Kalais Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Witam, w ramach powrotu do 3D maxa zrobilem tak na szybko obrazek. Widze ze na tym forum panuja glownie wizki i samochody, ale moze cos nierealistycznego tez Was zainteresuje :P Zajelo mi to z 2-3 godzinki po dluuuuuuuugim okresie nie uzywania maxa, wiem ze mozna by nad tym jeszcze posiedziec i dac wiecej szczegolow, ale mial byc szybki szkic i niech tak zostanie. http://kalais.net/projects/hustawka.html
Sebastian Ozga Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 wydaje mi się, że siodełko bez oparcia wyglądałoby lepiej. Konstrukcja strasznie masywna, łańcuch (ogniwa) bardziej powinien przypominać 0 niż O, szkielecik z podstawowych kształtów za bardzo rzuca się w oczy. Pomysł świetny, popracuj nad tym dłużej, a może będzie fajnie. Aha - fajna sepia. Pozdrawiam.
trosiek Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 zabujał się chłopak na śmierć ;) trochę pusto. vray to raczej nie jest. popracuj nad światłem bo może być fajnie :D
Kalais Napisano 27 Styczeń 2008 Autor Napisano 27 Styczeń 2008 Stalker :-) Gość się nieźle zabujał ;) nie rozumiem tego komentarza :P co to jest stalker? dzieki za commenty :) ciesze sie ze pomysl sie podoba :) P.S. vray to nie jest :) scanline zwykly :P
Zajcev Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Prostota pomysłu prostotą pomysłu (który swoją drogą fajny) ale z tym tile`ingiem na blokach z tyłu to byś mógł popracować w fotosklepie. Mimo że słabo widoczne to mi się osobiście bardzo nie podobają. Całość - no cóż - pomysł OK, wykonanie możnaby troche pomarudzić, ale wszyscy wiedzą o co chodzi ;-)
kollasus Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 nie rozumiem tego komentarza :P co to jest stalker? Taka gra :D S.T.A.L.K.E.R. Shadows of Chernobyl dokładnie xD A co do renderka, to motyw wyjechany xD Ale coś ze światłem jest nie tak, widać po cieniu, że bardzo taki urwany... Spróbuj poprawić światło, ale jak to nie wiem - nie znam się xP
Gość ant-3d Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 ...tak na szybko powiadasz.... pomysl fajny tylko szkoda ze wlasnie tak na szybko... nic nie mowie, mozna tak na szybko byleby nie wygladalo tak na szybko... Nie obraz sie, bo pomysl jest kapitalny, jednak tylko moge tak powiedziec o pomysle. Dalbym to na twoim miejscu do WIPa a tam posluchalbym forumowiczow co zrobic by wyciasnac z tego maximum. Sorry stary ale w WIPie tylko ta prace bym widzial.
arturprx2 Napisano 28 Styczeń 2008 Napisano 28 Styczeń 2008 z szacunku do konkretnych prac tez bym do galerii tego nie wrzucił...
Rekomendowane odpowiedzi