Napisano 30 Styczeń 200817 l czesc w ta sobote planujemy gdzies skoczyc na browara, jesli sie uda to na bilard, albo cos w tym stylu. wstepnie bedzie ja, Kurt, hmm w sumie to jest jeszce kilka osob ale nie wiem na 100% czy ida wiec narazie sie wstrzymam. zachecam wszystkich, napewno bedzie spoko jak zawsze, wypijemy browar pogadamy a jak ludzie dopisza to moze sie i flaszeczke rozrobi, albo i 2. pozdrawiam i do zobaczenia! Edit: ok wstepnie spotykamy sie kolo 18, standardowo na metro centrum i jedziemy tranwajem do placu narutowaicza i tam 5 min drogi jest fajna knajpka. sa duze stoly takze jesli nie bedzie ludzi to mozna spokojnie zmiescic 10 osob przy jednym stole, + jest jakis bilard. Lineup: Kurt matys Shogun 3D PAINbringer Lumpy claude ? Klicek (jeszcze z nim nie rozmawialem ale jak nie przyjdzie to ban :-)) Lewus + ladniejsza polowa
Napisano 30 Styczeń 200817 l Autor nie pekaj Stary ;) my spotaykamy sie (mam nadzieje) praktycznie co 2 tyg wiec jak nie w ten weekend to napewno jeszce okazja bedzie
Napisano 30 Styczeń 200817 l no szkoda że tak daleko, zaplanujcie sobie jeszcze bro na 2 kwietnia - bedę w Wawie
Napisano 30 Styczeń 200817 l Piks - będziemy:) ----edit Piks----- Jeszcze Cie nie adoptowałem ----edit AG------ Jeszcze;]
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor fajnie ze bedzie troche ludzie, i sorka za ten 1 luty pokrecilo mi sie :/ spotykamy sie w sobote 2 lutego. jesli chodzi o miejsce to jest taka calkiem spoko knajpka z bilardem niedaleko placu narutowicza, nie za daleko i jest troche schowana takze powinny byc miejsca ale z strony to sobota wiec moze byc roznie :/ co do godziny to mysle ze mozna jakos wczesniej kolo 18 zeby tez nie miec problemu z miejscami ale jesli macie jakies inne pomysly to piszcie i bedziemy sie zastanawiac
Napisano 31 Styczeń 200817 l Yo, to ja się wstępnie zapisuję ze swoją ładniejszą połową:) Tylko żeby nie bylo łoskotu tak jak ostatnio, że własnych myśli nie słychać:p
Napisano 31 Styczeń 200817 l Chetnie bym wpadl, ale do 7 lutego siedze w Łodzi :/ Moze nastepnym razem... EDIT: Jednak bede w wawie, wiec wpadne ze swoja ladniejsza polowa
Napisano 3 Luty 200817 l sa u mnie w szafe i to duzo tych dowodow ;) ale niestety tylko szklane dowody, digitalowych nie ma :( bida w kraju
Napisano 3 Luty 200817 l Uuuu, no szkoda.. Dzięki Leru, Klicek, za zaproszenie w każdym bądź razie:) Będzie następny raz?:p
Napisano 7 Marzec 200817 l Panowie, wiec jak bedzie? sobota? metro centrum? Je jednak sam bede, bez dziewczyny...
Napisano 8 Marzec 200817 l Dzisiaj metro centrum, wieczorem? u boryny(tam szamy niema) można zawsze do tego pod mosteczkiem tam mają te dosyć tanie tosty?
Napisano 8 Marzec 200817 l ktoś by się zjął powiadamianiem niewiedzących. Ja jestem za, ale o 18 będzie trudno niewiem? Niech ktoś popyta się po necie? jakby co moge być o 18.