Napisano 14 Grudzień 200717 l Od ok. miesiąca bawię się maxem. Jest to moja pierwsza większa praca wię proszę o wyrozumiałośc. http://img264.imageshack.us/my.php?image=31059545wa4.jpg
Napisano 14 Grudzień 200717 l Jadalnia nie Jadalania ;]. P.S Wedlug mnie to swiatlo na podlodze jakies takie dziwne, odblyski sa ;]. Ale tez raczkuje w 3d wiec sie mna nie sugeruj ;].
Napisano 15 Grudzień 200717 l Autor Czas na update. Zmieniłem teksturę podłogi i oświetlenie.[/url][/img]
Napisano 15 Grudzień 200717 l Dziwnie to w całości wygląda. Może najpierw popracuj nad modelami a dopiero później zajmuj się oświetleniem i materiałami. :/
Napisano 16 Grudzień 200717 l Autor Zmieniłem krzesła bo tamte mi niepasowały i dodałem troche detali. Co o tym sądzicie? A i nie patrzcie na to co jest za oknami.
Napisano 16 Grudzień 200717 l Podłoga za bardzo się błyszczy co daje efekt jak by była mokra :/ światło i cienie trochę dziwne. a i jeszcze jakoś ten zegar tam nie pasi :)
Napisano 16 Grudzień 200717 l Nie wiem czy się ze mną zgadzacie, ale te krzesła wydają mi się trochę dziwne ( chodzi głównie o oparcia).
Napisano 25 Grudzień 200717 l Autor Wprowadziłem kilka zmian ale oceńcie sami. Dzięki za wszystkie komenty.
Napisano 25 Grudzień 200717 l Szkło chyba za bardzo odbija, tak mi się zdaje... i te szklanki. Światło przypala ci okno. W tych tależach jest jakaś zupa? To wrzuć tam jakieś ziemniaki czy makaron i pofałduj troszkę powierzchnię, bo teraz jest idealnie płaska. I rozjaśnij troszę ten kąt na przeciwko.
Napisano 25 Grudzień 200717 l GI by sie przydalo :P wsumie to najpierw jakies normalne modele bo raczej nikt takich nie produkuje :P
Napisano 26 Grudzień 200717 l moim zdaniem proporcje też poległy, a shader szkła... przypomina lód - popraw to a światło ćwicz na defautowym materiale wszystkich modeli