Napisano 16 Styczeń 200421 l Nie mial to być na początku zaden obrazek, trafiłem na concept arty Ryana Church`a z gwiezdnych wojen i chcialem sobie namalować jedną z wież jaka tam znalazłem... a potem jak siadałem do kompa to czasem coś domalowałem... godzinka tu, pół godziny tam bo sesja nastała... i tak od 3 dni... no i mi wyszedł taki widoczek... pzdr...
Napisano 16 Styczeń 200421 l raczej ci wyszla dune niz gwiezdne wojny szczegolnie mi sie podoba syntetyczne ujecie tych skal na prawo. moglbys troche zroznicowac faktury i materialy tych budynkow - teraz wszystko wyglada jak ceramika. no i wszystko takie monochromatyczne tylko troopersi niebiescy - widac ze to obcy element w tym srodowisku :)
Napisano 16 Styczeń 200421 l Koncepcik ładny :) podoba mi sie otoczneie transporterów i żółnierzy. Jednak reszta potratowana zbyt ogolnie, brakuje mi ostrości z bliska i ginących w kurzu budynków i murów. Troche ogień palstyczny, i jak juz kru wspomniał, ceramika.No i pociski z działa, brakuje w nich czegoś. Mimo to praca ładna :)
Napisano 16 Styczeń 200421 l Autor hmm..i tak lepiej niz myslalem...dzieki ... wiem ze dużo jeszcze temu brakuje, ale to mój pierwszy krajobrazik to siem pochwalić chcialem... :D pozdrowienia....
Napisano 16 Styczeń 200421 l Jeszcze to trochę dopracuj i będzie bardzo ładnie :-) Na razie najlepiej jest w lewym dolnym rogu :-) Te strzelające machiny- super!
Napisano 16 Styczeń 200421 l fajne. troche mdlo od kolorow, ale mzoe byc, brakuje jeszcze przeciwnikow dla tych atakujacych :)
Napisano 17 Styczeń 200421 l Bardzo fajny koncepcik...brakowało mi tych klimatów na forum ;) Popracuj jeszcze pzez tych parę kolejnych dni nad tym obrazkiem, uwzględniając rady \"kolegów forumowiczów\" :D Pozdr
Napisano 18 Styczeń 200421 l Autor mialem juz tego nie tykać... ale na taki odzew nie liczyłem, wiec troche to przemeblowałem ;) pozdrawiam...
Napisano 18 Styczeń 200421 l teaz jest jeszcze ładniej ;) Wpadles na doby pomysl z tym pyłem wzbijanym przez atakujących...:) Możesz jeszcze dodać większej głęboości...to znaczy podkreślić nieco krawędzie itp. Dodaj jeszcze większego realizmu...pzypatrz się jeszcze raz obrazom Ryana Church`a, a będziesz wiedział o co mi chodzi ;) Powodzenia !! ;)
Napisano 18 Styczeń 200421 l Pył wyszedł ok, poza tym zmian niewiele, licze ze zrobisz z tego wip i dopracujesz pracke,chyba ze wolisz ją zostawic na poziomie konceptu :)
Napisano 18 Styczeń 200421 l a mi sie nie podoba ten pyl - to znaczy pomysl dobry, ale sam ten pyl jakis taki byle jaki...
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor wogóle to sie kolory coś dziwne zrobiły...pył jakiś różowy?...chyba przez kompresje bo na orginale jest ok... Tiger: ciągnąl to juz tego nie bede bo wogole nie czuje tej pracki... powstawała tak fragment po fragmecie jak napisalem to tez i w niektorych miejscach jest inaczej wykonczona niz w innych... zreszta pomysl nie do konca moj... wiec juz tego nie rusze za odpowiedzi serdecznie dziekuje.... w 3d pewnie by mozna...ale sobie urlop od 3d zrobilem... i na razie na plaskim sie skupiam... pozdrawiam...
Napisano 26 Styczeń 200421 l Druga wersja znacznie lepsza. Ten dymek bardziej z prawej dałeś mocniejszy przez co cała kompozycja się trochę przechyliła i nadała dynamizmu scenie. Widać, że to pole walki. I drugi plan współgra z pierwszym, wcześniej był bardziej szkicowy. Super pracka jak dla mnie.
Napisano 26 Styczeń 200421 l A szkoda ze to tak zostawisz...No nikt nie bedzie Ciebie zmuszal, mimo ze zarys pracy przekonuje i chetnie obejrzałby jej dalszy rozwój.Licze cicho zatem na nastepne pracki, w podobnym klimacie :)