nielot007 Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Mozna by zrobic tutki do photoshopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Można by trochę poszukać np. http://www.photoshop.pl/ lub nauczyć się angielskiego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Mozesz rozwinac o co Tobie chodzi? Ty je bedziesz robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 ja!!!!! \"ja nie umiec\" :):) chcialbym aby (jak to mozliwe) zeby tutki do photoshopa znalazly sie na max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 To bylo pytanie retoryczne. Tutoriali do PS jest w sieci multum, a na max3d beda sie pojawialy raczej takie, jak sa teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Przecież sa 2 w dziale tutoriale autorstwa naszego kochanego moderatora - speca od 2D - Tigerka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Chętnie ten dział rozbuduje jeśli ktoś udostępni jakieś tutoriale. \"Znajomość 2D\" w 3D przeciez jest potrzebna. A nic sie nie stanie jeśli ich tam przybędzie troszkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Po sesji postaram sie zrobic jakiegos tutka. Wiem ze spec ze mnie żaden ale może cosik sie przyda. Pomysł juz jakis jest ale potrzebny czas na wykonanie. Trza tu speca #2 oDDa przekonac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 tutoriali pelno na sieci, wiecej nawet powiem, na forum max3d.pl, to ja moze linka podam: http://max3d.pl/forum/index.php , w dziale 2dartworks jest zawieszony topik, jak by ktos nie zauwazyl, tak tylko sobie pisze:), to ja moze linka: http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=1925 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Schen Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Wiecie wlaśnie oglą dam tutoriale w sieci. I problem jest k**** jeden. Polacy jak robią tutki to na zasadzie trzy filtry i mamy pożal się Boże efekt. Za to na amerykańskich stronkach ta są dopiero tutoriale, to się nazywa grafika...ale jak już wyżej zostało wymienione trza umieć angielski...wiec pytam są polskie strony z fajnymi tutorialami np. ja na www.tutorialfx.com??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Tu sa fajne tutki do PS`a ! http://good-tutorials.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Wiecie wlaśnie oglą dam tutoriale w sieci. I problem jest k**** jeden. Polacy jak robią tutki to na zasadzie trzy filtry i mamy pożal się Boże efekt. Za to na amerykańskich stronkach ta są dopiero tutoriale, to się nazywa grafika...ale jak już wyżej zostało wymienione trza umieć angielski...wiec pytam są polskie strony z fajnymi tutorialami np. ja na www.tutorialfx.com??? nie liczy sie ilosc tylko jakosc i osiagniety cel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Owszem masz racje rowr ale niestey z wypowiedzią zacytowana przez Ciebie także musze się po częście zgodzić, po części bo niektóre tutki nie polskie także sa do niczego. Prawde mówiąc wszystkie które dotycza robienia drewna, metalu, kamienia za pomocą tylko filtrów nie są moim zdaniem zachwycające. Te tutki na max3d to sa właściwie poradniki jak malowac i dobrze bo takich w sieci stanowczo za mało. A więc przyłączam się do prośby o kolejne dobre tutki nie tylko z Digital Painta ale jakimis np: o robieniu tekstur także mym nie pogardził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 10 Czerwiec 2005 Share Napisano 10 Czerwiec 2005 Ja myślę że pomysł z tutorialami so photoshopa nie jest zły. Sam jestem amatorem (ale już bardzo dużo umię) i myślę że odpowiedzi na trudne i dające do myślenia pytanka powinny być. Pozdrówk@!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi