Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Jakiś czas temu zacząłem robić Camaro Concept. Jak narazie mam tyle. Zapraszam do komentowania.

pozdrawiam.

2.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

całkiem ładnie ale jest pare bugów przy zaokrągleniach i nadkole nie wydaje się być równe. przydałyby się jeszcze rendery bez lakieru i siatka. btw. ile tych camaro już na forum jest.....

Napisano

Elo :)

Trudne, oj bardzo trudne autko sobie wybrałeś :) Dobra, to co na razie znalazłem:

2004275128340836130_rs.jpg

Wyjaśnienia :)

1) po prostu krzywo, zobacz tam gdzie zaznaczyłem na fotce, że tam ma być gładko

2) u ciebie jest za ostro

3) widzisz chyba różnicę? nie wiem jak to określić... ee... te 2 chamfery co idą w stronę koła powinny ostrzej i szybciej się skończyć

4) u ciebie jest za miękko

5) u ciebie jest za ostro

6) tu znowu masz za miękko

7) w ogóle nie zgodne z oryginałem :)

Oglądaj dużo fotek, tu masz przykładowe strony:

http://www.netcarshow.com/chevrolet/2007-camaro_convertible_concept/

http://www.topspeed.com/cars/chevrolet/2008-2009-chevrolet-camaro-ar1631/pictures.html

Napisano

Fajne autko sobie wybrales :D Nie wim czemu, ale ja widze tylko 1/3 kazdego obrazka ? tylko ja tak mam ? Patry pokazal Ci bledy ;) Tylko Patry powiedz mi ocb z nr 7 ?? I przy 2 nie jest za ostro tylko ma za duzy chamfer bo normalnie tam jest bardz oostro, tyle ze chamfer nie zaczyna sie od poczatku nadkola. Pozzdrawiam

Napisano
  • Autor

dzieki za pomoc. EHH teh zderzak doprowadze mnie do bólu głowy:/ no nic zabieram sie za poprawianie

pozrd.

Napisano

Ale sie narobiło tych camaro, niech ktoś zrobi starego w końcu;D

Oprócz tego co zostało powiedziane to te otwory na swiatla przeciwmgielne(chyba:D) Powinny sie troche zwężać do środka.

Napisano
  • Autor

zrobiłem prawie caly zderzak od nowa. co o tym myslicie ??

Freedom Fighter nie patrz na te powycinane dziury narazie nie skupiałem sie na nich

clay2.jpg

wire2.JPG

Napisano
  • Autor

Chyba wszystko juz poprawione, ogolnie jestem zadowolony. teraz przejde pomalu do tylu.

3.jpg

Napisano
  • Autor

dzieki Thunder zmieniłem tak jak pokazałeś, był tam jeszcze po lewej czesci halogena zdublowany vertex

4.jpg

Napisano

Ode mnie tyle :] Tam na czerwono to jeszcze Ci sie gnie troszke. Na zielono kropka to musisz przesunac troszke ten punkt bo tam inaczej w oryginale idzie. I tam z boku powinno buc tak lagodnie a nie tak ja u Ciebie ze na dole nagla jest wglebienie :] Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Bubu nie moge tego przesynąć bo bedzie niezgodnie z blueprintem, a te bugi to jeszcze poprawie.

Mały update

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Napisano

niestety jest za dużo bugów i krzywizn jak narazie, zresztą bubu Ci zaznaczył, więc lepiej je teraz poprawiaj a nie robisz delej i krzywo

Bubu nie moge tego przesynąć bo bedzie niezgodnie z blueprintem
hehe, chyba ma być zgodne z oryginałem a nie z blueprintem