Pionier Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 jezeli ma dobry sprzet to niech sie bawi gasiory jakby nie bylo beda piekne :) Pozdro
Archangel Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 no sprzetu to rewelacyjnego nie mam o czym juz pisalem.....no ale sprobowac zawsze mozna a czy cos z tego wyjdzie to sie okaze....ciesze sie ze gasienica sie podoba :D
snakeq Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Tak chodziło mi o tą perforowaną :Dona jest nie dośc że cienka to pod nia jest następna rurka której nie powinno tak widać. Ja się nie czepiam :P ale poprostu wpadło mi to w oko.
Archangel Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 snakeq - zgadza sie karabin do poprawy :) chlodnica ma za mala srednice a i otwory powinny byc wieksze co do tej rurki ktora jest w niej to w oryginale tez jest ona dobrze widoczna....
Archangel Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 ze wzgledu na koniecznosc dokonczenia pracy nad zegarkiem niestety musialem wstrzymac prace nad Abramsem i raczej nie predko rusza na nowo :(......
Archangel Napisano 10 Luty 2004 Autor Napisano 10 Luty 2004 Mam takie pytanie co byscie powiedzieli na dodanie do mojego Abramsa takiego oto elementu ??
Pionier Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 :] jezeli sprzet na to pozwoli, odezwij sie na gg
Archangel Napisano 11 Luty 2004 Autor Napisano 11 Luty 2004 Dzieki Pionier ty wiesz za co [piwo] O dziwo udalo mi sie znalezc troche wolnego czasu i cos wyskrobac narazie nic konkretnego ale przynajmniej bedzie wiadomo nad czym obecnie pracuje
Pionier Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 nooooooo wkoncu !!! jakis render ukazujacy \"calosc\" ! czekam na wiecej ! bedzie bardzo ladny czolg ! Pozdro !
Archangel Napisano 12 Luty 2004 Autor Napisano 12 Luty 2004 Niestety tym razem bedzie tylko fragment. Biore sie za to co pozostalo jeszcze do zrobienia czyli caly przod no i moje pierwsze proby z gasienica. Przy okazji male (kolejne :) ) pytanko gdzie moge znalezc jakis dobry tutek o komponowaniu obiektow 3D ze zdjeciami ??????
Krzysiek Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Ladnie, ladnie, piekny bedzie ten czolg [piwo] Pozdrawiam
Filip Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 Jeśli dalej będziesz robił tak skomplikowane elementy to jestem pewien że tego nie oteksturujesz no chyba że kupisz sobie SUPER KOMPUTER bo ten stary tego nie wytryma.Czy to twój pierwszy model tego typu???
Falcrum Napisano 21 Luty 2004 Napisano 21 Luty 2004 No to chyba skończy się prymat Pioniera na czołgi...:P Coraz lepiej Ci idzie...bardzo ladnie...;) Co do pługa to zostaw to na sam koniec modelowania... Pozdr
Archangel Napisano 21 Luty 2004 Autor Napisano 21 Luty 2004 Aragorn & Falcrum ogromniaste dzieki :D Filip a co Tobie sie wydaje ze ja nie wiem o tym ze nalezy pilnowac ilosci poly ?? :| Uwierz ja dobrze wiem ile moj komp moze wytrzymac...po drugie co ma stopien skomplikowania modelu do teksturowania ?? [co?] No oczywiscie im wiecj elementow tym wiecej zabawy ale przeciez moge nakladac teksture na poszczegolne czesci modelu i na koncu poskladac to w calosc...do tego SUPER KOMPUTER\'a nie trzeba ...
Archangel Napisano 1 Marzec 2004 Autor Napisano 1 Marzec 2004 Ja myslalem ze wczesniej mozolnie mi szla praca nad Abramsem ale teraz to juz chyba calkiem stoi :mad: dom sie stawia za 4 miesiace a wykonczenie trwa rok u mnie jest dokladnie tak samo...najgorsze jest to ze nie ma nawet co pokazac, tak mi sie przypomnialo ze ktos kiedys na lufe narzekal a ze czolg bez lufy jest jak....mezczyzna bez lufy :D to macie lufe :P : tak na marginesie to na szybkosc racy ma wplyw jeszce to ze zaczelem prace nad jeszce jednym projektem ale to narazie tajemnica :)
Pionier Napisano 1 Marzec 2004 Napisano 1 Marzec 2004 ....gdzie tej lufie do mojej :D hehe. A powaznie, jest ok. Czy ten Twoj tajemniczy projekt jest rowniez militarny?? Pozdrawiam
Archangel Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 Praca nad Abramsem zostaje chwilowo wstrzymana . Chce calkowicie poswiecic sie bitwie. Jak tylko ukoncze Aniola objecuje dokonczyc tanka :) Pozdrawiam
empik Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 no no to powodzenia w bitwie a co do czolgu to fajny ale za molo zeby go dobrze ocenic
Mr Pank Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 niezła lufa, dodaj tłumik będzie ciszej :) Czekam na winiki, powodzenia
Nightmare51 Napisano 7 Czerwiec 2004 Napisano 7 Czerwiec 2004 Śledze ten temat już od dłuzszego czasu i muszę poweidzieć że bardzo mi się podoba ten czołg te anteny i wogóle jest zaczapisty. Czekam na ukończenie tej animacji :D
Rekomendowane odpowiedzi