Napisano 9 Styczeń 200421 l Postanowilem zmajstrowac komputer i inne komputerowe badziewie.. jakis stolik, krzeslo do tego itp. narazie mam nagrywarke i dyskietke :]. Tylu nagrywarki nie bedzie widac dlatego jest taka krotka.
Napisano 9 Styczeń 200421 l Oj facet ten kawałek boksa mogłeś dorobić teraz to śmiesznie wygląda. I mógłbyś zrobić też wnętrze, bo tak to niewiele do roboty będziesz miał :/ Początek oprócz tego bez zarzutów ale zacząłeś od jednej z łatwiejszych rzeczy.
Napisano 9 Styczeń 200421 l No dosc to nawet wyglada ale, moglbys np. zrobic troche lepsza ta myszke, jakas rolka 3 ew. 4 przycisk, cos w tym stylu. Pozdrawiam
Napisano 10 Styczeń 200421 l Autor domajstrowalem rolke i kabelek. Na cieniu kabelka widac jakies swinstwa ale to chyba wina jakosci rendera.. mam nadzieje.
Napisano 10 Styczeń 200421 l ciekawe... wszystko ładnie i schludnie. Ciekaw jestem jak będzie się prezentował cały komp. K33p w00rk1n!
Napisano 10 Styczeń 200421 l No fajne to wszystko (ja tak nie potrafie :((((( ) Tylko hmmm... czy aby oparcie i poddupek w krześle są takie kanciaste? Aha i coś mi nie pasuje w tej kieszeni :/ Ale co tam i tak jest git :) pozdro
Napisano 11 Styczeń 200421 l nie jest zle. ale sama obudowa to troche malo.. zrob plyte glowna karty graficzne kabelki w srodku.. ;) umiesz przeciez, pytanie tylko czy ci sie chce ;} powodzenia
Napisano 11 Styczeń 200421 l Witam Wszystko narazie wygląda porządnie. Tylko zastanów się czy napewno chcesz robic scenke: biurko razem z otoczeniem(fotel itp.), czy moze lepiej skup się na samym biurku i stojącym na nim kompie :). Będzi ci łatwiej to skadrowac oraz będą widoczne wszystkie szczegóły. Uważam ze te krzesło przeszkadzałoby w scenie :). pozdrawiam
Napisano 11 Styczeń 200421 l Co do HDD i nagrywarki - mają za bardzo obłe kształty jak dla mnie.. wygladają trochę jak ulepione z modeliny :)
Napisano 11 Styczeń 200421 l Tez odnosze takie wrazenie. A dyskietka ma za bardoz okrągłe krawędzie (a dokładne - za duży jest promień tej krzywizny). Reszta też jest zbyt \"miękka\"...
Napisano 11 Styczeń 200421 l Wszystko fajne, ale dlaczego kabelek od myszki przygniata obudowa ?? Pozdr
Napisano 11 Styczeń 200421 l Autor bo mi sie nie chcialo ukladac :]. Jak wszystko ustawie to uloze tez kabelki.
Napisano 12 Styczeń 200421 l Wszystko jest ladnie tylko mam wrazenie ze ta kieszen i czytnik sa za wysokie.
Napisano 13 Styczeń 200421 l hmm. slabo cos to wyglada.... ale jezeli to twoja pierwsza prcka to ok :P kurde az sam nabralem ochory na wymodelowanie sobie komputerka...bedziesz mogl sie odgrysc :D
Napisano 14 Styczeń 200421 l za duzo plasteliny uzyles :) nie na kazdy obiekt musiales dawac meshsmooth, najbardziej widac to na maskownicach z przodu i w ogole caly przod jest za plastelinowy, poza tym to proporcje tez chyba nie takie powinny byc ;)