Gość Czarnystefan Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Tygodniowy Speedpainting 25: Święta Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 25 SESJI: 23.12.2007 godz. 23:59. SONDA: od 24 do 27.12.2007 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 to wysmazyl temat stary :-) obaczymy czym zaowocuje. az sie prosi cos przewrotnego zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 np mikołaja. albo choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 ja juz wiem co by mozna zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Pierwszy! :D Wesołych Świąt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 aspenboy: spoko motyw, coś czuje że sama patologia wskoczy w tym wątku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 może coś wyskrobię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 chcialem tez cos rzeznickiego zrobic ale niestety jakos sie zmienila koncepcja z 3x podczas malowania ... no i wyszedl mikoolaj poprostu dla mnie symbol swiat i juz ;p jak sie nie przyjmie to nie uwzgledniajcie w sondzie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 a ja mam anarchistę ekshibicjonistę :P pozdrawiam wszystkich na portalu poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Nie wliczając Daroz'a to tu rzeczywiście sama patologia :P Ja raczej też nie będę odstawał od reszty... Pracka robiona myszką (wybaczcie niektóre potknięcia ;), ale niedługo dorwę tablet), czas około godzinki więc jeśli coś wymyśle to mam pół godzinki na poprawki ;P. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarkain Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Mikołaj jest, choinka jest, a gdzie są prezenty ?? No chyba, że się potraktuje tego anarchistę ekshibicjonistę jako świąteczny bonusik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 prezenty poszły z dymem ... więc niewątpliwie został sam exbonusik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ja moze mniej hardcorowo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ...Dotrze do wszystkich w te Święta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 To nie speed z pewnością ale wrzucam jako ciekawostkę :) By undercover_ja at 2007-12-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Undercover - uwielbiam cie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 hiehie dzieki omen ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 czyzby kacik wzajemnje adroacji ? ;-) Omen przywal z jakiejs kartki swiatecznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 a to mości pan Jurgen Stroop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Święta, ale wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 kałasznikow bylby bardziej twarzowy :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Ja myśle że najbardziej twarzowy byłby cały arsenał TNT za pasem hehe. Iście bombkowe święta w talibowskim stylu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
undercover Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 A teraz coś na serio czyli Pani zima sypie w święta śnieżkiem (oby;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 ELVIS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 ehhh swieta....ehh prezenty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon[PL] Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Hej to nie speed paint. Taki okolicznościowy overpaint. Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mes.kalina Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 żeby nie było, że golas bez powodu - gorąco polecam obejrzenie tego filmu: http://pl.youtube.com/watch?v=8JIz7I5yzwQ , http://pl.youtube.com/watch?v=_Z4OvK3Vn44&feature=related (druga część) jakieś 80 minut, z deviantowej refki, mogę podlinkować ;) Ach no i wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarkain Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Malowałem myszka, na więcej i lepiej nie starczyło niestety czasu i zdolności. Zapraszam do mojej teczki, gdzie czekam na wasze komentarze do pracki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paster03 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Co jest? Dlaczego jeszcze nie ma sondy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi