Gość dzany Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Witam! Przedstawiam animację, którą wykonałem razem z bratem w zeszłym roku. Link: http://pl.youtube.com/watch?v=CLXriU6XrNA Zapraszam do oglądania i komentowania. dzany
floo Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 fajnie wyszło... w jakim sofcie robiłeś montaż?
tomdv Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Fajnie wyszło. Trochę słaby tracking miejscami i ludzik zmienia w filmie wielkość ale poza tymi drobiazgami super.
Cruzh3r Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Super robota. Jedyna zastrzeżenia mogą być chyba do kamery wykonanie super.
Ania Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Ładnie, zwłaszcza te ujęcia w klatce bardzo klimatycznie wyszły.
kamil.ochel Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 zgadzam się z opinią ani. tracking do poprawy w paru miejscach
Kalais Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 fajne! rzeczywiscie "klatkowe" ujecia maja niezly klimat nie rozumiem tylko pierwszej sceny , na dachu... srednio sie fabularnie laczy moim zdaniem z reszta, ale ogolnie bardzo fajnie!
ossa201 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Tak jak wyżej, tracking nie najlepszy w niektórych miejscach ale naprawde świetna scena to kiedy ten ludzik ześlizguje się ze ściany na poręcz :)
Jozeph Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 boskie :D strasznie mi sie podobalo :D jakbym umial cos takiego to robilbym caly czas :) a w jakim programie wogole robiles ?
Lumpy Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Wielki brat jest pod wrażeniem. Niezły debiut na forum :D Animacyjnie niezłe, b. dobry tracking (może poza jedną sceną) Pozdrawiam i życzę sukcesów
mowicz Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Dosc dobre, aczkolwiek nie najlepsze ;) Takie same animacje sa na mojej stronie tylko 2D.
Gość dzany Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Dzięki za wszystkie komentarze i oceny! #floo Montaż robiłem w Adobe Premiere Pro 2.0. #Kalais Ujęcie na dachu. Kwestę pozostawiam do domysłu widzom. Kazdy może sobie jakoś dopowiedzieć jakimi motywami kierował się Ludzik, by przed nawianiem wdrapać się jeszcze na dach. Kto to wie... :) #kamil.ochel Heh... z Sigur rós faktycznie się udało. #ossa201 Tak jak mówisz, jedna z moich ulubionych :) #Jozeph Kombinacja różnych programów: 3ds, Icarus, AP2.0, Jeżeli chodzi o tracking, to faktycznie w niektórych ujęciach ciężko nam było wychwycić zaznaczone punkty. Nie wiem czy to była wina kamery (Sony DCR-HC23), czy programu (Icarus), czy może kodeków zastosowanych do pliku avi z kamery. Obraz na zatrzymanej klatce wydawał się "interlaced" :/ Pozdrawiam!
piksar Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 kawał dobrej roboty domagam się "making of" a
Gość dzany Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 Jak to trackingowales? Bardzo fajna animka Tracking zrobiony był w ICARUSie.
Rekomendowane odpowiedzi