Morfeusz Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Witam wszystkich. I ja rowniez postanowilem wziazc udzial w bitwie, troche zabawy nie zaszkodzi. Moj pomysl na scene wzial sie po obejrzeniu filmu pt. "Transformers". Zatem bede chcial przdstawic walke dwoch robotow, ale nie chce tu niczeg kopiowac, chce sparodiowac nieco ten film, czy mi to wyjdzie...zobaczymy. Narazie mam pomysl na pierwszego bochatera owej sceny, a bedzie nim "latarka"(Ponizej model latarki + zaczatek transformers'a i 2 renderki dla odstersowania sie). Pozdrawiam :)
floo Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Zobaczymy co z tego wyjdzie.... powodzenia!!!
Temporal Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 fajny pomysl mam nadzieje ze w pozniejszej fazie ten biped zniknie :P
jaras Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 niestety tytuł "Transformers" jest chroniony prawami autorskimi, wszelkie prawa są zastrzeżone ... itp, itd - prace z bitwy pójdą do druku i nie możemy złamać prawa :/ - sugerujemy zmianę tematu
Morfeusz Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Witam jaras - Zmienilem nazwe tematu, mam nadzieje ze ta juz nie sprawi problemu. Ok a teraz update. Glowa robota. Pazdrawiam :)
Morfeusz Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 Heja kolejny update, tym razem mysle ze juz skonczylem ten model jelsi chodzi o kwestie modelingu.Teraz teksturki i nastepny bot. animka_bota
Destroyer Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 całkiem fajny bot ale może trosze za mało detalu z przodu, ale sam nie wiem co więcej z latarki wyjdzie :) te duże kawałki z latarki troche nieciekawe ale może fajnym materiałem/texturą nabiorą kształtu animacja fajna, biped + motion capture?
Morfeusz Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Witam, dzieki za kometarze. fikołek - tak to jest biped + motion capture A tu juz z teksturkami.
Rekomendowane odpowiedzi