SCORPI Napisano 1 Styczeń 2003 Napisano 1 Styczeń 2003 He he booms, od teraz mówie ci gromowładny ;) fajnie to ująłeś
teluumen Napisano 1 Styczeń 2003 Autor Napisano 1 Styczeń 2003 Jak widac niekomu tu nie mozna dogodzic :P. Niektorych to motywuje a innych poprostu doprowadza do szewskiej pasji... Moze cos jeszcze wymysle, ale gapie sie na to juz tak dlugo i tak duzo staram sie przewidziec ze dostaje powoli na glowe. Kto np. w roku 2240 budowal struktory ktore podlegaja klimatowi czy terenowi. Tak wiec powinny sie unosic i wykozystywac systemy antygrawitacyjne. Ich wyglad ograniczono do takiego minimum by nie stawialy oporow przy jakich kolwiek silach na nie dzialajacych. Pojazdy tak samo, po jaka cholere ladowac szczegolow a szczwegolow, przeciez wszystkie te pierdoly (wybaczcie) sa na tyle delikatne izarazem wazne ze powinny byc w srodu nie na zewnatrz. Pancerz ma stanowic idealna ochrone, na tyle oplywowa by pociski sie po niej zssuwaly a nie zatrzymywaly na poszczegolnych zalamaniach. Oczywiscie wszystko sobie mozna w ten sposob wytlumaczyc i nie o to w tym chodzi. Kazdy ma swoj poglad na jakas sprawe i trzeba to uszanowac. Rozumiem ze chcecie pomoc, macie swoje wizje na ten temat i bardzo dobrze (czesto to podsowa nowe mysli), za to dziekuje bo mi bardzo pomogliscie. Ale to jasnej nieprzemakalnej nie wszystko musi byc odrazu widoczne :)
Gość User190 Napisano 2 Styczeń 2003 Napisano 2 Styczeń 2003 Dawno tu nie byłem, ale napiszę tylko jedno - bardzo ładnie to wszystko wygląda... ofkoz, mogłoby być więcej dymu, walki, ognia, ale to jest zima i wogóle - nieźle to wykombinowałeś...
teluumen Napisano 3 Styczeń 2003 Autor Napisano 3 Styczeń 2003 Koniec.. Wiecej nie wysylam. Moze jak ktos mnie ladnie poprosi o renderingi samego pojazdu :P. Koniec, koniec, koniec. Nie ma Blura, nie ma DOF bo musial bym ta bitw skonczyc za miesiac a na to mnie nie stac psychicznie i jak sadze finansowo :). Powodzenia dla innych napalencow ktrzy przysapili do tej bitwy!!! PS. Podziekowania dla Leszka Magury za konsultacje i podowiedzi.
marczak Napisano 3 Styczeń 2003 Napisano 3 Styczeń 2003 mnie sie bardzo podoba :) pamietaj ze DOF mozna zrobic w kilka sekund jako render-effect
boms Napisano 3 Styczeń 2003 Napisano 3 Styczeń 2003 tak, ta wersja kolorystyczna zdecydowanie bardziej mi sie podoba...
saygon Napisano 4 Styczeń 2003 Napisano 4 Styczeń 2003 zielony laserek bardziej mi sie podobał, ale scenka niezla.
azazel Napisano 5 Styczeń 2003 Napisano 5 Styczeń 2003 mma dla ciebie propozycje nie do odrucenia ... a mianowicie nieg ;d sineg ktory leci prosto na kamere a do tego wszystkiego dodabe blur ... zajebiscie by to wygladalo .. nadolo by to dynamicznosci calej scenie i takie tam ... moze sie myle .. ale zrob cos dlamnie i rozwaz to ;D nara
teluumen Napisano 5 Styczeń 2003 Autor Napisano 5 Styczeń 2003 Kazdy by chcial blura... Nawet ja. Tylko nie wiem jak uzyskac dobry efekt majac do dyspozycji Brazil\'a 1.0. Tam jest tylko Image motion blur.. A on jest beznadziejny do tego celu. Ale moze jeszcze pokombinuje.. Jak jeszcze mamy czas do 30 :)
SCORPI Napisano 5 Styczeń 2003 Napisano 5 Styczeń 2003 Możesz przecież użyć do tego video posta :) tylko długo by to trwało...
Bremen Napisano 5 Styczeń 2003 Napisano 5 Styczeń 2003 niom ladnie...ladnie...ale czemu zmnieniles te swiatelka przy pojazdach na czerwone ? Wydaje mi sie ze lepiej wygladaly zielone ale reszte zostaw...pasuja te zimne kolory :)
Gith Napisano 8 Styczeń 2003 Napisano 8 Styczeń 2003 Greetings! Noo pieknie, super scenka... jak zrobiles takie ladne glow silnikow (wlasciwie spalin)?
teluumen Napisano 8 Styczeń 2003 Autor Napisano 8 Styczeń 2003 Wiecie ze juz mi sie nie podoba? Zaczne chyba robic wnetrze kabiny... I jak sadze w ogole wyeliminuje przypuszczenie ze tam siedzi czlowiek. A co do slilnikow to srednio jestm zadowolony, a tutorialka mozesz znalesc na www.secondreality.ch .
teluumen Napisano 2 Luty 2003 Autor Napisano 2 Luty 2003 Moze sie jeszcze nie spoznilem... Wybaczcie ale przez tydzien mnie nie bylo, a akurat wczesniej max.3d nie dzialal to ost. update wysylam teraz... Qrna... Innsbruck-Wawa w 20 godzin... he he...
saygon Napisano 2 Luty 2003 Napisano 2 Luty 2003 ten wybuch nic nie rozjaśnia piowiniern być śródłem swilnego światła.
Crash Napisano 3 Luty 2003 Napisano 3 Luty 2003 To co wyzej, i popracuj jeszcze nad samym wybuchem, ponadto przydalby sie jakis ksiezyc w tle czy cus :). W kazdym razie jest feri najs Cheerz
teluumen Napisano 11 Luty 2003 Autor Napisano 11 Luty 2003 Niestety chlopaki... W tym momencie brakuje mi wszystkiego poczawszy od czasu po umiejetnosci i prad w gniazdku. Ta praca pozostanie taka jaka jest. I nic juz nie moge/ nie jestem w stanie zmodyfikowac. Zycze wszystkim naprawde wysokich lokat. I Zycze przychylnosci Jury :D. Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi