FF Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 Witam! Coś złego sie ze mną dzieje, następny samochód... A pamiętam jak kiedyś byłem zawziętym przeciwnikiem samochodów w 3D. Jedna z ładniejszych amerykańskich maszyn. Oglądajcie i oceniajcie:) W krotce powinny pojawić sie jeszcze 2 rendery. Nowy jeszcze ciepły render:) Nastepny jeszcze nowszy render:) Już chyba ostatni bo mi sie juz znudził:P Pozdrawiam!
Robertus Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 Wozik miodzio ale sporo detali niedopracowanych jeszcze. najgorzej wypadaja swiatla i ich materialy. do pelni blasku jeszcze nieco pracy by trzeba wlozyc :)
mrkrzysiek Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 model ładny, render też fajnie wyszedł, jedynie lakier mógł by być bardziej pomarańczowy ale i tak brawa się należą czekam na kolejne ujęcia i jakieś siatki
Orangegraphics Napisano 26 Grudzień 2007 Napisano 26 Grudzień 2007 też jestem w trakcie robienia tego wozu i widze kilka odstępst i uproszczeń w stosunku do oryginału ale wynik naprawdę ładny, tylko nad studiem bym powalczył i jednek jakieś wnętrze zrobił, choćby low poly
FF Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 Dzieki. Prosił bym bez ogólników bo za bardzo nie wiem o jakie niedopracowania i uproszczenia chodzi:) A to ze nie widać wnętrza nie znaczy ze go tam nie ma:) (choć bardzo prowizoryczne) 1
Bubu Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Ode mnie odraz una wstepie + dostajesz za wybor auta :] Model lux tylk oto studio faktycznie dziwne jakies ;) Te odbicie biale (na calej powierzchni auta od gory) jest troszke za duze chyba ? Bo jakos mi nie pasuje wyglada jakby auto byl o2 kolorowe :/ No i swiatla a raczej ich material do wymiany. pozdrawiam
FF Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 Nowy render w pierwszym poście! Mi sie wydawało że światła fajnie wyszły:P Chyba zrobię nowy render tego pierwszego ujęcia uzbrojony w wasze uwagi:)
mrkrzysiek Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 mi sie podoba tylko kolory są za mało wyraziste, może przejrzyj tego making off'a Chellengera na Evermotion.org
Beatou Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 lakier faktycznie dziwnei wyszedł.. ale wozik sam w sobie spoko ;]
Bubu Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 No to ujecie super :] Troszke na lakierze tak jakby kontrastu brakuje.
FF Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Napisano 28 Grudzień 2007 Eh... naprawdę trudno wam dogodzić:D Szkoda że wcześniej o ty wszystkim a teraz już trochę głupio zmieniać. No ale od tego jest forum:) mrkrzysiek - jak bym nie oglądał to nawet tego co jest by nie było:)
Bubu Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 ile ludzi tyle opini....Zreszta tutaj zeby cos sie podobalo to trzeba se faki wypruc ;)
FF Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Napisano 29 Grudzień 2007 Nowy render w pierwszym poscie. Co o tym sądzicie?
ReflectVision Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 lepiej lepiej, az posypie gwiazdeczkami ;)
pecet Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 ostatnie ujęcie najbardziej mi się podoba, ale można by to odbicie do końca karoserii pociągnąć
Homa Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 ode mnie też 4* światła odpadają - materiał w sensie i nad materiałem felg też bym jeszcze posiedział. pozdr.
FF Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Napisano 30 Grudzień 2007 4* bardzo mi sie podobają:D Dzięki wam, moje pierwsze gwiazdki:P pecet - zawsze sie coś niestety znajdzie:) Musze chyba sie skontaktować następnym razem z jakimś samochodziarzem zanim zapastuje co by takich bugów uniknąć.
mrkrzysiek Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 ten nowy render już wygląda bardzo ładnie, widać dobrze kolory auta szkoda tylko, że świateł nie zapaliłeś jak na pierwszym renderz :)
FF Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 No ja chyba wyjde z siebie:D Najpier materiały świateł odpadają a teraz czy mogł bym zapalić... i co ja mam z takimi zrobić;D (choć mi też sie chyba zapalone bardziej podobały no ale postanowiłem sie dostosować)
Shalivan Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 mniami moja ulubiona o mało co sobie jej ostatnio na ebayu nie kupiłem :P ale mnie współlokatorka opamiętała ze zprowadzenie będzie kilka razy droższe i graniczyć będzie z cudem :P
Rekomendowane odpowiedzi