cardil Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Jak to ocenicie: http://www.republika.pl/cardil1/Fallout%203.jpg ten samolocik robilem tylko przez piec minut wiec jego prosze sie nie czepiac oto zbizenie glowy: http://www.republika.pl/cardil1/my_wallpapper.jpg AHA. Jest to moja pierwsza praca w 3ds max Terak pracuje nad kolejna takze utrzymana w podobnym klimanie. Wlasnie modeluje czołg M1A1 Abrams: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 ale baeznadzieja. chlopie musisz jeszcze duuuuzo pracowac bo to smierdzi kiczem (Fallout). Lepiej nie pokazuj takich prac i nie przyznawaj sie ze byly robione w 5 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 glowa ok ale nad resztom pracuj ostro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Stary ja bym Ci radzil skupic sie na jednej pracy i ja dobrze dopracowac, napewno wiecej sie przy tym nauczyc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Zgadzam się z innymi i mam smutną wiadomość, najprawdopodobniej nie będzie Fallouta 3 :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aqusia Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 mam wrazenie ze za szybko starales sie to wszystko skonczyc, kolory, oswietlenie, konmpozycja.... tutaj jest duzo do nadrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Wszystko w tej tapecie jest źle zrobione. Kompozycja, modele, oświetlenie, postprodukcja (flara). Ale jestem w stanie to zrozumieć. Sam kiedyś robiłem prace, aby szybciej. Pracuj dalej i staraj się osiągnąć jak najlepszy efekt. Kłobuc : Nie najprawdopodobniej, tylko na pewno. Cały zespół został zwolniony. Interplay olało fanów i skupiło się na tworzeniu tandetnej zręcznościówki w świecie fallouta pod konsole. Aktualnie część zwolnionego team`u Black Isle pracuje nad strategią, której akcja dzieje się w postnuklearnym świecie: The Fall: Last Days of Gaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 KICHA, straszne, kiepskie... na tapetke to bym tego nigdy niedal... krótko powiem: Grafika komputerowa to nie informatyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Originally posted by Kłobuc Zgadzam się z innymi i mam smutną wiadomość, najprawdopodobniej nie będzie Fallouta 3 :(. nie bój się...będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 Phantom: A czytałeś post Batou?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shampan Napisano 7 Styczeń 2004 Share Napisano 7 Styczeń 2004 bedzie.. tak za 10 lat jak straca pomysly na inne gry... wczesniej nie, nie ma sensu go oczekiwac :( zamiast tego proponuje dwojeczke katowac po raz setny :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 7 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2004 Dorobilem uklad jezdny. Kolejna moja praca bedzie dopracowana lepiej niz poprzednia. Oto update czolgu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Ja sie tylko zastyanawiam co ten czolg ma wspolnego z fall\'em?? Ale okej, bo jak narazie nie domyslam sie jaki masz koncept. Pozyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 8 Styczeń 2004 Share Napisano 8 Styczeń 2004 Racja, zmień sobie temat (wyedytuj pierwszy post), chyba że nie chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 to ma byc cos takiego ;) nie smiac sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 Juppi. Skonczylem model! Zaraz zamieszcze obrazki. MODEL: 99% TEXTURE: 0.5% troche niedokladnie ziemia ustawiona. nie chcialo mi sie juz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 cos nie tak z tym czolgiem.... a tamte pracki z poczatku to taki KASZAN jeden wielki, ale poczatki nie sa wcale latwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Czołg, jak czołg. Model niezbyt szczegółowy więc postarał się o bardzo dobre tekstury. O tych pierwszych prackach nawet nie wspomne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Nie wiem czy to tylko moje wrazenie, ale wydaje mi sie ze na modelu jest wiele bledow, np. na gasienicy, na kolach itp. Aha musisz bardzo sie posarac zeby zachowac klimat Fallout\'a, a moze byc ciezko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Mam dokładnie takie samo wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Poszedłeś na łatwizne. Większość elementów jest zrobiona z prymitywów. Jest zbyt mało detali. Wszystkich nie da się załatwić nawet najlepszymi texturkami, więc powinieneś dodać troche więcej pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 Ja powiem tak: Jak na pierwszy raz w Maxie to spox Jak na Fallouta to musisz jeszcze duuuuuużo zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2004 a i jeszcze jedno sprostowanie. do tapety fallouta ten czolg bedzie \"troszeczke\" inaczej wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Albo mi się zdaje albo dobrałeś tak shadera, że ten czołg wygląda jak z plastiku. Aha i jeszcze jedno :) czołgi mają ciut więcej detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 nadal nie bardzo mi sie podoba a tekstury tez takie jakies nie czolgowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Teksturki sa mało czołgowe bo wszystkie elementy mają ten sam materiał. A tak być nie powinno. Do poprawy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Na twoim miejscu poprawilbym mapping, a co do textur ... nie bede cytowal membersow. :) . co do szczegolow to patrz wyzej. A po za tym widze ze masz tendencje do zaczestego uzywania flary. jak chcesz jej uzywac to jeszcze troche z nia popracuj. A finalnie a propos czolgu. Popatrz na fotki i porownaj. Masz juz jakis koncept co do tej \"tapety\"?? Moze wtedy bedzie nam latwiej to wyobrazic. Ale i tak pozdro i badz wytrwaly i nie zrazaj sie naszymi opiniami:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2004 upload. narazie pusta ta pustynie. Robie super mutanrt, puzniej drzewka i kamienie oraz trawe. no i moze jakies szkielety koni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 no jak na beginnera to niezle to wychodzi ale z planow zrobienia z tego tapetki to bym raczej zrezygnowal, wyobraz sobie jak to bedzie wygladac na rozdzialce 1024 albo wyzej - kiepsko chyba, brak detali i masa innych pierdół (wnioskuje to po samym czolgu jak narazie)... no ale samo w sobie jako obrazek to moze byc spox powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 Oto finalna mysle juz wersja. powiedzcie co moglbym poprawic. Moja pierwsza praca! Uzywalem: 3d max, panit shop pro, alamdv Render trwal 34:07 minuty... dlugo? http://www.republika.pl/cardil1/Fallout3_wallpaper.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 3d maxa jeszcze nie mam - niedlugo zamierzam sobie sprawic i zaczac sie go uczyc i powiem tyle: chcialbym zeby moja pierwsza pracka tak wygladala... niestety nie znaczy to ze nie ma bledow (jestem niedoswiadczony bez jakiego kolwiek doswiadczenia plastycznego wiec moge sie mylic): 1. toksyczne jeziorko sie zbytnio odcina, jest za bardzo jaskrawe... bym je przyciemnil i lekko zaglebil 2. ogien z pistoletu wyglada strasznie sztucznie... chyba ma za wysoki kontrast w stosunku do dzialka 3. ogolnie caly rysunek wyglada \"plastikowo\" - poeksperymentowal bym, z jakimis filtrami na twoim miejscu mysle ze na poczatek starczy uwag ;-p propo F3 slyszalem ze upadl ;-(... czy ktos moze mi to potwierdzic albo zaprzeczyc (wolalbym to drugie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Następnym razem czytaj wątki od początku :), niestety zła wiadomość upadł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Och,,, niestety,,,, jako fanatyk boleje nad tym straszliwie,,,ale najbardziej sie boje ze przejmie projekt jakas grupa frajerow typu Mubo Jumbo i spierdziela wszystko po calosci,,, co do pracki jest kilka buraczkow ale co ja bede sie czepial,,,, choc teraz trzeba byc ostroznym i nie profanowac swietosci, jakim niewatpliwie sa Fallout 1 i 2,,,,,,a i brakuje mi oznak bractwa stali na tym czolgu,,,no i chelmy gdzie chelmy,panowie bez chelmow i okolarkow przeciw slonecznych nie wystawial bym tak ochoczo mordy z blaszaka: ),, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardil Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 tez myslalem nad chelmami tylko ze juz nie bardzo chce mi sie siedziec nad ta scena. strasznie dlugo sie mi renderuje i musze sie zabrac za jakas pracke ktora bedzie na mniejszej przestrzeni. a co do znakow bractwa to jest jeden pisany krwia. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi