Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowilem zmajstrowac komputer i inne komputerowe badziewie.. jakis stolik, krzeslo do tego itp. narazie mam nagrywarke i dyskietke :]. Tylu nagrywarki nie bedzie widac dlatego jest taka krotka.

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oj facet ten kawałek boksa mogłeś dorobić teraz to śmiesznie wygląda. I mógłbyś zrobić też wnętrze, bo tak to niewiele do roboty będziesz miał :/

Początek oprócz tego bez zarzutów ale zacząłeś od jednej z łatwiejszych rzeczy.

Napisano

No dosc to nawet wyglada ale, moglbys np. zrobic troche lepsza ta myszke, jakas rolka 3 ew. 4 przycisk, cos w tym stylu.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

domajstrowalem rolke i kabelek. Na cieniu kabelka widac jakies swinstwa ale to chyba wina jakosci rendera.. mam nadzieje.

Napisano

ciekawe... wszystko ładnie i schludnie. Ciekaw jestem jak będzie się prezentował cały komp. K33p w00rk1n!

Napisano

No fajne to wszystko (ja tak nie potrafie :((((( ) Tylko hmmm... czy aby oparcie i poddupek w krześle są takie kanciaste?

Aha i coś mi nie pasuje w tej kieszeni :/

Ale co tam i tak jest git :)

pozdro

Napisano

nie jest zle. ale sama obudowa to troche malo..

zrob plyte glowna karty graficzne kabelki w srodku.. ;)

umiesz przeciez, pytanie tylko czy ci sie chce ;}

powodzenia

Napisano

Witam

Wszystko narazie wygląda porządnie. Tylko zastanów się czy napewno chcesz robic scenke: biurko razem z otoczeniem(fotel itp.), czy moze lepiej skup się na samym biurku i stojącym na nim kompie :). Będzi ci łatwiej to skadrowac oraz będą widoczne wszystkie szczegóły. Uważam ze te krzesło przeszkadzałoby w scenie :).

pozdrawiam

Napisano

Co do HDD i nagrywarki - mają za bardzo obłe kształty jak dla mnie.. wygladają trochę jak ulepione z modeliny :)

Napisano

Tez odnosze takie wrazenie. A dyskietka ma za bardoz okrągłe krawędzie (a dokładne - za duży jest promień tej krzywizny). Reszta też jest zbyt \"miękka\"...

Napisano

Wszystko jest ladnie tylko mam wrazenie ze ta kieszen i czytnik sa za wysokie.

Napisano

hmm. slabo cos to wyglada....

ale jezeli to twoja pierwsza prcka to ok :P

kurde az sam nabralem ochory na wymodelowanie sobie komputerka...bedziesz mogl sie odgrysc :D

Napisano

za duzo plasteliny uzyles :) nie na kazdy obiekt musiales dawac meshsmooth, najbardziej widac to na maskownicach z przodu i w ogole caly przod jest za plastelinowy, poza tym to proporcje tez chyba nie takie powinny byc ;)