Kosterajn Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Postanowilem zmajstrowac komputer i inne komputerowe badziewie.. jakis stolik, krzeslo do tego itp. narazie mam nagrywarke i dyskietke :]. Tylu nagrywarki nie bedzie widac dlatego jest taka krotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 i dyskietka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Oj facet ten kawałek boksa mogłeś dorobić teraz to śmiesznie wygląda. I mógłbyś zrobić też wnętrze, bo tak to niewiele do roboty będziesz miał :/ Początek oprócz tego bez zarzutów ale zacząłeś od jednej z łatwiejszych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 9 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2004 myszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 No podoba mi się :) Nie mam żadnych zastrzeżeń :P Pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 No dosc to nawet wyglada ale, moglbys np. zrobic troche lepsza ta myszke, jakas rolka 3 ew. 4 przycisk, cos w tym stylu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 Jest dobrze... myszka wyglada jakby miala antenke :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2004 domajstrowalem rolke i kabelek. Na cieniu kabelka widac jakies swinstwa ale to chyba wina jakosci rendera.. mam nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 ciekawe... wszystko ładnie i schludnie. Ciekaw jestem jak będzie się prezentował cały komp. K33p w00rk1n! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2004 A teraz sobie fotelik wystrugalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 10 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2004 dobudowalem kieszen HDD i przedluzylem nagrywarke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aki_MG Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 No fajne to wszystko (ja tak nie potrafie :((((( ) Tylko hmmm... czy aby oparcie i poddupek w krześle są takie kanciaste? Aha i coś mi nie pasuje w tej kieszeni :/ Ale co tam i tak jest git :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 nie jest zle. ale sama obudowa to troche malo.. zrob plyte glowna karty graficzne kabelki w srodku.. ;) umiesz przeciez, pytanie tylko czy ci sie chce ;} powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Ładnie , Ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Od razu lepiej, kieszeń mam taką smą :) tylko mi się z...epsuła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Witam Wszystko narazie wygląda porządnie. Tylko zastanów się czy napewno chcesz robic scenke: biurko razem z otoczeniem(fotel itp.), czy moze lepiej skup się na samym biurku i stojącym na nim kompie :). Będzi ci łatwiej to skadrowac oraz będą widoczne wszystkie szczegóły. Uważam ze te krzesło przeszkadzałoby w scenie :). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Co do HDD i nagrywarki - mają za bardzo obłe kształty jak dla mnie.. wygladają trochę jak ulepione z modeliny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vogel Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Tez odnosze takie wrazenie. A dyskietka ma za bardoz okrągłe krawędzie (a dokładne - za duży jest promień tej krzywizny). Reszta też jest zbyt \"miękka\"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 wiecej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Wszystko fajne, ale dlaczego kabelek od myszki przygniata obudowa ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 bo mi sie nie chcialo ukladac :]. Jak wszystko ustawie to uloze tez kabelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Całkiem fajnie. Ciekawe jak Ci to wyjdzie na biurku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 12 Styczeń 2004 Share Napisano 12 Styczeń 2004 Wszystko jest ladnie tylko mam wrazenie ze ta kieszen i czytnik sa za wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 hmm. slabo cos to wyglada.... ale jezeli to twoja pierwsza prcka to ok :P kurde az sam nabralem ochory na wymodelowanie sobie komputerka...bedziesz mogl sie odgrysc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 za duzo plasteliny uzyles :) nie na kazdy obiekt musiales dawac meshsmooth, najbardziej widac to na maskownicach z przodu i w ogole caly przod jest za plastelinowy, poza tym to proporcje tez chyba nie takie powinny byc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 Nawet ładnie... A stacje dyskietek zrobisz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi