oguRR123 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Czesc! moj pierwszy post tutaj! REEL moj sprzet -> laptop ibm p3 1.3ghz, 512ram z jakiejs dziwnej przyczyny plik nie chce sie streamowac mimo ze ustawilem hinted streaming .. przy sredniej jakosc laczu laduje sie jakies 3-4 minuty wiec nie jest tragicznie.. napiszcie co o tym sadzicie i czy byscie cos zmienili !! pozdrawiam! : - ) seb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Mi sie podoba :) Moze troche za czesto rzucaly mi sie w oczy strzalki, jakby wyjete z photoshopa, ale to juz marudzenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Bardzo fajne! Lubie takie nowoczesne animacje. Fajnie wkomponowane wektorki i ruchy kamer. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 łatne, takie MTV trochę :) szczególnie podobał mi się ten wzorek wyrastający z boxa(to morph?) i krople na koncu, te ciecze jak robione? bo wyglądają jak nie-cg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Ogolnie mowiac - fajnie ;) Najbardziej podobala mi sie ta ostatnia "rzecz" to "cos". Co to bylo i jak to bylo zrobione ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Jak na pierwszy reel to świetnie :) Dużo dobrych momentów. Kilka słabowitych. Ale z czasem na pewno uzbiera się dużo ciekawych realizacji, które ubogacą Twoje portfolio. p.s. też lubię Riot Gear i Andrew Cramer'a (apropos tych ostatnich, o które tu pytano ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 NIeźle, nieżle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Cramer a kto to ;-) Fajny reel - dosc ciekawy tylko muzyczka troche nostalgiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Bardzo przyjemnnie się to ogląda. pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 generalnie bardzo fajne :) riot gear i evolution zdaje sie, daja rade. Mam takie ogolne wrazenie ze brakuje tam momentami dynamiki, to znaczy wszystko duzo i szybko a jednak nie dynamicznie, ciezko mi to sprecyzowac. Co do streamingu - sproboj to w jakims htmlu osadzić, ew. do flv zenkodowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 świetne, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Andrew Cramer to koleś zajmujący się postproduckją, głównie a After Effects. Na jego stronie można zobaczyc sporo ciekwych tutoriali itp. Ale nie róbmy off topica z powodu Riot Gear ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 wypasiony w kosmos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Nie wiem Kris ja tam znam tylko Kramera, żaden Cramer od AE mi sie nie przypomina ;D nie zjażyłes zarciku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 dokładnie to jest Kramer (vide videocopilot.net) świetny reel chociaz momentami mogłoby być dynamiczniej. Warto było czekać aż się załaduje :) Czasami praca kamery kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oguRR123 Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 wow, dzieki za komentarze, nie spodziewalem sie tak cieplego przyjecia zwlaszcza ze reel sie troche laduje - btw nie uzywam after FX bo nie chodzi na moim kompie ale wiem ze bede musial sie go nauczyc(bo to industry standard) jak tylko kupie sobie nowe pudlo a musze przyznac ze na widok jakiegokolwiek produktu adobe dostaje torsji :-( buuu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 całkiem niezłe motion direction... ale mam wrażenie że większość pomysłów na animacje już gdzieś widziałem np http://www.dstrukt.com/_docs/showreel.html i ta muzykaa :) sory ale ciężko mi uwierzyć że ktoś kto robi takie animacje podkłada takie rytmy :p pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdeno Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 o wiele lepiej animujesz niż śpiewasz taki żarcik ;) reel bardzo git ! zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oguRR123 Napisano 7 Luty 2008 Autor Share Napisano 7 Luty 2008 nie no dstrukt to legenda jakich malo chyba... w sumie to przez niego zainteresowalem sie animacja i 'motion direkcja' wiec pewny influence musi byc xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Ty! Faktycznie Kramer przez KA. Niech i tak będzie ;) Demko dobre jak już pisałem. Jak się wkręcisz mocno w temat to na pewno dużo dobrego zdziałasz na polu motion design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi