jumpboy Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Siemka wszystkim przedstawiam wam moją wypocinke "In the dark corner" życzę miłego oglądania soft 3ds max 2008 i render mental ray
animator Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 nierozumiem tylko dlaczego to światło z okna tak dowala
carlosss Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 jak byś fotkę strzelał na takie okno co słońce pada to byś zrozumiał ;)
Gość jymal Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 jak dla mnie, to zbyt plastikowo, i jeszcze tak jakby proporcje, spójż na taczki a na kosiarkę, albo na sanki. Tak samo te widły, wydaje mi się że ostrze jest zbyt szerokie co do długości trzonka...
Levus Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Nie no fakt, światło to przepaliłeś, a znowu za mało go w w zakamarkach. Cegły ciut przyduże, pozatem wydają się takie jakieś plastelinowe. pozdro!
malyboa Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Jak na moje oko to fugi miedzy "ceglami" za grube ( ... jezeli bloczki betonowe .. np jak YTONG to takie jak tu masz fuga powinna miec 2-3mm ! ) u Ciebie wlasnie sciany cartoonowo wygladaja ... no i ta taczka ktora wazy ze 100 kg bo ma strasznie rube scianki ... ogolnie nawet spoko ... sam nie jestem asem wiec mozesz moj komentarz pominac :P
Kimmi Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 Na pierwszy rzut oka myślałem że to praca 2D(te cegły). Trochę kuleją proporcje, a rączka z kosiarki jest chyba za nisko.
Orangegraphics Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 disp w ścianie powinien być chyba odwrotny? niekonsekwecja w klimacie tej sceny jest pewna... poszczególne elementy nie pasują do siebie. wygląda troche jak ujęcie z boba budowniczego, wsyzstko takie jak juz powiedziano. plastelinowe i cartoonowe
Rekomendowane odpowiedzi