kozioo Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Drug - próbowałem sobie wyobrazić krasnoluda w gorsecie jakimś:] O mało nie porobiłem w gacie ze śmiechu:D A co do teksturki to takie same zastrzeżenia jak CH N S.
darkelf Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 buu buu, chyba nie tak jak ma byc... czekam na dalsze xperymenty... i te oczy bleee wywalic :D
saygon Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 za czysta twarz, usta sa straszmie czerwone, wreczn nienaturlanie, podobnie oczy widac ze to kula z nalozona mapka. ogolnie dobrze,ale popracowac jeszcze trzeba.zdcydowanie.
giegu Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Cze, czy ktoś może mi powiedzieć czy to było robione w 3DS max, bo jesli tak to w jaki sposób można zrobić tak idealnie precyzyjną siatkę (na samym początku), to chyba nie jest e.poly!!!?? :D H..wa skóra i czerwone wargi. Pozdr!
Badyl Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 hmm, gdzies kiedys czytałem ze krasnoludy maja ciemna cere, w roznych odcieniach brazu i czarne lub brazowe oczy. moze Ci sie przyda :)
Pablo Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Hmmm...poprawilem oczka...troche skore...ale ten zarost chyba usune..zreszta go zasloni broda :) pozdr
Carioca Napisano 18 Styczeń 2004 Napisano 18 Styczeń 2004 Eee ja tam zawsze krasnale wyobrażałem sobie jako czerstwe dziadki z pulchnymi policzkami i nosem jak kartofel :D
Pablo Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 W sprawach modelu to juz nei do mnie :P pozdr
Nimrod Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Na razie jak dla mnie dziwnie to wygląda, no cóż poczekam na brodę i wtedy się wypowiem.
Tomek Kosiorek Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 efekt straszliwie nienaturalny wg mnie
und3r Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Napisano 19 Styczeń 2004 No każdy widzi jak widzi :> Nie zabraniam nikomu widzieć krasnala jako starego-pijaka.. Ja go robię tak jak ja to widzę.
Pablo Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Ok...wiecej w tym nie zmieniam..finalna texturka...moze Wam sie nei podobac...ale nam tak :P...dojda jeszcze wlosy,brwi,broda wiec bedzie lepiej wygladalo :) pozdr a tutaj razem z ciałem
kozioo Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Może się nie znam, ale zupełnie mi się nie podoba:( Może jak dojdą materiałki i broda to lepiej to będzie wyglądało... Jego twarz do mnie nie przemawia. Jakaś dziwna jest:/
Dr0cK Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 trudno mi to ocenic bo jeszce nigdy niewidzialem krasnoluda bez brody :D ale jest ciekawie.... a i moim zadniem powinien byc szerszy w tali i miec masywniejsze nogi (bo teraz wyglada trohe jak hobbit)... Pozdrowienia... P.S.:zreszta mam jeszce takie chore wrazenie ze on jest w w ciazy :P
giegu Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 Nie wiem o co chodzi, model jest maxymalnie superowy ale głowa po oteksturowaniu jest jakaś dziwna, sam bym lepiej nie zrobił ale np Blizzard tak! I tak życze wam powodzenia Pablu!! :D
Rekomendowane odpowiedzi