Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

czesc w ta sobote planujemy gdzies skoczyc na browara, jesli sie uda to na bilard, albo cos w tym stylu.

wstepnie bedzie

ja, Kurt, hmm w sumie to jest jeszce kilka osob ale nie wiem na 100% czy ida wiec narazie sie wstrzymam.

zachecam wszystkich, napewno bedzie spoko jak zawsze, wypijemy browar pogadamy a jak ludzie dopisza to moze sie i flaszeczke rozrobi, albo i 2.

pozdrawiam i do zobaczenia!

Edit:

ok wstepnie spotykamy sie kolo 18, standardowo na metro centrum i jedziemy tranwajem do placu narutowaicza i tam 5 min drogi jest fajna knajpka. sa duze stoly takze jesli nie bedzie ludzi to mozna spokojnie zmiescic 10 osob przy jednym stole, + jest jakis bilard.

Lineup:

Kurt

matys

Shogun 3D

PAINbringer

Lumpy

claude ?

Klicek (jeszcze z nim nie rozmawialem ale jak nie przyjdzie to ban :-))

Lewus + ladniejsza polowa

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kurde, daleko i brak kasy, mozna by sie wybrac do stolicy

Napisano
  • Autor

nie pekaj Stary ;) my spotaykamy sie (mam nadzieje) praktycznie co 2 tyg wiec jak nie w ten weekend to napewno jeszce okazja bedzie

Napisano

no szkoda że tak daleko, zaplanujcie sobie jeszcze bro na 2 kwietnia - bedę w Wawie

Napisano

Piks - będziemy:)

----edit Piks-----

Jeszcze Cie nie adoptowałem

----edit AG------

Jeszcze;]

Napisano

W piątek mam studniówkę :D

Jak będę żył w sobotę to przyjdę :*

Napisano
  • Autor

fajnie ze bedzie troche ludzie, i sorka za ten 1 luty pokrecilo mi sie :/ spotykamy sie w sobote 2 lutego. jesli chodzi o miejsce to jest taka calkiem spoko knajpka z bilardem niedaleko placu narutowicza, nie za daleko i jest troche schowana takze powinny byc miejsca ale z strony to sobota wiec moze byc roznie :/ co do godziny to mysle ze mozna jakos wczesniej kolo 18 zeby tez nie miec problemu z miejscami ale jesli macie jakies inne pomysly to piszcie i bedziemy sie zastanawiac

Napisano

Yo, to ja się wstępnie zapisuję ze swoją ładniejszą połową:)

Tylko żeby nie bylo łoskotu tak jak ostatnio, że własnych myśli nie słychać:p

Napisano

Chetnie bym wpadl, ale do 7 lutego siedze w Łodzi :/ Moze nastepnym razem...

EDIT:

Jednak bede w wawie, wiec wpadne ze swoja ladniejsza polowa

Napisano
  • Autor

hahahah prawie wszyscy sie wypieli ale byle niesamowicie :D czajisz?

Napisano

Uuuu, no szkoda..

Dzięki Leru, Klicek, za zaproszenie w każdym bądź razie:)

Będzie następny raz?:p

Napisano

Ja jak najbardziej + dziewczyna o ile bedzie w warszawie. Moze sobota?

Napisano

Panowie, wiec jak bedzie? sobota? metro centrum? Je jednak sam bede, bez dziewczyny...

Napisano

Dzisiaj metro centrum, wieczorem? u boryny(tam szamy niema) można zawsze do tego pod mosteczkiem tam mają te dosyć tanie tosty?

Napisano

ktoś by się zjął powiadamianiem niewiedzących. Ja jestem za, ale o 18 będzie trudno niewiem? Niech ktoś popyta się po necie? jakby co moge być o 18.