Napisano 16 Grudzień 200717 l Tygodniowy Speedpainting 25: Święta Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 25 SESJI: 23.12.2007 godz. 23:59. SONDA: od 24 do 27.12.2007 (3 dni)
Napisano 16 Grudzień 200717 l to wysmazyl temat stary :-) obaczymy czym zaowocuje. az sie prosi cos przewrotnego zrobic
Napisano 18 Grudzień 200717 l aspenboy: spoko motyw, coś czuje że sama patologia wskoczy w tym wątku ;]
Napisano 18 Grudzień 200717 l chcialem tez cos rzeznickiego zrobic ale niestety jakos sie zmienila koncepcja z 3x podczas malowania ... no i wyszedl mikoolaj poprostu dla mnie symbol swiat i juz ;p jak sie nie przyjmie to nie uwzgledniajcie w sondzie :) Pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200717 l a ja mam anarchistę ekshibicjonistę :P pozdrawiam wszystkich na portalu poz
Napisano 18 Grudzień 200717 l Nie wliczając Daroz'a to tu rzeczywiście sama patologia :P Ja raczej też nie będę odstawał od reszty... Pracka robiona myszką (wybaczcie niektóre potknięcia ;), ale niedługo dorwę tablet), czas około godzinki więc jeśli coś wymyśle to mam pół godzinki na poprawki ;P. Pozdrawiam.
Napisano 18 Grudzień 200717 l Mikołaj jest, choinka jest, a gdzie są prezenty ?? No chyba, że się potraktuje tego anarchistę ekshibicjonistę jako świąteczny bonusik :)
Napisano 20 Grudzień 200717 l To nie speed z pewnością ale wrzucam jako ciekawostkę :) By undercover_ja at 2007-12-20
Napisano 20 Grudzień 200717 l czyzby kacik wzajemnje adroacji ? ;-) Omen przywal z jakiejs kartki swiatecznej
Napisano 21 Grudzień 200717 l Ja myśle że najbardziej twarzowy byłby cały arsenał TNT za pasem hehe. Iście bombkowe święta w talibowskim stylu ;).
Napisano 22 Grudzień 200717 l Hej to nie speed paint. Taki okolicznościowy overpaint. Wesołych Świąt!
Napisano 22 Grudzień 200717 l żeby nie było, że golas bez powodu - gorąco polecam obejrzenie tego filmu: http://pl.youtube.com/watch?v=8JIz7I5yzwQ , http://pl.youtube.com/watch?v=_Z4OvK3Vn44&feature=related (druga część) jakieś 80 minut, z deviantowej refki, mogę podlinkować ;) Ach no i wesołych świąt!
Napisano 22 Grudzień 200717 l Malowałem myszka, na więcej i lepiej nie starczyło niestety czasu i zdolności. Zapraszam do mojej teczki, gdzie czekam na wasze komentarze do pracki.