Gość m3lm4n Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Na początek chciałem się przywitać, ponieważ to mój pierwszy post na forum. Od jakiegoś czasu oglądam prace na forum i sam coś tam w wingsie sobie modeluje. To pierwsza moja "skończona" praca. Piszę "skończona", bo nie mam pomyslu na ciąg dalszy chociaż widać, że aż się prosi. Postanowiłem pokazać coś ludzkości, aby dowiedzieć się czy podążam w dobrym kierunku. A teraz praca:
grzechv Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 super, tylko czemu taki samotny ten domek?? zrob cała wioske. XD (to raczej do dzialu v.i.p.)
carlosss Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 a gdzie jest wejście? :P gdzie okna gdzie cokolwiek żeby to przypominało dom :D
adi__ok Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 carlosss, wejście jest, tylko trzeba się przyjrzeć :P
Kimmi Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Idziesz w dobrym kierunku, ale jak byś nie napisał, że to jst dom to bym na to nie wpadł.
piksar Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Czy w założeniu miała to być pozostałość po spalonym domu ? Zwykle tyle zostaje z drewnianej hacjendy.
kamil.ochel Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 jest wejście ale mało widoczne. nie podoba mi się też powtarzająca się tekstura podłoża
FF Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Tekstura nie powinna sie powtarzać i powinno być widać dach. Wtedy by było super. Choć troche pusto.
streaker Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 sympatyczne :) zmiksuj teksture podłoża, żeby się nie powtarzała tak brzydko, dodaj może jakiś fog, żeby dodać uczucie głębi, no i wspomniane okna i dach
Maykel Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 no tak, ale załóżmy, że to Gosiewski... to przecież nie sięgnąłby do tej studni :-) a ten dzbanek to na na plecach musiałby nosić ;) Jak dla mnie kolory za mocne, ale pewnie znowu mam coś z oczami :/
pionix Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Całkiem przyjemnie i bajkowo :) Pusto trochę dookoła. Przydałoby się coś jeszcze dorobić. Maykel - Ty masz obsesję na punkcie kolorów chyba...;)
Maykel Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 nie no, wyjrzałem za okno i nie było tam aż tak zielono ;)
Ania Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 Witam kolejnego wingsowca na forum! Kolory trochę zbyt nasycone, zwłaszcza ten zielony na liściach i pomarańczowy w niektórych miejscach. W czym renderowałeś? Beczki mają dziwnie wklęsłe wieczka. Coś mi się wydaje że skala się delikatnie nie zgadza, ta fura jest wysokości drzwi, a do studni człowiek mojej wielkości nie dosięgnie. Albo tylko drzwi za małe. W tyle widać powtarzającą się teksturę. Przydałoby się jakieś minimalne urozmaicenie planu tylniego. Ale jak na pierwszą skończoną pracę to bardzo ładnie, mam nadzieję że jeszcze jakieś twoje prace tu zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi