prorok601 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 No to założyłem sobie teczkę... Duża większość prac będzie jednak hadłerowo - analogowa ponieważ z tabletem ( narazie niestety bardzo kiepskim ) powoli sie od jakiegoś czasu oswajam... fotoszopy, paintery, artrejdże..... szukam sobie wygodnego środowiska pracy pozdrawiam i zapraszam!! oczywiście nadmienić muszę, że duża część prac można by zaliczyć do kategorii WIP A to skrzynka, z lewej wieko a z prawej środek :) a Pana Rybę z Robotem to aż na stołeczku muszę malować... tak samo jak pierwszy obraz na koniec kawałeczek komiksu i zdjęcie pracowni... kilku Chłopaszków zarejestrowanych tutaj dobrze zna tę pracownię.. :) No i obiecuje ze pojawią sie tabletowe malowidła... niech tylko sie swobodniej poczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 ladnie operujesz kolorem, co to za pracownia? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Dużo nie zmarnowanej farby. Świetne malunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 barzo fajne obrazy. pierwszy rewelacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Hehehe no nareszcie sie pokazal :) Kurde nie widzalem tej laski w kapturze skadrowanej- ale to pewnie to jakis wczesniejszy..pracuj pracuj! kurde tez musze do teki wrzucic swoj hardware- zainspirowales mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim666 Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 Ja pierdzielę. Kopara na podłodze. Kadry komiksu mistrzostwo! Także póki co za swój jeszcze się nie biorę ;) Budynki wyglądają na zgrabnie pomalowane fotografie, ale pewnie tak nie jest? Świetne połączenie plamy i kreski. Po prostu zazdroszczę, bo jestem maniakiem takiego rysowania/malowania. O reszcie się nie wypowiem, bo to nie moja dziedzina. Salut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 Taki szkic olejny... miedzy pol godziny a godziną... gokladnie nie liczylem Moze model pamieta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 rewelacja!!! super na prawde, zazdroszcze pracowni, taka przestrzeń, co ja bym dał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 ta pracownia to w lodzkiej ASP :)jest tam troche takich... ;) a malunki wymiatają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 tak tez myslalem ze to jakaś salka na asp, zrobiłem głębszą rozkminkę po przypostowaniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 dobra pracka majster- oleje rządzą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 zastanawiam sie tylko, kiedy uporasz sie ze mną.... a moja opinia na temat namalowanego Selfa... niezmienna - super, a ile śmiechu przy tym było...=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 michalogorek - chciałbym zobaczyć.. tudzież przeczytać które to są te niepasujące fragmenty... zaciekawiło mnie to roman :) licze na to ze jeszcze mi popozujesz... widziałem ze Danielek jest dłubnięty dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 jak ci dlubne..przyjdz do szkoly kiedys a nie szpachlujesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 a i pewnie że "pozne"! może w końcu gdzieś będę podobna=))) Danieluniek dłubnięty ale nie dodłubany, jeszcze godzinka i będzie finito! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 Panie ogórek... Pan mi tu z frojdem nie wyjeżdżaj bo ja frojda obrazy to na pamięć znam... :) przynajmniej te co znam..jest w pierwszej piątce malarzy, którzy powodują u mnie nogi z waty... zaliczają sie do nich jeszcze rembrandt, saville i inne nerdrumy czy witkiny a korektę przyjąłem do wiadomości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 13 Październik 2008 Autor Share Napisano 13 Październik 2008 taki WIP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 13 Październik 2008 Share Napisano 13 Październik 2008 akryle rulez :) grejt dżob, kip puszyn ;] i odswiezaj no czesciej ten watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prorok601 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 as aj sed bifor....syrenka....no i ta panienka na 3-im kadrze mocno daje rade. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 ju noł łot de kolor is. gud for ju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 nareszcie sie pokazal.. naprawde fajne ostatnie prace ;] dejli spiding iz ryli fan - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonyyy92 Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 dojebane malarstwo:) zapraszam do mnie:) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=94348 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 22 Czerwiec 2014 Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Wstyd mi, że wcześniej nie znałem. Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 23 Czerwiec 2014 Share Napisano 23 Czerwiec 2014 to po 6 latach wykopujecie teczki? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi