Johny Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Witam Narazie prezentuje noge. Czesc wiekszego przedsiewziecia :) Mam pewien pomysl :D Jest troche do poprawy, troche elementow nachodzi na siebie, brakuje chamferow itp, dodam moze troche wiecej detalu :) A tutaj krotki filmik jak to sie mniej wiecej wygina zeby bylo wiadomo o co chodzi :) link pozdrawiam
arev Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 Czy to wszystko to IK? Jeśli tak to pokaż proszę kości, bo robi wrażenie :)
Destroyer Napisano 14 Grudzień 2007 Napisano 14 Grudzień 2007 bardzo fajny model a rusza się jeszcze fajniej :P nie mogę się doczekać całego robocika good work! cheers!
Ardeni Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Jak już pisałem, jest bardzo fajnie, nie wyobrazam sobie reszty tego robocika.
Johny Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 DraB koncze... arevulopapo kosci link piksar czemu na pare? :) fikołek dzieki :) Beatou nie bralem :) nie ide na latwizne ;P Ardeni dzieki :) niedlugo kolejny up 1
arev Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 Dzieki, very niezłe. Ciekawe jak będzie wyglądał szkielet całego robota? ;]
piksar Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 czemu na parę ? bo elementy które zastosowałeś służą do zasilania parą (przynajmniej sa bardzo podobne), na animacji też zresztą wygląda jak zasilany parą. Niestety para to dość charakterystyczny naped.
Johny Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Napisano 16 Grudzień 2007 arevulopapo powiem ci szczerze ze nie przewdiuje animacji, szkielet jak bedzie to tylko po to zeby go ustawic w jakiejs konkretnej pozycji piksar jesli chodzi o cylindry/tloki/przewody to bardziej chodzilo mi tu o olej/powietrze, ale kto wie, moze robot na plecach bedzie mial cos w stylu maszyny parowej :)
arev Napisano 16 Grudzień 2007 Napisano 16 Grudzień 2007 W sumie mógłbyś pójść w tę stronę. Robot na parę byłby ciekawy i oryginalny, w porównaniu do całego hydrauliczno-pneumatyczno-elektrycznego chłamu :D
Rekomendowane odpowiedzi