hac Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 tak jak wspominalem zabralem sie za kompa ( bawie sie nowa technika ktorej narazie nie zdradzam....) no i tu od razu pytanie mam, chodzi o te wglebienia w powierzchni oznaczajace glosnosc itd..wycialem je ale prawie w ogole ich nie widac co z tym zrobic ?? i czy moze ma ktos zdjecie ze zblizeniem na nagrywarke LG taka jak na rys :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 poprostu zrob głebsze to ...ekhmmm...:)...wgłebienie niezle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 co to moda na komputery :) narazie to chamferbox + boolean :) nic szczególnego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 14 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2004 diabel tkwi w szczegolach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 zobaczymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 14 Styczeń 2004 Share Napisano 14 Styczeń 2004 no to symbole za płyciutkie chyba, mało je widać w kazdym razie... i to wejście jack coś mi nie pasuje.. za dużę światło (otworu) i za wąska obsadka... z tego co widze na moim cd grubośc obsadki to praiwe 1/4 światła otworu... I te przyciski wyglądają jakby jeden (prawy) był bardziej do przodu wysunięty.. ale może to tak światło tylko pada.. Ech czepiam sie a to dopiero pierwszy skrin... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 widze ze po miom komputerku kilka osob tez sie skusilo na tego typu projekt :) moze to i dobrze bo samochodow juz jest sporo co do tego projektu to wglebien nie widac bo jest za mocne swiatlo a poza tym to polecam jes zrobic bumpem co daje wieksza i latwiejsza kontrole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 dobra, maly update... tak to mniejwiecej bedzie wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 teksturka ciękiej jakości - potestuj z większą rozdzielczością tekstury - albo sam narysuj od początku anie wklejaj zdjęcia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 hmm. jak to narysuje to bedzie wygladalo identycznie, jak bede robil koncowy render to wrzuce w wiekszej rozdzielce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 bardzo dobrze. moja ocena 3- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 hehhe, jaka ty masz skale ocenianie w takim razie :P od 3= do 3 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Qrde nastepny komp, moze se jakas minibitwe zrobcie, to wtedy bedzie zabawa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 okej, kto chce minibitwe ??? w zasadzie mam b. malo wiec chetnie z kims pomodeluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 tak mniejwiecej bedzie wygladala kieszen + lampki i znaczki ktorych juz mi sie dzisiaj nie chcialo :P krytykujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 jakaś taka dziwna ta kieszeń.. po prostu :D no ale rózne sa kroje i modele... jak skończysz to się zobaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 15 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2004 jeszcze takiej nie widziales ?? kieszen z 2 wentylatorkami zamykana i otwierana suwakiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0-Arh+ Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 co nie zmiena faktu że wygąda brzydko :) wg. mojego skromnego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2004 hmmm, no coz, zazalenia do producenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 16 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2004 no wiec wieza wyglada narazie tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 narazie calkiem niezle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 16 Styczeń 2004 Share Napisano 16 Styczeń 2004 hmm masz taka sama bude jak ja, tylko ze ja mialem bodajze air tower i no troche ja pocioklem( i siebie przy okazji tez, ale pzez przypadek) codo modelu to nihc kolko przy cd bedzie lekko zebate. ogonie calkiem ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2004 no to kilka poprawek i juz chyba model wiezy ukonczyony bedzie oceniajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2004 i jeszcze takie ujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 17 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2004 hmmmm, 0 krytyki :)) machnalem monitor ale jakos srednio mi sie podoba - co myslicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Calkiem, calkiem :) Monitor wyglada troche jak telewizor, moglbys mu dorobic wciecia z tylu i troche zmniejszyc obudowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 hmm, tylko ze to jest takie bydle, ctx 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 co do paczki to przyciski power i reset powinienes poprawic a konkretnie zrob wieksze szpary i wsun krawedzie do srodka, i jeszcze szpara na stacje dyskow doida i przycisk wysuwania powinny byc szerzej rozstawione a ten profilowany dol w szparze troche szerszy (tak zeby dyskietke latwiej zlapac) a co do monitora to : 1 obudowa zazwyczaj sklada sie z 2 czesci ;) 2 zrob jakis panel LCD z gazety, ja tez robilem kompa i odpuscilem sobie moj monitor bo wszyscy by sie z niego smiali (14\" i do tego niezla banka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 19 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2004 taak o przyciskach wiem, ale jakos sie zniechecilem do tego.... poza tym sesja wkrotce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 tower finished Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 mam taka sama bude ;S.. chyba tez wymodeluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 dawaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 moze zmienie topic....nasze budy i kto bedzie chcial to wrzuci swoja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 nie posluchales mnie :P a ja chcialem dobrze jeszcze raz: szpara powinna byc troche wezsza a przycisk wysuwania i dioda powinny byc szerzej rozstawione a wklesniecie miedzy nimi szersze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 hmmm, jestes tego calkowicie pewien ?? ja mam taka obudowe i rysowalem na wymiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 z tego co widze to szrokosc szpary stacji wynosi okolo 70% szerokosci duzej maskownicy a u ciebie jest troche wiecej, zajrzyj TUTAJ , moze to nie najlepszy przyklad ale cos kolo tego to powinno wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 heh, co za samoreklama :)) zerknij na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 no dobra dam ci juz spokoj :) ale jesli bys to wyrenderowal z przodu to podejrzewam ze by sie to nie pokrylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 specjalnie dla ciebie, zebys juz nie marudzil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 okej, machnalem moja klawiaturke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Jeśli robisz taką obudowę, jaką umiesciles na zdjęciu, to wycięcie na stacje dyskietek jest złe:P A klawiaturka ma dziwne klawisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 a moze jakis szczegol... ( odnosnie tego zlego wyciagniecia) no a klawiatura moze i ma dziwna klawisze, ale taka juz jest ( fujitsu siemens) mozesz sobie poszukac i sprawdzic :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Chodzi mi o to wycięcie, w które mieści siepalec przy wyciąganiu dyskietki. Powinno być bardziej po lewej stronie, a nie po środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Mógłbyś od razu oteksturować tą klawiaturę, by od razu było lepiej wszystko widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 taa, narazie nie chce mi sie teksturowac :P a co do tego co mowil kozioo to moze i racja ale na tym etapie jest juz to raczej nie do zmienienia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 chm... \"ogólnie bardzo dobrze! calosć dobra... daje ocene dostateczną! dopuszczejący, siadaj do ławki! Masz niedostateczny\" ;) (tak powiedzialaby moja stara babka od Chemi) ;) Tak na serio to zapowida sie ciekawie... poprostu kolejny PC. Pozdrawiam i życze milego texturowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 hehe, ciekawa kobieta ( pewnie za duzo chemii) :D brak mi koncepcji na koncowa scene.... moze ktos rzuci pomyslem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Jak już wcześniej pisałem przy poprzednim komputerze - sugeruję SERWIS komputerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2004 hmm, ja myle o takim czyms jak np fajny wypasiony sprzecik na malej wyspie na srodku morza... nie chce robic tandetnej scenki typu - komputer w pokoju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 W takiej scenerii bardziej by pasował laptop ale jak chcesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi