Destroyer Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 właśnie został wydany finalRender Stage-2 SP4 for Maya ze wsparciem Mayi 2008 szczegóły tutaj
Destroyer Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 wyszła wersja SP4a poprawiająca błędy z SP4, pewnie displacement znowu działa ;) szczegóły tutaj klik
Destroyer Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 you welcome ;) Nezumi to Ty w majce robisz a ja nic o tym nie wiem? :) no dobra kto jeszcze? oki teraz wszyscy przczelarze tego forum łączcie się ;) wpisywać się poniżej haha :D [joke]
Destroyer Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 ja kiedyś liznąłem ;) liznąłem też vraya i smak vraya bardziej mi się podoba :D ktoś musi FR używać skoro nowe wersje robią choć tutaj to może 3% go używa imo
Nezumi Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 @fikolek - glownie grzebalem w XSI ale od kiedy wchodze bardziej w animacje niz tylko modelowanie to przesiadlem sie na Maye. Probuje ogarnac jak najrealistyczniejsza animacje postaci i... roslinek. Rozwalaja mnie paint effects i to co mozna nimi zalatwic... @piotrek - nikt. o_O
Rekomendowane odpowiedzi