piksar Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Heloł, bede w tamtych okolicach, może jakieś pifko zrobimy ? Dajcie cynk, jak w Kraku to zarezerwuje hotel, jak w Katolicach to Valery się deklarował że mnie prześpi. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 jestem za katowicami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Kato . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 krakow :] . tez moge przespac kogos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 oczywiście katowice :) tylko dlaczego 28? to jest czwartek, a w piątek trzeba by iść do pracy. jeśli jest możliwy tylko czwartek no to damy rade, ale jak jest taka opcja to wolałbym piątek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Luty 2008 Autor Share Napisano 12 Luty 2008 piątek musi być, nie bedzie ostro bo w piatek musze rano dosiąść focusa i dowieźć do Wrocka. W czwartek mam wykład w Krakowie na Politechnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Ja jestem za Krakowem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 kraków, dawno u nas meetingu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Jak na razie 3:3 Ja jestem za katowicami czyli 4:3 dla śląska :D ...:::edit:::... piksar - co ty wykładasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 piątek musi być, nie bedzie ostro bo w piatek musze rano dosiąść focusa i dowieźć do Wrocka. W czwartek mam wykład w Krakowie na Politechnice w takim razie ja jednak pewnie wezmę wolne na piątek :) piksar - co ty wykładasz ? kafelki? a może towar na półki? a serio to przyłączam sie pytania? bo już raz robiłeś za profesora w muzeum we warszawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 piksar - co ty wykładasz ? sztachety na żuka bo remont robia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 kato :P (jakis ciwkawy wykład ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 Krak :) dziesięćznaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 katowice rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Luty 2008 Share Napisano 13 Luty 2008 wroclaw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Luty 2008 Autor Share Napisano 13 Luty 2008 "Nowoczesne stacjonarne i przenośne systemy monitorowania poziomu drgań maszyn wirnikowych oraz narzędzia do szybkiego osiowania wałów i ich wyważania" wykład to może przesada, ale cośtam musze pogadac i zrobic prezentację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 jestem za Krakowkiem :D tylko bez mocnych i duzo-wielo trunkow prosze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 mozliwe ze 28 mego bedziemy z Leru w kraku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 szit a ja 28 bede w katowicach, chyba ze znajdziemy nocleg w Kraku dla 4 osob (chveti, AG, ja i Valery) bo niewykluczone ze 29 wyskoczymy do Zakopca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 jeśli mogę się wcisnąć, to łapie się na Kraków... pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KisieL_MAD Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Krakow !!!!!!! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Klicek - jak będziesz to dawaj znać, jak nie dasz to będzie plaskacz. Piksar - miejsce dla 5tego do Zakopca będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 szit a ja 28 bede w katowicach, chyba ze znajdziemy nocleg w Kraku dla 4 osob (chveti, AG, ja i Valery) bo niewykluczone ze 29 wyskoczymy do Zakopca dobrze wiedzieć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków Kraków :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Hmmmm..... A ja zaś w czwartek nie mogę do Kraka, bo szkoła mnie nie lubi i muszę siedzieć... Chyba że ktoś wpadnie do Oświęcimia do lokalu Poziomka ;) Niedaleko OCK czyli Oświęcimskiego Centrum Kultury :D bo we wredny czwartek kończę o 15.... po 4h grafiki komputerowej (zbijanie bąków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Niewykluczone że zlotowóz z wesołą drużyna z WROCKA, TYCHÓW, GLIWIC i KATOWIC zawita w porannym czasie 28 lutego do Krakowa w drodze do ZAKOPANEGO - autogrtafy będa rozdawane na hasło max3d.pl koło Wierzynka w krakowie do 12.00 a potem w Zakopanem koło restauracji "PICZ MARYNY" do około 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 jestesmy w kraku miedzy 9.00 a najpewniej 12 i potem wieczorem znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Dla tych co chcą mieć ze mną ładne zdjęcie to czekamy na rynku jakieś 1,5-2h :) między 10-12. Ktoś sie stawi czy śpicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 ja już ustawiony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Luty 2008 Autor Share Napisano 27 Luty 2008 Klicor coś w Kraku jest odezwij sie 502 005 449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Hihiehie No to czekamy na Relacje Ekipy która kilka minut temu odemnie odjechała :P POzdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Hah to był chyba max3d.pl trip życia prawie, nie mogę już się śmiać więcej. :D AG, piksar - pamiętać o CUT'ach. zdjęcia jutro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 właśnie.. zdjęcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Ale jajca AG chyba bluze u mnie zostawił xD AG jeśli to twoja to ci podrzuce w kwietniu ją do Gliwic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 gdzie zdjęcia??? qrde dawac mi tutaj też film, AG przetraw go i zapodaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Foty.... Fotyyy.... Skanduje tłum USerów głodnych na foottyyy... Fooottyyy.... :D ( niemogłem sie powstrzymać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Cholera, a mnie , jak zwykle, minęło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 A pisaliśmy, pisaliśmy. Ardeni, Valery , piksar , AG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 prawie "Team A" :P :P :P W oczekiwaniu na ciuchcię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 no było supa, koleś w smarcie wymiatał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 film jest ze mna w Lądku, wiec bedzie najszybciej w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Tak z ciekawości Piksar - jaki miałeś wykład w Krku?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Hah to był chyba max3d.pl trip życia prawie, nie mogę już się śmiać więcej. :D AG, piksar - pamiętać o CUT'ach. zdjęcia jutro ;) jutro było wczoraj, a zdjęć i tak niema poza tym jak już dajesz jakąś fote to nie dawaj takiej na której wyglądam jakbym niewyglądał :p podróż była super, w życiu sie tak nie ubawiłem w jeden dzień :) koleś ze smarta oraz "ta druga" sytuacja sprawiły że ze śmiechu bolał mnie brzuch oraz ochrypłem. mam nadzieję że jeszcze będą okazje na kolejną szaloną podróż, nieważne gdzie bo i tak będzie zajefajnie :) PS. właśnie wróciłem z łodzi, mam papier że studiuje i chyba uda mi sie wymigać po raz kolejny od wku ;) dowiem sie w poniedziałek jak bede we wrocławiu w wku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Przez to że doklejałeś się w szopie ucięło mi nogę i sklonowało kaptur :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Fajne zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 drzewa za chveti'm też jakieś kombinowane :P ale zdjecie wygląda bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Marzec 2008 Autor Share Napisano 2 Marzec 2008 teraz widze ze cos pochrzanilem, ale zgadnijcie kto jest wklejony ? zaraz cos moze jeszcze zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 AG jest wklejony, nie ma pod nim Cienia na drągalu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Don Pedallo się nie spisał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi