ortheza Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 Po ciezkich bojach wreszcie koniec: Dzieki wszytkim ktorzy pomogli mi w zmaganiach :)
DaRoZ Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 nie no ciekawie wyszlo(fajna pracka), choc i tak mnie razi nadal ta reka na pierwszym planie :) pozdro
malina0807 Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Świetna praca. Co prawda na 2D sie nie znam ale bardzo mi sie podoba.
purple Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 ale tło i podłoże to sobie odpuściłeś...szkoda- detalik by się przydał, chocby odrobinkę... ale resztę ładnie wyciągnołeś;)
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 purple dobrze napisała, postacie fajnie ale brak detali tła i podłoża trochę przeszkadza, ale i tak dobra robota
OMAM Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 Pełne uznanie praca znakomita, fajne światełko na dłoni demona.
Siegmar Napisano 14 Styczeń 2008 Napisano 14 Styczeń 2008 dodałbym więcej latającego śmiecia dookoła, jakieś bryłki ziemi, liście, gałązki - żeby stworzyć wrażenie mocy tego zaklęcia, wrażenie ruchu ... Ogólnie jest bardzo fajnie!
Rekomendowane odpowiedzi