dobrych
serratus Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 Tomala - myślę, że tak będzie czytelniej, poza tym w linki mało kto wchodzi, a co do linka do galerii - to nie wszystkie są stamtąd :). nielot007 - no właśnie, modeli na necie jest po prostu zbyt dużo, dlatego ograniczyłem się do sculptów, ale myślę, że te bardziej detalicznie wymęczone można by było wrzucić :) EDIT: Ok zmieniam nazwę tematu :). Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 Popieram takie wątki - żeby koncepciarzom zżynało się łatwiej :)
serratus Napisano 9 Marzec 2008 Autor Napisano 9 Marzec 2008 cdn. ;] , jak już net mi przestanie świrować, to wrzucę pozostałe. -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning. 1
serratus Napisano 9 Marzec 2008 Autor Napisano 9 Marzec 2008 cdn. -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning.
serratus Napisano 9 Marzec 2008 Autor Napisano 9 Marzec 2008 To na razie tyle :) -------------------------------------------------------------------------- All images are property of their autors and may be used only for learning.
Rekomendowane odpowiedzi