mrozik26 Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Postanowiłem w końcu założyć teczke , może coś sie naucze ... 17 lat mojego żywota przemineło ... to jest właśnie powód że mejknąłem teczke ! wrzucam coś co wykombinowałem ... czy wy w moim wieku też tak słabo malowaliście ? ;] narobiło mi sie kompleksów i tyle .. myslałem że potrafie że dośc dobrze mi to wychodzi a okazuje sie że jestem kiepski ...
mant-raz Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 jak to mowi Leo - "krog po krogku". bedzie dobrze. na poczatek moze jakas ksiazeczka o perspektywie? =]
mrozik26 Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Napisano 20 Styczeń 2008 jak to mowi Leo - "krog po krogku". bedzie dobrze. na poczatek moze jakas ksiazeczka o perspektywie? =] wlasnie .. apropo ksiazeczek jakie polecacie tutoriale ? albo jakies ksiazki dostepne "free" :) w postaci ebookow albo cos ?
Coyote Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 wystarczy sie troszeczkę wysilić...google nie boli
mant-raz Napisano 20 Styczeń 2008 Napisano 20 Styczeń 2008 no mozesz poszukac tutaj na forum, sprawdz: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=64
mrozik26 Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Napisano 22 Styczeń 2008 jednym słowem żal ...pl tyle czasu na takie gówno ...
OMAM Napisano 22 Styczeń 2008 Napisano 22 Styczeń 2008 Nieważne ile czasu poświęcasz na daną prace, liczy się efekt a w tym przypadku bardzo przyzwoicie.
Coyote Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 nie przejmuj sie ja tez jeszcze nie mam speeda w łapie xD jak niektórzy tu zgromadzeni :P
mrozik26 Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Napisano 25 Styczeń 2008 bardzo prosze o jakieś wskazówki co robie źle ... albo coś
polon Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 ja widze ze nie masz cierpliwosci do robienia detali, sklejanie modeli powinno w tabie wyrobić dbałość o szczegóły :P
masz)rum Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 może machniesz jakąś pracę typu postać, albo widoczek, albo coś... Z pierwszej pracy mogło by coś być, tylko trzeba posiedzieć, prace same nie przychodzą, możesz tam pokombinować z kolorami, dać drugi i trzeci plan bo ich brak, ogólnie wklepać jakiś detal, druga praca t nie wiem co więc mogę powiedzieć tylko że spoko brushy użyłeś ;P Na temat telefonów komórkowych mogę powiedzieć tyle, wyglądają na telefony komórkowe, to na +, jak je lubisz bardzo to ustaw sobie jakąś martwą naturę z telefonem i innymi bajerami i poćwicz razem z otoczeniem, czaisz wybierz sobie kadr, machnij światłocień tło, proporcje itp. wtedy będzie można pogadać ;]
mrozik26 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 EDIT BY ME : usunąłem ten obrazek ponieważ po dłuższym zastanowieniu nie nadawał on sie do niczego
Rekomendowane odpowiedzi