Napisano 12 Luty 200817 l Heloł, bede w tamtych okolicach, może jakieś pifko zrobimy ? Dajcie cynk, jak w Kraku to zarezerwuje hotel, jak w Katolicach to Valery się deklarował że mnie prześpi. Co wy na to ?
Napisano 12 Luty 200817 l oczywiście katowice :) tylko dlaczego 28? to jest czwartek, a w piątek trzeba by iść do pracy. jeśli jest możliwy tylko czwartek no to damy rade, ale jak jest taka opcja to wolałbym piątek :)
Napisano 12 Luty 200817 l Autor piątek musi być, nie bedzie ostro bo w piatek musze rano dosiąść focusa i dowieźć do Wrocka. W czwartek mam wykład w Krakowie na Politechnice
Napisano 12 Luty 200817 l Jak na razie 3:3 Ja jestem za katowicami czyli 4:3 dla śląska :D ...:::edit:::... piksar - co ty wykładasz ?
Napisano 12 Luty 200817 l piątek musi być, nie bedzie ostro bo w piatek musze rano dosiąść focusa i dowieźć do Wrocka. W czwartek mam wykład w Krakowie na Politechnice w takim razie ja jednak pewnie wezmę wolne na piątek :) piksar - co ty wykładasz ? kafelki? a może towar na półki? a serio to przyłączam sie pytania? bo już raz robiłeś za profesora w muzeum we warszawie :)
Napisano 13 Luty 200817 l Autor "Nowoczesne stacjonarne i przenośne systemy monitorowania poziomu drgań maszyn wirnikowych oraz narzędzia do szybkiego osiowania wałów i ich wyważania" wykład to może przesada, ale cośtam musze pogadac i zrobic prezentację
Napisano 18 Luty 200817 l Autor szit a ja 28 bede w katowicach, chyba ze znajdziemy nocleg w Kraku dla 4 osob (chveti, AG, ja i Valery) bo niewykluczone ze 29 wyskoczymy do Zakopca
Napisano 18 Luty 200817 l Klicek - jak będziesz to dawaj znać, jak nie dasz to będzie plaskacz. Piksar - miejsce dla 5tego do Zakopca będzie?
Napisano 19 Luty 200817 l szit a ja 28 bede w katowicach, chyba ze znajdziemy nocleg w Kraku dla 4 osob (chveti, AG, ja i Valery) bo niewykluczone ze 29 wyskoczymy do Zakopca dobrze wiedzieć :D
Napisano 19 Luty 200817 l Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków :d
Napisano 20 Luty 200817 l Hmmmm..... A ja zaś w czwartek nie mogę do Kraka, bo szkoła mnie nie lubi i muszę siedzieć... Chyba że ktoś wpadnie do Oświęcimia do lokalu Poziomka ;) Niedaleko OCK czyli Oświęcimskiego Centrum Kultury :D bo we wredny czwartek kończę o 15.... po 4h grafiki komputerowej (zbijanie bąków)
Napisano 24 Luty 200817 l Autor Niewykluczone że zlotowóz z wesołą drużyna z WROCKA, TYCHÓW, GLIWIC i KATOWIC zawita w porannym czasie 28 lutego do Krakowa w drodze do ZAKOPANEGO - autogrtafy będa rozdawane na hasło max3d.pl koło Wierzynka w krakowie do 12.00 a potem w Zakopanem koło restauracji "PICZ MARYNY" do około 18.00
Napisano 27 Luty 200817 l Dla tych co chcą mieć ze mną ładne zdjęcie to czekamy na rynku jakieś 1,5-2h :) między 10-12. Ktoś sie stawi czy śpicie?
Napisano 28 Luty 200817 l Hihiehie No to czekamy na Relacje Ekipy która kilka minut temu odemnie odjechała :P POzdro :D
Napisano 28 Luty 200817 l Hah to był chyba max3d.pl trip życia prawie, nie mogę już się śmiać więcej. :D AG, piksar - pamiętać o CUT'ach. zdjęcia jutro ;)
Napisano 28 Luty 200817 l Ale jajca AG chyba bluze u mnie zostawił xD AG jeśli to twoja to ci podrzuce w kwietniu ją do Gliwic :D
Napisano 29 Luty 200817 l Foty.... Fotyyy.... Skanduje tłum USerów głodnych na foottyyy... Fooottyyy.... :D ( niemogłem sie powstrzymać)
Napisano 1 Marzec 200817 l Hah to był chyba max3d.pl trip życia prawie, nie mogę już się śmiać więcej. :D AG, piksar - pamiętać o CUT'ach. zdjęcia jutro ;) jutro było wczoraj, a zdjęć i tak niema poza tym jak już dajesz jakąś fote to nie dawaj takiej na której wyglądam jakbym niewyglądał :p podróż była super, w życiu sie tak nie ubawiłem w jeden dzień :) koleś ze smarta oraz "ta druga" sytuacja sprawiły że ze śmiechu bolał mnie brzuch oraz ochrypłem. mam nadzieję że jeszcze będą okazje na kolejną szaloną podróż, nieważne gdzie bo i tak będzie zajefajnie :) PS. właśnie wróciłem z łodzi, mam papier że studiuje i chyba uda mi sie wymigać po raz kolejny od wku ;) dowiem sie w poniedziałek jak bede we wrocławiu w wku
Napisano 2 Marzec 200817 l drzewa za chveti'm też jakieś kombinowane :P ale zdjecie wygląda bardzo fajnie :)
Napisano 2 Marzec 200817 l Autor teraz widze ze cos pochrzanilem, ale zgadnijcie kto jest wklejony ? zaraz cos moze jeszcze zapodam