Napisano 21 Styczeń 200817 l zrobiłem taki domek na podstawie dwg - co myslicie - byłbym wdzieczny za info w celu osiagniecia lepszego efektu, pozdrawiam
Napisano 21 Styczeń 200817 l Polecam Vray z włączonym GI dorób trochę doniczek kwiatków śmieci, jakieś drzewka itp, może być fajna wizka
Napisano 21 Styczeń 200817 l mirekbini: to już Twój drugi temat ze źle nazwanymi tytułami. jeśli tego nie poprawisz zostaną usunięte!
Napisano 21 Styczeń 200817 l Autor jaki mam dac tytuł w takim bądz razie ?? jestem nowy i nie wiem :/ pozdro i dzieki za pomoc
Napisano 21 Styczeń 200817 l jaki mam dac tytuł w takim bądz razie ?? jestem nowy i nie wiem :/ pozdro i dzieki za pomoc http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 jej jak sie tym nowym userom czytać nie chce
Napisano 21 Styczeń 200817 l Autor kubi - dzięki za info - pozdrawiam claude - dzieki za podpowiedzi, co do v-ray to jest własnie użyty wraz z GI :/
Napisano 21 Styczeń 200817 l po pierwsze bez tła, jakiegoś nieba wygląda nie specjanie, to półokrągłe z prawej przesunąć bardziej w strone drzwi i popracuj nad teksturą tego i schodków i nad mapowaniem, sztachety płotu troche dziwne (ale to mało ważne)... a skoro mówisz że używasz gi (a nie widać za bardzo) to powiedz czym świecisz, o samym vrayu nie wiele wiem ale chyba złe światło masz, daj skylighta i ewentualnie spota czy sun. domek w miare ładnie wygląda choć ma pare błędów, jak zrobisz coś ze światłem bedzie gitez. Będziesz robił wnętrze?
Napisano 21 Styczeń 200817 l Autor Dzieki Ufol za rady. Swiatło mam vray sun dodane. kurde skad wziazc jakies drzewka do dodania albo jakies inne takie smieci ? wnetrza na razie nie planuje robic :/ pozdrawiam i dzieki