Napisano 25 Grudzień 200717 l Witam wszystkich. Jakiś czas temu zacząłem robić Camaro Concept. Jak narazie mam tyle. Zapraszam do komentowania. pozdrawiam.
Napisano 25 Grudzień 200717 l całkiem ładnie ale jest pare bugów przy zaokrągleniach i nadkole nie wydaje się być równe. przydałyby się jeszcze rendery bez lakieru i siatka. btw. ile tych camaro już na forum jest.....
Napisano 25 Grudzień 200717 l Elo :) Trudne, oj bardzo trudne autko sobie wybrałeś :) Dobra, to co na razie znalazłem: Wyjaśnienia :) 1) po prostu krzywo, zobacz tam gdzie zaznaczyłem na fotce, że tam ma być gładko 2) u ciebie jest za ostro 3) widzisz chyba różnicę? nie wiem jak to określić... ee... te 2 chamfery co idą w stronę koła powinny ostrzej i szybciej się skończyć 4) u ciebie jest za miękko 5) u ciebie jest za ostro 6) tu znowu masz za miękko 7) w ogóle nie zgodne z oryginałem :) Oglądaj dużo fotek, tu masz przykładowe strony: http://www.netcarshow.com/chevrolet/2007-camaro_convertible_concept/ http://www.topspeed.com/cars/chevrolet/2008-2009-chevrolet-camaro-ar1631/pictures.html
Napisano 25 Grudzień 200717 l Fajne autko sobie wybrales :D Nie wim czemu, ale ja widze tylko 1/3 kazdego obrazka ? tylko ja tak mam ? Patry pokazal Ci bledy ;) Tylko Patry powiedz mi ocb z nr 7 ?? I przy 2 nie jest za ostro tylko ma za duzy chamfer bo normalnie tam jest bardz oostro, tyle ze chamfer nie zaczyna sie od poczatku nadkola. Pozzdrawiam
Napisano 25 Grudzień 200717 l Autor dzieki za pomoc. EHH teh zderzak doprowadze mnie do bólu głowy:/ no nic zabieram sie za poprawianie pozrd.
Napisano 25 Grudzień 200717 l Ale sie narobiło tych camaro, niech ktoś zrobi starego w końcu;D Oprócz tego co zostało powiedziane to te otwory na swiatla przeciwmgielne(chyba:D) Powinny sie troche zwężać do środka.
Napisano 25 Grudzień 200717 l Autor zrobiłem prawie caly zderzak od nowa. co o tym myslicie ?? Freedom Fighter nie patrz na te powycinane dziury narazie nie skupiałem sie na nich
Napisano 26 Grudzień 200717 l Autor Chyba wszystko juz poprawione, ogolnie jestem zadowolony. teraz przejde pomalu do tylu.
Napisano 26 Grudzień 200717 l nie bubu troche zmian w siatce wprowadziłem to wprowadź jeszcze taką ;p http://xs122.xs.to/xs122/07523/siatap.JPG
Napisano 26 Grudzień 200717 l Autor dzieki Thunder zmieniłem tak jak pokazałeś, był tam jeszcze po lewej czesci halogena zdublowany vertex
Napisano 27 Grudzień 200717 l Ode mnie tyle :] Tam na czerwono to jeszcze Ci sie gnie troszke. Na zielono kropka to musisz przesunac troszke ten punkt bo tam inaczej w oryginale idzie. I tam z boku powinno buc tak lagodnie a nie tak ja u Ciebie ze na dole nagla jest wglebienie :] Pozdrawiam.
Napisano 27 Grudzień 200717 l Autor Bubu nie moge tego przesynąć bo bedzie niezgodnie z blueprintem, a te bugi to jeszcze poprawie. Mały update
Napisano 28 Grudzień 200717 l niestety jest za dużo bugów i krzywizn jak narazie, zresztą bubu Ci zaznaczył, więc lepiej je teraz poprawiaj a nie robisz delej i krzywo Bubu nie moge tego przesynąć bo bedzie niezgodnie z blueprintem hehe, chyba ma być zgodne z oryginałem a nie z blueprintem