Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Coś złego sie ze mną dzieje, następny samochód... A pamiętam jak kiedyś byłem zawziętym przeciwnikiem samochodów w 3D.

Jedna z ładniejszych amerykańskich maszyn. Oglądajcie i oceniajcie:) W krotce powinny pojawić sie jeszcze 2 rendery.

challengerfinalbo0.jpg

Nowy jeszcze ciepły render:)

challengersidexe4.jpg

Nastepny jeszcze nowszy render:) Już chyba ostatni bo mi sie juz znudził:P

challenger20wx8.jpg

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wozik miodzio ale sporo detali niedopracowanych jeszcze. najgorzej wypadaja swiatla i ich materialy. do pelni blasku jeszcze nieco pracy by trzeba wlozyc :)

Napisano

model ładny, render też fajnie wyszedł, jedynie lakier mógł by być bardziej pomarańczowy ale i tak brawa się należą czekam na kolejne ujęcia i jakieś siatki

Napisano

też jestem w trakcie robienia tego wozu i widze kilka odstępst i uproszczeń w stosunku do oryginału ale wynik naprawdę ładny, tylko nad studiem bym powalczył i jednek jakieś wnętrze zrobił, choćby low poly

Napisano
  • Autor

Dzieki.

Prosił bym bez ogólników bo za bardzo nie wiem o jakie niedopracowania i uproszczenia chodzi:)

A to ze nie widać wnętrza nie znaczy ze go tam nie ma:) (choć bardzo prowizoryczne)

Napisano

Ode mnie odraz una wstepie + dostajesz za wybor auta :] Model lux tylk oto studio faktycznie dziwne jakies ;) Te odbicie biale (na calej powierzchni auta od gory) jest troszke za duze chyba ? Bo jakos mi nie pasuje wyglada jakby auto byl o2 kolorowe :/ No i swiatla a raczej ich material do wymiany. pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nowy render w pierwszym poście!

Mi sie wydawało że światła fajnie wyszły:P Chyba zrobię nowy render tego pierwszego ujęcia uzbrojony w wasze uwagi:)

Napisano

mi sie podoba tylko kolory są za mało wyraziste, może przejrzyj tego making off'a Chellengera na Evermotion.org

Napisano

No to ujecie super :] Troszke na lakierze tak jakby kontrastu brakuje.

Napisano
  • Autor

Eh... naprawdę trudno wam dogodzić:D Szkoda że wcześniej o ty wszystkim a teraz już trochę głupio zmieniać. No ale od tego jest forum:)

mrkrzysiek - jak bym nie oglądał to nawet tego co jest by nie było:)

Napisano

ile ludzi tyle opini....Zreszta tutaj zeby cos sie podobalo to trzeba se faki wypruc ;)

Napisano
  • Autor

Nowy render w pierwszym poscie. Co o tym sądzicie?

Napisano

ostatnie ujęcie najbardziej mi się podoba, ale można by to odbicie do końca karoserii pociągnąć

Napisano

ode mnie też 4*

światła odpadają - materiał w sensie i nad materiałem felg też bym jeszcze posiedział.

pozdr.

Napisano
  • Autor

4* bardzo mi sie podobają:D Dzięki wam, moje pierwsze gwiazdki:P

pecet - zawsze sie coś niestety znajdzie:) Musze chyba sie skontaktować następnym razem z jakimś samochodziarzem zanim zapastuje co by takich bugów uniknąć.

Napisano

ten nowy render już wygląda bardzo ładnie, widać dobrze kolory auta szkoda tylko, że świateł nie zapaliłeś jak na pierwszym renderz :)

Napisano
  • Autor

No ja chyba wyjde z siebie:D Najpier materiały świateł odpadają a teraz czy mogł bym zapalić... i co ja mam z takimi zrobić;D (choć mi też sie chyba zapalone bardziej podobały no ale postanowiłem sie dostosować)

Napisano

mniami moja ulubiona o mało co sobie jej ostatnio na ebayu nie kupiłem :P ale mnie współlokatorka opamiętała ze zprowadzenie będzie kilka razy droższe i graniczyć będzie z cudem :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności