Napisano 19 Styczeń 200817 l Postanowiłem w końcu założyć teczke , może coś sie naucze ... 17 lat mojego żywota przemineło ... to jest właśnie powód że mejknąłem teczke ! wrzucam coś co wykombinowałem ... czy wy w moim wieku też tak słabo malowaliście ? ;] narobiło mi sie kompleksów i tyle .. myslałem że potrafie że dośc dobrze mi to wychodzi a okazuje sie że jestem kiepski ...
Napisano 20 Styczeń 200817 l jak to mowi Leo - "krog po krogku". bedzie dobrze. na poczatek moze jakas ksiazeczka o perspektywie? =]
Napisano 20 Styczeń 200817 l Autor jak to mowi Leo - "krog po krogku". bedzie dobrze. na poczatek moze jakas ksiazeczka o perspektywie? =] wlasnie .. apropo ksiazeczek jakie polecacie tutoriale ? albo jakies ksiazki dostepne "free" :) w postaci ebookow albo cos ?
Napisano 20 Styczeń 200817 l no mozesz poszukac tutaj na forum, sprawdz: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=64
Napisano 22 Styczeń 200817 l Nieważne ile czasu poświęcasz na daną prace, liczy się efekt a w tym przypadku bardzo przyzwoicie.
Napisano 23 Styczeń 200817 l nie przejmuj sie ja tez jeszcze nie mam speeda w łapie xD jak niektórzy tu zgromadzeni :P
Napisano 25 Styczeń 200817 l ja widze ze nie masz cierpliwosci do robienia detali, sklejanie modeli powinno w tabie wyrobić dbałość o szczegóły :P
Napisano 25 Styczeń 200817 l może machniesz jakąś pracę typu postać, albo widoczek, albo coś... Z pierwszej pracy mogło by coś być, tylko trzeba posiedzieć, prace same nie przychodzą, możesz tam pokombinować z kolorami, dać drugi i trzeci plan bo ich brak, ogólnie wklepać jakiś detal, druga praca t nie wiem co więc mogę powiedzieć tylko że spoko brushy użyłeś ;P Na temat telefonów komórkowych mogę powiedzieć tyle, wyglądają na telefony komórkowe, to na +, jak je lubisz bardzo to ustaw sobie jakąś martwą naturę z telefonem i innymi bajerami i poćwicz razem z otoczeniem, czaisz wybierz sobie kadr, machnij światłocień tło, proporcje itp. wtedy będzie można pogadać ;]
Napisano 2 Luty 200817 l Autor EDIT BY ME : usunąłem ten obrazek ponieważ po dłuższym zastanowieniu nie nadawał on sie do niczego