Napisano 14 Grudzień 200717 l Witam Narazie prezentuje noge. Czesc wiekszego przedsiewziecia :) Mam pewien pomysl :D Jest troche do poprawy, troche elementow nachodzi na siebie, brakuje chamferow itp, dodam moze troche wiecej detalu :) A tutaj krotki filmik jak to sie mniej wiecej wygina zeby bylo wiadomo o co chodzi :) link pozdrawiam
Napisano 14 Grudzień 200717 l Czy to wszystko to IK? Jeśli tak to pokaż proszę kości, bo robi wrażenie :)
Napisano 14 Grudzień 200717 l bardzo fajny model a rusza się jeszcze fajniej :P nie mogę się doczekać całego robocika good work! cheers!
Napisano 15 Grudzień 200717 l Jak już pisałem, jest bardzo fajnie, nie wyobrazam sobie reszty tego robocika.
Napisano 16 Grudzień 200717 l Autor DraB koncze... arevulopapo kosci link piksar czemu na pare? :) fikołek dzieki :) Beatou nie bralem :) nie ide na latwizne ;P Ardeni dzieki :) niedlugo kolejny up
Napisano 16 Grudzień 200717 l Dzieki, very niezłe. Ciekawe jak będzie wyglądał szkielet całego robota? ;]
Napisano 16 Grudzień 200717 l czemu na parę ? bo elementy które zastosowałeś służą do zasilania parą (przynajmniej sa bardzo podobne), na animacji też zresztą wygląda jak zasilany parą. Niestety para to dość charakterystyczny naped.
Napisano 16 Grudzień 200717 l Autor arevulopapo powiem ci szczerze ze nie przewdiuje animacji, szkielet jak bedzie to tylko po to zeby go ustawic w jakiejs konkretnej pozycji piksar jesli chodzi o cylindry/tloki/przewody to bardziej chodzilo mi tu o olej/powietrze, ale kto wie, moze robot na plecach bedzie mial cos w stylu maszyny parowej :)
Napisano 16 Grudzień 200717 l W sumie mógłbyś pójść w tę stronę. Robot na parę byłby ciekawy i oryginalny, w porównaniu do całego hydrauliczno-pneumatyczno-elektrycznego chłamu :D