Orzelek Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 witam, chce kupić tablet do ok 300 zl znalazłem fajnego wacoma za 280 zl przeraza mnie jednak bardzo maly obrszar roboczy (zaledwie 14x10 cm) poza tym znalazłem takie: http://www.allegro.pl/item294431582_tablet_pentagram_o_pen_xxl_nowy_fvat_romocja_wys2h.html Czy warto ładować w coś takiego kase czy lepiej kupić Wacoma?
floo Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 tylko wacom i nic innego... na początek taka powierzchnia robocza wystarczy, natomiast nie będziesz się martwił czy będzie działał, czy sie popsuje po kilku miechach... sporo wątków na ten temat i większość głosuje na wacomy, o czymś to świadczy...
Levus Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 Lepszy wacom A6 niż jakiś szit A4.. zdecydowanie. W domu robię na volito2 A6 (właśnie chyba 10x14), w robocie na graphire4 A5. Cóż, graphire lepszy, ale i droższy, ale na start volito jest naprawdę bardzo okejowe. Polecam, na pewno nie będziesz narzekał. Jak już koniecznie chcesz większy do dociułaj na większego wacoma. Tablet XXL za 220zł moim zdaniem nie będzie rewelacyjny, pozatem piórko chyba na baterie? A wacom ma bezbaterujne. pozdro!
piksar Napisano 17 Styczeń 2008 Napisano 17 Styczeń 2008 kolega Sadowski25 sprzedaje tablet w dobrym stanie i cenie, poszukaj na forum
Orzelek Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 niestety ale już sprzedał wrr.. :/ A co powiecie o tym: http://www.allegro.pl/item295200185__aiptek_najlepszy_tablet_graficzny_hyperpen.html widzialem nawet na naszym forum kilka pochlebnych opinii o aiptekach... Ktoś się zgodzi?
Drakula Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 tylko wacom i nic innego umiesz czytac Orzelek? Rozumiesz co napisal floo? -_o
floo Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 na tym forum to tylko Wacomy, nic innego nie chce mi przejść przez klawiaturę...
Orzelek Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 wybaczcie czytałem to po sylwku mozę jeszcze promile uderzały do głowy ;) postanowione biore tego: http://www.allegro.pl/item296307593_wacom_tablet_graficzny_bamboo_najtaniej_raty.html
floo Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 i nie powinieneś narzekać... zaczniesz wymiatać to kupisz sobie lepszego... dodatkowo masz 24 miechy gwarancji jednak nie powinno być problemów z samym tabletem... pozdro!
Orzelek Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 dzięki z apomoc koledzy :) może dopisze jak wrażenia po pierwszym użyciu pozdrawiam
Gość zako521 Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 witam pisze tu bo bardzo potrzebuje rady kocos bardziej doswiadczonego. za miesiac jade do holandi i zastanawiam sie czy lepiej kupic tablet czy laptoc? taki do 300 zł? czy taki tablet ma funkcje gadu gadu,sciagania filmuw, konwertowania ich do innych formatów a puzniej do nagrywania na pendriva? i czy jest mozliwosc zainstalowania programuw do twozenia i nagrywania muzyki? kto mi pomoze uratuje mi zycie
Vega Napisano 17 Styczeń 2011 Napisano 17 Styczeń 2011 Po pierwsze, jesli chcesz żeby ktoś Tobie pomógł to popraw te błędy ortograficzne. Po drugie w tym temacie mówią o tablecie graficznym. Nie widziałem żeby ktoś uruchomił gadu gadu na tablecie lub inna aplikacje. Po trzecie, ściąganie filmów to piractwo. Tak wiec zastanów się o co Tobie chodzi i napisz jeszcze raz lub usun swój post.
Rekomendowane odpowiedzi