Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Drug - próbowałem sobie wyobrazić krasnoluda w gorsecie jakimś:] O mało nie porobiłem w gacie ze śmiechu:D

A co do teksturki to takie same zastrzeżenia jak CH N S.

Napisano

za czysta twarz, usta sa straszmie czerwone, wreczn nienaturlanie, podobnie oczy widac ze to kula z nalozona mapka. ogolnie dobrze,ale popracowac jeszcze trzeba.zdcydowanie.

Napisano

Cze, czy ktoś może mi powiedzieć czy to było robione w 3DS max, bo jesli tak to w jaki sposób można zrobić tak idealnie precyzyjną siatkę (na samym początku), to chyba nie jest e.poly!!!?? :D

H..wa skóra i czerwone wargi.

Pozdr!

Napisano

Ok...wiecej w tym nie zmieniam..finalna texturka...moze Wam sie nei podobac...ale nam tak :P...dojda jeszcze wlosy,brwi,broda wiec bedzie lepiej wygladalo :)

pozdr

r7.jpg

a tutaj razem z ciałem

r8.jpg

Napisano

Może się nie znam, ale zupełnie mi się nie podoba:( Może jak dojdą materiałki i broda to lepiej to będzie wyglądało... Jego twarz do mnie nie przemawia. Jakaś dziwna jest:/

Napisano

trudno mi to ocenic bo jeszce nigdy niewidzialem krasnoluda bez brody :D

ale jest ciekawie....

a i moim zadniem powinien byc szerszy w tali i miec masywniejsze nogi (bo teraz wyglada trohe jak hobbit)...

Pozdrowienia...

P.S.:zreszta mam jeszce takie chore wrazenie ze on jest w w ciazy :P

Napisano

Nie wiem o co chodzi, model jest maxymalnie superowy ale głowa po oteksturowaniu jest jakaś dziwna, sam bym lepiej nie zrobił ale np Blizzard tak! I tak życze wam powodzenia Pablu!! :D