mirekbini Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 zrobiłem taki domek na podstawie dwg - co myslicie - byłbym wdzieczny za info w celu osiagniecia lepszego efektu, pozdrawiam
sand Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 sugeruje uzycie innego silnika renderujacego np.: mental ray.
carlosss Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 eeee rozumiem, że część domu została postawiona na pniaku gigancie? :P
claude Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Polecam Vray z włączonym GI dorób trochę doniczek kwiatków śmieci, jakieś drzewka itp, może być fajna wizka
tweety Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 mirekbini: to już Twój drugi temat ze źle nazwanymi tytułami. jeśli tego nie poprawisz zostaną usunięte!
mirekbini Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 jaki mam dac tytuł w takim bądz razie ?? jestem nowy i nie wiem :/ pozdro i dzieki za pomoc
kubi Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 jaki mam dac tytuł w takim bądz razie ?? jestem nowy i nie wiem :/ pozdro i dzieki za pomoc http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 jej jak sie tym nowym userom czytać nie chce
mirekbini Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 kubi - dzięki za info - pozdrawiam claude - dzieki za podpowiedzi, co do v-ray to jest własnie użyty wraz z GI :/
goran Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 Nadal masz zły tytuł, zmiań na "Scena 3D: Dom"
Ufol Napisano 21 Styczeń 2008 Napisano 21 Styczeń 2008 po pierwsze bez tła, jakiegoś nieba wygląda nie specjanie, to półokrągłe z prawej przesunąć bardziej w strone drzwi i popracuj nad teksturą tego i schodków i nad mapowaniem, sztachety płotu troche dziwne (ale to mało ważne)... a skoro mówisz że używasz gi (a nie widać za bardzo) to powiedz czym świecisz, o samym vrayu nie wiele wiem ale chyba złe światło masz, daj skylighta i ewentualnie spota czy sun. domek w miare ładnie wygląda choć ma pare błędów, jak zrobisz coś ze światłem bedzie gitez. Będziesz robił wnętrze?
mirekbini Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Napisano 21 Styczeń 2008 Dzieki Ufol za rady. Swiatło mam vray sun dodane. kurde skad wziazc jakies drzewka do dodania albo jakies inne takie smieci ? wnetrza na razie nie planuje robic :/ pozdrawiam i dzieki
Rekomendowane odpowiedzi