Napisano 7 Stycze艅 200421 l Jak to ocenicie: 聽 http://www.republika.pl/cardil1/Fallout%203.jpg 聽 ten samolocik robilem tylko przez piec minut wiec jego prosze sie nie czepiac 聽 oto zbizenie glowy: 聽 http://www.republika.pl/cardil1/my_wallpapper.jpg 聽 AHA. Jest to moja pierwsza praca w 3ds max 聽 Terak pracuje nad kolejna takze utrzymana w podobnym klimanie. Wlasnie modeluje czo艂g M1A1 Abrams: 聽 聽 聽 聽 聽
Napisano 7 Stycze艅 200421 l ale baeznadzieja. chlopie musisz jeszcze duuuuzo pracowac bo to smierdzi kiczem (Fallout). Lepiej nie pokazuj takich prac i nie przyznawaj sie ze byly robione w 5 min. 聽
Napisano 7 Stycze艅 200421 l Stary ja bym Ci radzil skupic sie na jednej pracy i ja dobrze dopracowac, napewno wiecej sie przy tym nauczyc. 聽 Pozdrawiam
Napisano 7 Stycze艅 200421 l Zgadzam si臋 z innymi i mam smutn膮 wiadomo艣膰, najprawdopodobniej nie b臋dzie Fallouta 3 :(.
Napisano 7 Stycze艅 200421 l mam wrazenie ze za szybko starales sie to wszystko skonczyc, kolory, oswietlenie, konmpozycja.... tutaj jest duzo do nadrobienia
Napisano 7 Stycze艅 200421 l Wszystko w tej tapecie jest 藕le zrobione. Kompozycja, modele, o艣wietlenie, postprodukcja (flara). Ale jestem w stanie to zrozumie膰. Sam kiedy艣 robi艂em prace, aby szybciej. Pracuj dalej i staraj si臋 osi膮gn膮膰 jak najlepszy efekt. 聽 K艂obuc : Nie najprawdopodobniej, tylko na pewno. Ca艂y zesp贸艂 zosta艂 zwolniony. Interplay ola艂o fan贸w i skupi艂o si臋 na tworzeniu tandetnej zr臋czno艣ci贸wki w 艣wiecie fallouta pod konsole. Aktualnie cz臋艣膰 zwolnionego team`u Black Isle pracuje nad strategi膮, kt贸rej akcja dzieje si臋 w postnuklearnym 艣wiecie: The Fall: Last Days of Gaia 聽
Napisano 7 Stycze艅 200421 l KICHA, straszne, kiepskie... na tapetke to bym tego nigdy niedal... kr贸tko powiem: Grafika komputerowa to nie informatyka... 聽
Napisano 7 Stycze艅 200421 l Originally posted by K艂obuc Zgadzam si臋 z innymi i mam smutn膮 wiadomo艣膰, najprawdopodobniej nie b臋dzie Fallouta 3 :(. 聽 nie b贸j si臋...b臋dzie :)
Napisano 7 Stycze艅 200421 l bedzie.. tak za 10 lat jak straca pomysly na inne gry... wczesniej nie, nie ma sensu go oczekiwac :( zamiast tego proponuje dwojeczke katowac po raz setny :p
Napisano 7 Stycze艅 200421 l Autor Dorobilem uklad jezdny. Kolejna moja praca bedzie dopracowana lepiej niz poprzednia. Oto update czolgu:
Napisano 8 Stycze艅 200421 l Ja sie tylko zastyanawiam co ten czolg ma wspolnego z fall\'em?? Ale okej, bo jak narazie nie domyslam sie jaki masz koncept. Pozyjemy zobaczymy.
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Autor Juppi. Skonczylem model! Zaraz zamieszcze obrazki. 聽 MODEL: 99% TEXTURE: 0.5% 聽 troche niedokladnie ziemia ustawiona. nie chcialo mi sie juz ;) 聽 聽 聽
Napisano 9 Stycze艅 200421 l cos nie tak z tym czolgiem.... a tamte pracki z poczatku to taki KASZAN jeden wielki, ale poczatki nie sa wcale latwe :)
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Czo艂g, jak czo艂g. Model niezbyt szczeg贸艂owy wi臋c postara艂 si臋 o bardzo dobre tekstury. O tych pierwszych prackach nawet nie wspomne ;)
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Nie wiem czy to tylko moje wrazenie, ale wydaje mi sie ze na modelu jest wiele bledow, np. na gasienicy, na kolach itp. 聽 Aha musisz bardzo sie posarac zeby zachowac klimat Fallout\'a, a moze byc ciezko. 聽 Pozdrawiam
Napisano 9 Stycze艅 200421 l Poszed艂e艣 na 艂atwizne. Wi臋kszo艣膰 element贸w jest zrobiona z prymityw贸w. Jest zbyt ma艂o detali. Wszystkich nie da si臋 za艂atwi膰 nawet najlepszymi texturkami, wi臋c powiniene艣 doda膰 troche wi臋cej pierd贸艂.
