Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ehhhmm...Postanowiłem wrzucić kilka moich szybkich szkiców.No i jedno sprostowanie jakby się ktoś pytał: ręka jes prawa bo jestem leworęczny :D

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Miały być tylko części ciała ale postanowiłem jednak rozszeżyć nieco temat(oczywiście zmieniam treść postu).

Napisano
  • Autor

Eeeehh...Widzę że nikt się nie zabiera do krytyki moich szkiców....No trudno.Tymczasem jeszcze jeden kotek

Napisano

kotek mi sie najbardziej podoba

jest najbardziej \"graficzny\"

te wczesniejesze prace jaka technika robiles - to pastel - czy nie cchialo ci sie ostrzyc ołówka? :P

Napisano
  • Autor

Rysunki robiłem sepią(no niektórzy mówią sangwina)no i autoportret węglem.

A tak nawiasem mówiąc kotek jest do projektu na projektowanie graficzne :D

Napisano

Ostatni kotek mi się podoba i autoportret ma coś w sobie ciekawego, ale reszta jak dla mnie płaska i bez wyrazu. Może to kwestia skanu słabego, ale nawet przy szybkim szkicu powinno się czuć bryłę, przestrzen.

Napisano

Fajno to wyglada. Dobrze że tak odważnie rysujesz, zamaszyscie i z ekspresją. W końcu to speed :) Postaraj się różnicować bardziej... może więcej narzędzi? kilka grubości i miękkości. Czasami wystarczą dwa by dodać głębię. Pierwszoplanowe rzeczy powinny być ciemniejsze i bardziej masywne... tak łatwiej Ci będzie oddać pzestzeń. pozdro

Napisano

V!

Fajna stopa, sugestywny autoportret (nie wiem dlaczego, ale mi sie troche z Witkacym kojarzy), kotki super... szczegolnie drugi (z uwagi na ciekawsza kreske). W rękach jest troche bledow, a brat ma za wielkie ucho...:P

Napisano
  • Autor

To że z Witkacym to już nie pierwszy raz słysze:D.Mój kumpel z grupy powiedział mi że są takie same oczy.A co do rączek to wiem że są źle.Moja walka z ręcami :D trwa od bardzo dawna ale się nie poddam;)

Napisano
  • Autor

akdsn: A tablecik sobie wkrótce kupię to wtedy zabiorę się za Marine\'a.Bo teraz to sesja i sam chyba wiesz...

Napisano

kotki bardzo bardzo fajne - rysowane mocna zdecydowana krecha, czesci ciala troche slabiej, glownie w proporcjach, z nich najlepiej stopa wyszla. ogolnie naprawde milo ogladac takie rysuneczki.