Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to założyłem sobie teczkę... Duża większość prac będzie jednak hadłerowo - analogowa ponieważ z tabletem ( narazie niestety bardzo kiepskim ) powoli sie od jakiegoś czasu oswajam... fotoszopy, paintery, artrejdże..... szukam sobie wygodnego środowiska pracy

pozdrawiam i zapraszam!!

oczywiście nadmienić muszę, że duża część prac można by zaliczyć do kategorii WIP

37f24342e49edae7.jpg

655926ef846094d3.jpg

3ae7a4e676f6d047.jpgb1b4ba2a9f576a81.jpg

A to skrzynka, z lewej wieko a z prawej środek :)

eed5983af5fa6339.jpg

a7e1e321920cd545.jpg

528b5f4119466a15.jpg

07623e7272b50e2f.jpg

0303d44d83bd3408.jpg

a0fc00d42fce3d25.jpg

a Pana Rybę z Robotem to aż na stołeczku muszę malować... tak samo jak pierwszy obraz

40450cdb41b06806.jpg

na koniec kawałeczek komiksu i zdjęcie pracowni... kilku Chłopaszków zarejestrowanych tutaj dobrze zna tę pracownię.. :)

3eea23211797eee4.jpg

94aecd0129c33ecf.jpg

No i obiecuje ze pojawią sie tabletowe malowidła... niech tylko sie swobodniej poczuję

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehehe no nareszcie sie pokazal :) Kurde nie widzalem tej laski w kapturze skadrowanej- ale to pewnie to jakis wczesniejszy..pracuj pracuj! kurde tez musze do teki wrzucic swoj hardware- zainspirowales mnie ;)

Napisano

Ja pierdzielę. Kopara na podłodze. Kadry komiksu mistrzostwo! Także póki co za swój jeszcze się nie biorę ;)

Budynki wyglądają na zgrabnie pomalowane fotografie, ale pewnie tak nie jest? Świetne połączenie plamy i kreski. Po prostu zazdroszczę, bo jestem maniakiem takiego rysowania/malowania. O reszcie się nie wypowiem, bo to nie moja dziedzina. Salut!

Napisano
  • Autor

f61683e6ae4e2d12.jpg

Taki szkic olejny... miedzy pol godziny a godziną... gokladnie nie liczylem Moze model pamieta:)

Napisano

rewelacja!!! super na prawde, zazdroszcze pracowni, taka przestrzeń, co ja bym dał...

Napisano

tak tez myslalem ze to jakaś salka na asp, zrobiłem głębszą rozkminkę po przypostowaniu ;)

Napisano

zastanawiam sie tylko, kiedy uporasz sie ze mną.... a moja opinia na temat namalowanego Selfa... niezmienna - super, a ile śmiechu przy tym było...=)

Napisano
  • Autor

michalogorek - chciałbym zobaczyć.. tudzież przeczytać które to są te niepasujące fragmenty... zaciekawiło mnie to

roman :) licze na to ze jeszcze mi popozujesz... widziałem ze Danielek jest dłubnięty dalej

Napisano

a i pewnie że "pozne"! może w końcu gdzieś będę podobna=)))

Danieluniek dłubnięty ale nie dodłubany, jeszcze godzinka i będzie finito!

Napisano
  • Autor

Panie ogórek... Pan mi tu z frojdem nie wyjeżdżaj bo ja frojda obrazy to na pamięć znam... :) przynajmniej te co znam..jest w pierwszej piątce malarzy, którzy powodują u mnie nogi z waty... zaliczają sie do nich jeszcze rembrandt, saville i inne nerdrumy czy witkiny

a korektę przyjąłem do wiadomości..

Napisano

akryle rulez :) grejt dżob, kip puszyn ;] i odswiezaj no czesciej ten watek

Napisano

as aj sed bifor....syrenka....no i ta panienka na 3-im kadrze mocno daje rade. Pozdro

Napisano

nareszcie sie pokazal.. naprawde fajne ostatnie prace ;] dejli spiding iz ryli fan - pozdro!