Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

projekt blizniaka do szkoly.

troche na szybko wiec wybaczcie , robilem calosc w kilka dni i ostatni render wczoraj o 1szej w nocy wiec sorry, oceniajce bryłe a nie render ;>.

-

b74adc9e512f0199.jpg

-

b4f0298fe16aab3b.jpg

-

89dd164d7bd53735.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

swojskie klimaty ... :D wg mnie dizajn typowo poludniowej polski... natomiast chyba brakuje wykonczenia krowki na zewnatrz - taki niby wiazar... :D

niezle nawet ogolnie. .. na drugim renderze mi sie nie podoba trawa - daje wrazenie, jakby miala z 1,5 metra

pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

no poprwawie to o czym mowicie i dojdzie jakas zielen.

dodam krzyzaki i zrobie krokwie jak nalezy i jeszcze podziele szklana sciane

Napisano

Ta tylna szklana ściana, jakoś zbytnio nie pasuje do całości. Można by ją drastycznie zniwelować, albo całkowicie usunąć. Pomysł łączenia tradycji z nowoczesnością w ten sposób, nie wydaje sie zbyt udany. Lepiej jest jak skorupa jest tradycyjna, a wnętrze nowoczesne.

Balkonów też jest za dużo, albo ten większy albo mniejsze po bokach.

Reszta jest spoko.

Napisano

aaa sory, z e teraz pisze o tym. nie sadzisz, ze tego typu rozwiazanie - do osi symetri i wspolny balkon - zmnbiejsza poczucie intymnosci - nawet jesli to sa dwie rodziny mieszkajace w tych domach, to zawsze mozna by sprzedac swoja polowke i wtedy wprowadza sie ktos nowy - wiec pewnie pojawilaby sie pewna przegroda w samym srodku elewacji - przynajmniej na balkonie. moze pomysl tez nad tym. ja bym nie chcial sasiada, ktory suszy pranie w niedziele rano na moim balkonie ;) or whatever, cokolwiek mozna tam robic. ;) hihi

Napisano

no sam nie wiem. mi się chyba nie podoba. ale to nie jest ważne bo jestem z tych co lubią Hundertwassera

ale za to wizualki bardzo fajne;)

Napisano
aaa sory, z e teraz pisze o tym. nie sadzisz, ze tego typu rozwiazanie - do osi symetri i wspolny balkon - zmnbiejsza poczucie intymnosci - nawet jesli to sa dwie rodziny mieszkajace w tych domach, to zawsze mozna by sprzedac swoja polowke i wtedy wprowadza sie ktos nowy - wiec pewnie pojawilaby sie pewna przegroda w samym srodku elewacji - przynajmniej na balkonie. moze pomysl tez nad tym. ja bym nie chcial sasiada, ktory suszy pranie w niedziele rano na moim balkonie ;) or whatever, cokolwiek mozna tam robic. ;) hihi

Tak zrobiony bliźniak nie powstanie na dwóch osobnych działkach, warunki techniczne i przepisy przeciwpożarowe nie pozwolą na to. Zostaje tylko stawianie na jednej działce i współwłasność, wtedy dobierając wspólnika warto wziąć kogoś znajomego, przegroda by się przydała a najlepiej jakby baklony było w ogóle osobno. Sama architektura mało odkrywcza ale przyjemna i całkiem niezła. Ciekawy jest ten twój styl zakopiański :)

Napisano
  • Autor
Ta tylna szklana ściana, jakoś zbytnio nie pasuje do całości. Można by ją drastycznie zniwelować, albo całkowicie usunąć.

-racja juz zmienilem troszke ta sciane, nie chce jej likwidowac.

ale za to wizualki bardzo fajne;)

-dzieki.

Tak zrobiony bliźniak nie powstanie na dwóch osobnych działkach,<...> Ciekawy jest ten twój styl zakopiański

-blizniak jest na jednej dzialce.

styl zakopianski ?!?!?!

zakopianski tez robie, ale to akurat szwajcaria/tyrol

-w sprawie tego balkonu to chyba macie racje, zrobie dwa.

----------

teraz pracuje nad detalami i zagospodarowaniem. jak cos powstanie to podmienie te pic. w pierwszym poscie. dzieki za odpowiedzi, jednak cos pomogliscie ;>