Napisano 25 Styczeń 200817 l Witam! Przedstawiam animację, którą wykonałem razem z bratem w zeszłym roku. Link: http://pl.youtube.com/watch?v=CLXriU6XrNA Zapraszam do oglądania i komentowania. dzany
Napisano 26 Styczeń 200817 l Fajnie wyszło. Trochę słaby tracking miejscami i ludzik zmienia w filmie wielkość ale poza tymi drobiazgami super.
Napisano 26 Styczeń 200817 l Super robota. Jedyna zastrzeżenia mogą być chyba do kamery wykonanie super.
Napisano 27 Styczeń 200817 l fajne! rzeczywiscie "klatkowe" ujecia maja niezly klimat nie rozumiem tylko pierwszej sceny , na dachu... srednio sie fabularnie laczy moim zdaniem z reszta, ale ogolnie bardzo fajnie!
Napisano 27 Styczeń 200817 l Tak jak wyżej, tracking nie najlepszy w niektórych miejscach ale naprawde świetna scena to kiedy ten ludzik ześlizguje się ze ściany na poręcz :)
Napisano 28 Styczeń 200817 l boskie :D strasznie mi sie podobalo :D jakbym umial cos takiego to robilbym caly czas :) a w jakim programie wogole robiles ?
Napisano 29 Styczeń 200817 l Wielki brat jest pod wrażeniem. Niezły debiut na forum :D Animacyjnie niezłe, b. dobry tracking (może poza jedną sceną) Pozdrawiam i życzę sukcesów
Napisano 29 Styczeń 200817 l Dosc dobre, aczkolwiek nie najlepsze ;) Takie same animacje sa na mojej stronie tylko 2D.
Napisano 29 Styczeń 200817 l Dzięki za wszystkie komentarze i oceny! #floo Montaż robiłem w Adobe Premiere Pro 2.0. #Kalais Ujęcie na dachu. Kwestę pozostawiam do domysłu widzom. Kazdy może sobie jakoś dopowiedzieć jakimi motywami kierował się Ludzik, by przed nawianiem wdrapać się jeszcze na dach. Kto to wie... :) #kamil.ochel Heh... z Sigur rós faktycznie się udało. #ossa201 Tak jak mówisz, jedna z moich ulubionych :) #Jozeph Kombinacja różnych programów: 3ds, Icarus, AP2.0, Jeżeli chodzi o tracking, to faktycznie w niektórych ujęciach ciężko nam było wychwycić zaznaczone punkty. Nie wiem czy to była wina kamery (Sony DCR-HC23), czy programu (Icarus), czy może kodeków zastosowanych do pliku avi z kamery. Obraz na zatrzymanej klatce wydawał się "interlaced" :/ Pozdrawiam!
Napisano 7 Luty 200817 l Jak to trackingowales? Bardzo fajna animka Tracking zrobiony był w ICARUSie.