Napisano 26 Grudzień 200717 l Witam! Coś złego sie ze mną dzieje, następny samochód... A pamiętam jak kiedyś byłem zawziętym przeciwnikiem samochodów w 3D. Jedna z ładniejszych amerykańskich maszyn. Oglądajcie i oceniajcie:) W krotce powinny pojawić sie jeszcze 2 rendery. Nowy jeszcze ciepły render:) Nastepny jeszcze nowszy render:) Już chyba ostatni bo mi sie juz znudził:P Pozdrawiam!
Napisano 26 Grudzień 200717 l Wozik miodzio ale sporo detali niedopracowanych jeszcze. najgorzej wypadaja swiatla i ich materialy. do pelni blasku jeszcze nieco pracy by trzeba wlozyc :)
Napisano 26 Grudzień 200717 l model ładny, render też fajnie wyszedł, jedynie lakier mógł by być bardziej pomarańczowy ale i tak brawa się należą czekam na kolejne ujęcia i jakieś siatki
Napisano 26 Grudzień 200717 l też jestem w trakcie robienia tego wozu i widze kilka odstępst i uproszczeń w stosunku do oryginału ale wynik naprawdę ładny, tylko nad studiem bym powalczył i jednek jakieś wnętrze zrobił, choćby low poly
Napisano 27 Grudzień 200717 l Autor Dzieki. Prosił bym bez ogólników bo za bardzo nie wiem o jakie niedopracowania i uproszczenia chodzi:) A to ze nie widać wnętrza nie znaczy ze go tam nie ma:) (choć bardzo prowizoryczne)
Napisano 27 Grudzień 200717 l Ode mnie odraz una wstepie + dostajesz za wybor auta :] Model lux tylk oto studio faktycznie dziwne jakies ;) Te odbicie biale (na calej powierzchni auta od gory) jest troszke za duze chyba ? Bo jakos mi nie pasuje wyglada jakby auto byl o2 kolorowe :/ No i swiatla a raczej ich material do wymiany. pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 200717 l Autor Nowy render w pierwszym poście! Mi sie wydawało że światła fajnie wyszły:P Chyba zrobię nowy render tego pierwszego ujęcia uzbrojony w wasze uwagi:)
Napisano 27 Grudzień 200717 l mi sie podoba tylko kolory są za mało wyraziste, może przejrzyj tego making off'a Chellengera na Evermotion.org
Napisano 28 Grudzień 200717 l Autor Eh... naprawdę trudno wam dogodzić:D Szkoda że wcześniej o ty wszystkim a teraz już trochę głupio zmieniać. No ale od tego jest forum:) mrkrzysiek - jak bym nie oglądał to nawet tego co jest by nie było:)
Napisano 28 Grudzień 200717 l ile ludzi tyle opini....Zreszta tutaj zeby cos sie podobalo to trzeba se faki wypruc ;)
Napisano 29 Grudzień 200717 l ostatnie ujęcie najbardziej mi się podoba, ale można by to odbicie do końca karoserii pociągnąć
Napisano 30 Grudzień 200717 l ode mnie też 4* światła odpadają - materiał w sensie i nad materiałem felg też bym jeszcze posiedział. pozdr.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Autor 4* bardzo mi sie podobają:D Dzięki wam, moje pierwsze gwiazdki:P pecet - zawsze sie coś niestety znajdzie:) Musze chyba sie skontaktować następnym razem z jakimś samochodziarzem zanim zapastuje co by takich bugów uniknąć.
Napisano 31 Grudzień 200717 l ten nowy render już wygląda bardzo ładnie, widać dobrze kolory auta szkoda tylko, że świateł nie zapaliłeś jak na pierwszym renderz :)
Napisano 31 Grudzień 200717 l Autor No ja chyba wyjde z siebie:D Najpier materiały świateł odpadają a teraz czy mogł bym zapalić... i co ja mam z takimi zrobić;D (choć mi też sie chyba zapalone bardziej podobały no ale postanowiłem sie dostosować)
Napisano 8 Styczeń 200817 l mniami moja ulubiona o mało co sobie jej ostatnio na ebayu nie kupiłem :P ale mnie współlokatorka opamiętała ze zprowadzenie będzie kilka razy droższe i graniczyć będzie z cudem :P