xeav Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Pojawiła się nowa wersja wtyczki PolyBoost zawierająca wiele aktualizacji. Dodano nowe funkcje i usprawniono działania dotychczasowych. Więcej informacji pod tym [ adresem ].
Tomala Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Od dawna chciałem wypróbować tego polyboosta może teraz się wezmę. Dzięki za info xeav.
mirach Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Tomala: swietna rzecz, zwlaszcza jak przywykniesz do opcji (a nie pracujesz na zasadzie: to gdzies bylo, ale gdzie). Jak dla mnie glownie do organiki sie przydaje, ale ostatnio znajduje zastosowania w vizkach.
Pionier Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 wciaz nie rozumiem dlaczego takich narzedzi max nie ma juz w sobie od dawna... natomiast co do updatu, oczywiscie nawet nie bede sie zastanawial na jego pobraniem, uzywam juz od dawna i raczej bez niego pracowac sie nie da ;) czolem pionier
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 ten soft jest super nawet uzywam bo przy zaznaczaniu poly bo max ma z tym problemy
-=S3B=- Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Dla mnie totalny "must have", razem z vray'em:) Bardzo usprawnia prace z maxem. Polecam
Matys Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 pionier masz absolutna racje, ja tez zastanawaim sie jaka jest polityka autodesku jesli chodzi o maxa bo to co oni dodaja do najnowszych wesji swoich programow to raczej wywoluje smiech niz zachwyt no ale moze to kiedys zmobilizuje moje leniwe pupsko by sprobowac innych porgramow ktorych producenci reczywiscie dbaja o wygode pracy uzytkownikow :/
Loki Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 ja uzywam meshtools, fakt nie jest tak wyczesany jak polyboost, ale tyle ile mi potrzeba akurat ma - i mozna skonfigurowac pod prawym przyciskiem :) anyway polyboost kiedys spróbowałem, i fajny jest, ale jakoś nie znajduje aż takiego zastosowania u mnie jak mi się wydawało - tak czy tak fajnie ze update jest i że dalej się dobrze sprzedaje
SYmek Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 http://www.polyboost.com/buy.htm dzięki, nie mogłeś się tam dostać... stąd pytanie, ale teraz już widzę.
Rekomendowane odpowiedzi