Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowiłem w końcu założyć teczke , może coś sie naucze ... 17 lat mojego żywota przemineło ... to jest właśnie powód że mejknąłem teczke !

wrzucam coś co wykombinowałem ... czy wy w moim wieku też tak słabo malowaliście ? ;] narobiło mi sie kompleksów i tyle .. myslałem że potrafie że dośc dobrze mi to wychodzi a okazuje sie że jestem kiepski ...

pustelniava4.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
jak to mowi Leo - "krog po krogku". bedzie dobrze. na poczatek moze jakas ksiazeczka o perspektywie? =]

wlasnie .. apropo ksiazeczek jakie polecacie tutoriale ? albo jakies ksiazki dostepne "free" :) w postaci ebookow albo cos ?

Napisano

może machniesz jakąś pracę typu postać, albo widoczek, albo coś... Z pierwszej pracy mogło by coś być, tylko trzeba posiedzieć, prace same nie przychodzą, możesz tam pokombinować z kolorami, dać drugi i trzeci plan bo ich brak, ogólnie wklepać jakiś detal, druga praca t nie wiem co więc mogę powiedzieć tylko że spoko brushy użyłeś ;P Na temat telefonów komórkowych mogę powiedzieć tyle, wyglądają na telefony komórkowe, to na +, jak je lubisz bardzo to ustaw sobie jakąś martwą naturę z telefonem i innymi bajerami i poćwicz razem z otoczeniem, czaisz wybierz sobie kadr, machnij światłocień tło, proporcje itp. wtedy będzie można pogadać ;]