Napisano 11 Luty 200817 l drobiazgi na biurko w projekcie ktory aktualnie robie ( dla siebie ) referki: poczatek: i zmapowane sluchaweczki:
Napisano 11 Luty 200817 l masz pare trójkątów w cowon'ie d2 ale usuwanie ich było by tylko formalnością
Napisano 11 Luty 200817 l Autor tzn ktore ? :) ( czasem lepszy trojkat niz 5kat :) maly up - widac jak bardzo maly jest ten player ( a jak gra ohhh :) )
Napisano 11 Luty 200817 l bardzo ładnie:) świetny ten render słuchaweczek:>. aa i zmien nazwe wątku:P
Napisano 11 Luty 200817 l Autor dzieki grigoriob - docelowo chcialbym to wyrenderowac w tym pokoiku do ktorego to robie ale moze zrobie osobna scenke ( zobaczymy )
Napisano 13 Luty 200817 l Autor walcze z jack-iem ( te niby niezweldowane polowki to sa specjalnie przynajmniej to to wyglada w oryginale - tzn laczenie polowek )
Napisano 14 Luty 200817 l Autor dzieki piksar. jack bedzie widoczny wiec nie chcialem zrobic tego na odwal sie ... co prawda to laczenie jacka z kablami sluchawek raczej widoczne nie bedzie ale lepiej miec niz nie miec :)
Napisano 15 Luty 200817 l Autor dzis mam troche czasu "dla siebie" wiec moze porobie materialy tylko nie wiem czy go "uzywac" czy prosto z pudelka ?
Napisano 15 Luty 200817 l ja tam bym dal pare rysek. imo wydaje mi sie ze ta krawedz nad minidżekiem nie powinna mieć takiego dużego chamfera.
Napisano 15 Luty 200817 l bardzo ladny modelling. Podobaja sie mi siateczki - bardzo przemyslane. Pracuj dalej bo jest spoko :)
Napisano 15 Luty 200817 l Autor :) dzieki za komenty. podrzuce pozniej render scenki bez materialow nie bede odbieral wam przyjemnosci z ogladania tego raz jeszcze w finished :)
Napisano 4 Marzec 200817 l Autor wycinek renderka testowego ( nie chce pokazywac za duzo ) wlasciwie zostaly drobiazgi ( calosc jednak bede renderowal w innej scenie niz myslalem na poczatku )
Napisano 11 Marzec 200817 l Autor kolejny test ( nie pokazuje calosci bo nie bede mial czego pokazac w finished ) mam gotowe: modele wszyskiego co bedzie w kadrze i 90% mapek brakuje: checi i czasu :)
Napisano 11 Marzec 200817 l Autor dzieki, ogolnie jestem zmartwiony iloscia komentarzy :P ( poprawilem te rzeczy ktore byly "wytkniete" ) chociaz jak nie piszecie to moze sie wszystkim podoba :).te testy troche sie ciagna renderek np. 1000x700 liczy sie 3h ( lc+qmc na wysokich ustawieniach + testowane materialy 30++ sub )
Napisano 11 Marzec 200817 l tak jak 2 posty podemna wyglada super ;) jedyne co mi niezbyt pasuje to cienie ktore sa jak dla mnie troche za slabo widoczne
Napisano 11 Marzec 200817 l Autor dzieki cienie to jeden vray + hdri (+ kilka omni do speculara ) ogolnie wedlug mnie sa ok ( moze ten kawalek rendera taki nijaki )