inespew Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 Witam wszystkich. Jakiś czas temu zacząłem robić Camaro Concept. Jak narazie mam tyle. Zapraszam do komentowania. pozdrawiam.
trosiek Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 całkiem ładnie ale jest pare bugów przy zaokrągleniach i nadkole nie wydaje się być równe. przydałyby się jeszcze rendery bez lakieru i siatka. btw. ile tych camaro już na forum jest.....
inespew Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Napisano 25 Grudzień 2007 wiem ze jest sporo bugów. Bede sie staral powoli je poprawiac.
hkropinski Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 bugi. jak je widzisz to odrazu poprawiaj a nie pozniej, pozdr
patry Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 Elo :) Trudne, oj bardzo trudne autko sobie wybrałeś :) Dobra, to co na razie znalazłem: Wyjaśnienia :) 1) po prostu krzywo, zobacz tam gdzie zaznaczyłem na fotce, że tam ma być gładko 2) u ciebie jest za ostro 3) widzisz chyba różnicę? nie wiem jak to określić... ee... te 2 chamfery co idą w stronę koła powinny ostrzej i szybciej się skończyć 4) u ciebie jest za miękko 5) u ciebie jest za ostro 6) tu znowu masz za miękko 7) w ogóle nie zgodne z oryginałem :) Oglądaj dużo fotek, tu masz przykładowe strony: http://www.netcarshow.com/chevrolet/2007-camaro_convertible_concept/ http://www.topspeed.com/cars/chevrolet/2008-2009-chevrolet-camaro-ar1631/pictures.html
Bubu Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 Fajne autko sobie wybrales :D Nie wim czemu, ale ja widze tylko 1/3 kazdego obrazka ? tylko ja tak mam ? Patry pokazal Ci bledy ;) Tylko Patry powiedz mi ocb z nr 7 ?? I przy 2 nie jest za ostro tylko ma za duzy chamfer bo normalnie tam jest bardz oostro, tyle ze chamfer nie zaczyna sie od poczatku nadkola. Pozzdrawiam
inespew Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Napisano 25 Grudzień 2007 dzieki za pomoc. EHH teh zderzak doprowadze mnie do bólu głowy:/ no nic zabieram sie za poprawianie pozrd.
FF Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 Ale sie narobiło tych camaro, niech ktoś zrobi starego w końcu;D Oprócz tego co zostało powiedziane to te otwory na swiatla przeciwmgielne(chyba:D) Powinny sie troche zwężać do środka.
inespew Napisano 25 Grudzień 2007 Autor Napisano 25 Grudzień 2007 zrobiłem prawie caly zderzak od nowa. co o tym myslicie ?? Freedom Fighter nie patrz na te powycinane dziury narazie nie skupiałem sie na nich
inespew Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Napisano 26 Grudzień 2007 Chyba wszystko juz poprawione, ogolnie jestem zadowolony. teraz przejde pomalu do tylu.
inespew Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Napisano 26 Grudzień 2007 nie bubu troche zmian w siatce wprowadziłem
Thunder Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 nie bubu troche zmian w siatce wprowadziłem to wprowadź jeszcze taką ;p http://xs122.xs.to/xs122/07523/siatap.JPG
inespew Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Napisano 26 Grudzień 2007 dzieki Thunder zmieniłem tak jak pokazałeś, był tam jeszcze po lewej czesci halogena zdublowany vertex
Bubu Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Ode mnie tyle :] Tam na czerwono to jeszcze Ci sie gnie troszke. Na zielono kropka to musisz przesunac troszke ten punkt bo tam inaczej w oryginale idzie. I tam z boku powinno buc tak lagodnie a nie tak ja u Ciebie ze na dole nagla jest wglebienie :] Pozdrawiam.
inespew Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 Bubu nie moge tego przesynąć bo bedzie niezgodnie z blueprintem, a te bugi to jeszcze poprawie. Mały update
pecet Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 niestety jest za dużo bugów i krzywizn jak narazie, zresztą bubu Ci zaznaczył, więc lepiej je teraz poprawiaj a nie robisz delej i krzywo Bubu nie moge tego przesynąć bo bedzie niezgodnie z blueprintem hehe, chyba ma być zgodne z oryginałem a nie z blueprintem
Rekomendowane odpowiedzi