Napisano 10 Stycze艅 200421 l Ja powiem tak: Jak na pierwszy raz w Maxie to spox Jak na Fallouta to musisz jeszcze duuuuuu偶o zrobi膰
Napisano 10 Stycze艅 200421 l Autor a i jeszcze jedno sprostowanie. do tapety fallouta ten czolg bedzie \"troszeczke\" inaczej wygladac
Napisano 11 Stycze艅 200421 l Albo mi si臋 zdaje albo dobra艂e艣 tak shadera, 偶e ten czo艂g wygl膮da jak z plastiku. Aha i jeszcze jedno :) czo艂gi maj膮 ciut wi臋cej detali
Napisano 11 Stycze艅 200421 l nadal nie bardzo mi sie podoba a tekstury tez takie jakies nie czolgowe...
Napisano 11 Stycze艅 200421 l Teksturki sa ma艂o czo艂gowe bo wszystkie elementy maj膮 ten sam materia艂. A tak by膰 nie powinno. Do poprawy:D
Napisano 12 Stycze艅 200421 l Na twoim miejscu poprawilbym mapping, a co do textur ... nie bede cytowal membersow. :) . co do szczegolow to patrz wyzej. A po za tym widze ze masz tendencje do zaczestego uzywania flary. jak chcesz jej uzywac to jeszcze troche z nia popracuj. A finalnie a propos czolgu. Popatrz na fotki i porownaj. Masz juz jakis koncept co do tej \"tapety\"?? Moze wtedy bedzie nam latwiej to wyobrazic. Ale i tak pozdro i badz wytrwaly i nie zrazaj sie naszymi opiniami:D.
Napisano 12 Stycze艅 200421 l Autor upload. narazie pusta ta pustynie. Robie super mutanrt, puzniej drzewka i kamienie oraz trawe. no i moze jakies szkielety koni :-) 聽
Napisano 12 Stycze艅 200421 l no jak na beginnera to niezle to wychodzi ale z planow zrobienia z tego tapetki to bym raczej zrezygnowal, wyobraz sobie jak to bedzie wygladac na rozdzialce 1024 albo wyzej - kiepsko chyba, brak detali i masa innych pierd贸艂 (wnioskuje to po samym czolgu jak narazie)... no ale samo w sobie jako obrazek to moze byc spox powodzenia!
Napisano 18 Stycze艅 200421 l Autor Oto finalna mysle juz wersja. powiedzcie co moglbym poprawic. 聽 Moja pierwsza praca! 聽 Uzywalem: 3d max, panit shop pro, alamdv 聽 Render trwal 34:07 minuty... dlugo? http://www.republika.pl/cardil1/Fallout3_wallpaper.jpg
Napisano 18 Stycze艅 200421 l 3d maxa jeszcze nie mam - niedlugo zamierzam sobie sprawic i zaczac sie go uczyc i powiem tyle: chcialbym zeby moja pierwsza pracka tak wygladala... niestety nie znaczy to ze nie ma bledow (jestem niedoswiadczony bez jakiego kolwiek doswiadczenia plastycznego wiec moge sie mylic): 1. toksyczne jeziorko sie zbytnio odcina, jest za bardzo jaskrawe... bym je przyciemnil i lekko zaglebil 2. ogien z pistoletu wyglada strasznie sztucznie... chyba ma za wysoki kontrast w stosunku do dzialka 3. ogolnie caly rysunek wyglada \"plastikowo\" - poeksperymentowal bym, z jakimis filtrami na twoim miejscu mysle ze na poczatek starczy uwag ;-p propo F3 slyszalem ze upadl ;-(... czy ktos moze mi to potwierdzic albo zaprzeczyc (wolalbym to drugie)
Napisano 18 Stycze艅 200421 l Nast臋pnym razem czytaj w膮tki od pocz膮tku :), niestety z艂a wiadomo艣膰 upad艂 :(
Napisano 18 Stycze艅 200421 l Och,,, niestety,,,, jako fanatyk boleje nad tym straszliwie,,,ale najbardziej sie boje ze przejmie projekt jakas grupa frajerow typu Mubo Jumbo i spierdziela wszystko po calosci,,, co do pracki jest kilka buraczkow ale co ja bede sie czepial,,,, choc teraz trzeba byc ostroznym i nie profanowac swietosci, jakim niewatpliwie sa Fallout 1 i 2,,,,,,a i brakuje mi oznak bractwa stali na tym czolgu,,,no i chelmy gdzie chelmy,panowie bez chelmow i okolarkow przeciw slonecznych nie wystawial bym tak ochoczo mordy z blaszaka: ),,
Napisano 18 Stycze艅 200421 l Autor tez myslalem nad chelmami tylko ze juz nie bardzo chce mi sie siedziec nad ta scena. strasznie dlugo sie mi renderuje i musze sie zabrac za jakas pracke ktora bedzie na mniejszej przestrzeni. a co do znakow bractwa to jest jeden pisany krwia. hehe
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto